1
Akü kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540a Akü 2023 Üretim

2.200 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.295 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540a Akü 2023 Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AZM OTO Satıcı Ünvanı: AZİME UZUNOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9040203182
    Bu ürün AZM OTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540a Akü 2023 Üretim

Ürün Özellikleri

  • Amper 60
  • Akü Volt 12 Volt
  • Akü Özellikleri Standart
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540A

Otomobiller için önemli bir parça olan aküler, farklı şekillerde karşınıza çıkar. Varta Blue Dynamic D24 12 volt 60 amper 540A, birçok otomobile uyum sağlayacak şekilde üretilir. Ecosteps teknoloji ile geliştirilir. 12 voltaj olarak dizayn edilir. Blue Dynamic serisi içinde yer alan model, sürdürülebilir bir ürün olması sayesinde katkı sağlar. %20’ye yakın daha az enerji yakar. Aynı şekilde %20 daha az hava kirliliğine yol açar. Bu sayede temiz üretim gerçekleştirmeyi başarır. Ecosteps teknolojisi sayesinde çevreyi koruyabilme fırsatı sunar. Yüksek Avrupa standartlarında üretilir. Tam güvenilirlik sağlaması sayesinde sürücülerin beğenisini kazanır. Yoğun kullanımlar için uygunluk gösterir. Uzun süre yüksek performans sunması sayesinde profesyonel bir çalışmaya imza atar. Standart bir donanıma sahiptir. Start - stop özelliği bulunmayan araçlar için tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek performans
  • Çevreci tüketim
  • Tam güvenilirlik

Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540A Özellikleri

Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540A Özellikleri

Yüksek Avrupa standartlarına göre üretilen akü, Blue Dynamic serisi içinde yer alır. Araçların yüksek marş gücü ve güvenilir performansını artırır. PowerFrame ızgara teknolojisine sahiptir. Varta 60 amper akü, Ecosteps özelliği sayesinde çevreyi korumaya yardımcı olur. Özellikleri sayesinde elde edilen avantajlardan biri de %20 az enerji %20 az hava kirliliği sunar. Bu sayede temiz üretim sağlanır. Kasa boyutu H5 / LN2 olan akünün ağırlığı 15 kilodur. Boyut olarak da 242x175x190 şeklinde olan akünün performans verileri de son derece etkilidir. Gerili 12, kapasitesi 60, soğuk marş akımı ise 540 A şeklindedir. Genel olarak daha az korozyona maruz kalması sayesinde maliyet olarak düşüktür. Varta Blue Dynamic D24 12 volt 60 amper 540A kullananlar arasına dahil olarak akünün avantajlarından iyi biçimde yararlanabilirsiniz.

Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540A Avantajları

Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540A Avantajları

Sulu akü modelleri içerisinde bu seçenek de yerini alır. Hem otomobil hem de ağır vasıtalar için tercih edilir. B12 ile bağlantısı bulunur. Ecosteps teknolojisine ek olarak PowerFrame ızgarasının olması sürücülere büyük bir konfor sağlar. Güvenilir marş basma gücü sunar. Varta 12 volt 60 amper akü 540A Blue Dynamic D24, hızlı dolum sağlaması ile yoğun ilgi görür. Aynı zamanda ızgaralar sayesinde korozyona karşı yüksek direnç sergiler. Marş basma gücü 540A olarak bilinir. Akü kapasitesi 60 Ah olarak belirlenir. 12 C akü voltajı geliştirilir. Tasarım olarak ideal boyutlardadır. Beyaz ve lacivert renklerine sahiptir. Klasik araç aküsü olarak bilinir. Kullanım kolaylığı sağlaması ile öne çıkar. Güvenilir ve dayanıklı bir deneyim sunar. Varta Blue Dynamic D24 12 volt 60 amper 540A yorumları ile detaylı bilgi alabilirsiniz.

Varta Blue Dynamic D24 Akü Fiyatları

Varta Blue Dynamic D24 Akü Fiyatları

Beğeni kazanan seçenek, kuzey bölgelerde yaşanabilecek düşük hava sıcaklıklarına karşı güçlü bir performans sergiler. 1.4 ile 1.8 litre arasında motorun yer değiştirdiği araçlarda kullanılır. Start - stop özelliği olmayan otomobillerde ek elektrik seçeneği sunar. Dizel motorlarla da çalışabilecek bir özelliğe sahiptir. Bakım gerektirmeyen, kolay ve pratik bir kullanım sağlayan modeldir. Elektrolitinin kimyasal bileşiminde kalsiyum tercih edilir. Kış aylarında akünün boşalmasının önüne geçilebilecek bir performansa ve güce sahiptir. Bakım sırasında terminallerin oksidasyon izlerinden temizlenmesi önerilen bir durumdur. Düşük konsantrasyonlu tuz ve soda çözeltisi kullanılarak bu işlem gerçekleştirilebilir. Dünya genelinde tercih edilen bir modeldir. Güvenle kullanılır. Uzun ömürlüdür. Varta Blue Dynamic D24 12 volt 60 amper 540A fiyatı her bütçe aralığına hitap eder. Siz de Trendyol üzerinden aküye ulaşabilir ve detaylı inceleme yapabilirsiniz.