Varlık Yayınları Öfke Dansı

173,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
187,71 TL
Kurumsal Fatura
193,71 TL
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Varlık Yayınları Öfke Dansı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapkesesi Satıcı Ünvanı: KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388067329800015 Vergi Kimlik Numarası: 3880673298
    Bu ürün kitapkesesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öfke Dansı

Ürün Özellikleri

  • Yazar Harriet G. Lerner
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Varlık Yayınları Öfke Dansı - Harriet Lerner

Varlık Yayınları Öfke Dansı, öfkenin kaynaklandığı nedenlere değinen bir eserdir. Öfke üzerinde kontrol sağlamak için önemli bilgileri içerisinde barındırır. Öfkenin hangi boyutta ve düzeyde, nelere yol açtığı hakkında derinlemesine bilgi verir. Öfkenin doğru yerde ve zamanda nasıl etkin kullanılabileceği, yazar tarafından incelenerek yazılır. Harriet Lerner, kitapta yer alan bilgileri özenle hazırlar. İnsan psikolojisini, öfke nedenlerini ve kontrollerini, sade bilgilerle okuyucusuna sunar. Kitap, bu duyguyu nasıl kontrol edip olumlu işlerde kullanabileceğiniz hakkında yönlendirir. Yazar, yıllardır üzerinde çalıştığı klinik bilgilerini ve notlarını Öfke Dansı eserinde toplar. Güncel araştırmalar neticesinde yazdığı eser, bu duygunun psikanalitik yöntemler ile nasıl kontrol altına alındığı hakkında nesnel çalışmalara yer verir. Psikanalitiğin ışığında yapılan klinik çalışmalar sonucunda aile arasındaki öfke kontrol bağlarına değinir.

  • Güncel araştırma
  • Verilerle desteklenen içerik
  • Kişisel gelişim

Cep Dostu Varlık Yayınları Öfke Dansı Fiyatı ve Konusu

Cep Dostu Varlık Yayınları Öfke Dansı Fiyatı ve Konusu

Varlık Yayınları Öfke Dansı fiyatı, kitabın kaliteli içeriğine ve basımına bağlı olarak belirlenir. Eser, cebi yakmayan bütçe dostu fiyatıyla sunulur. Kitabı dilediğiniz mesafelere çantanızda ya da bavulunuzda götürebilirsiniz. Kişisel gelişiminize destek olan bir içeriği bünyesinde barındırır. Öfke duygusunun nasıl yönetilebileceğinin ve benlikte bağımsız bir duygu yaratmanın sırları bulunur. Üzerinde titizlikle çalışılan kitap, ciddi bir okur kitlesine sahiptir. Yazarın alanındaki profesyonelliği, kitabına yansır. Benlik tanımlama sürecinde etkili bir içeriktir. İnsanların kendi öfkeleriyle yüzleşmesini ortaya koyar. Bu duygunun kontrol altına alınabilirliğini, okuma süreci içerisinde akıcı anlatımıyla anlamanızı sağlar. Yaşanan krizlerde davranış biçimlerindeki değişikliği gün yüzüne çıkarır. Öfke Dansı Harriet Lerner tarafından kontrol farkındalığını yakalamak ve yeni bir bakış açısı kazandırmak için yazılır. Varlık Yayınları aracılığıyla eserin özgün çevirisine ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkan Varlık Yayınları Öfke Dansı Yorumları

Öne Çıkan Varlık Yayınları Öfke Dansı Yorumları

Varlık Yayınları Öfke Dansı yorumları, okurlar tarafından özellikle incelenir. Müşteri yorumları sayesinde yazarın etkileyici kitabı hakkında detaylı bilgi sahibi olursunuz. Bu eser, kişisel gelişim kategorisinde yer alır. Gelişiminize kısa sürede destek olacak incelikleri içerisinde barındırır. Yazar, anlatımında dolambaçlı yollar tercih etmek yerine okurun anlayabileceği sade bir dil kullanır. Yazarın kendine has anlatımı ile bütünleşen içerik, etkileyici bir farkındalığın bilgisini sunar. Öfkeyi, değişimin hizmetine hangi yollarla transfer edeceğinizin bilgisini verir. Aile bağlarını geliştirmek ve duygu kontrolünü sağlamak adına faydalı bir üründür. Teknolojik gelişimle insan duygularındaki değişimin yansımalarına da yer verir. Güncel bir eser olarak kendine yazım dünyasında yer edinir. Akıcı üslubuyla bir çırpıda okunabilir. Yaşam kalitenizi artırmaya aday olan bu kaliteli eseri her an temin edebilirsiniz.

Akıcı Anlatımıyla Varlık Yayınları Öfke Dansı Kullananlar

Akıcı Anlatımıyla Varlık Yayınları Öfke Dansı Kullananlar

Varlık Yayınları Öfke Dansı kullananlar, eser hakkında olumlu yorumlarda bulunur. Eserin kişisel gelişim açısından farkındalık yarattığına dair bilgileri içerdiğini dile getirirler. Bu kitap, gerçek araştırmalar ışığında yazılır. Özgün anlatımıyla beğeni toplar. Okurun ilgisine sunularak duygu değişiminin nasıl kontrol edilebileceği anlatılır. Öfke Dansı kitap, duygularınızı değiştirebilecek tek kişinin kendiniz olduğunu öğretir. Huzursuzluk ve kontrol dışı eylemlerin neden ortaya çıktığını anlatır. Duygunun dışa vurumunda terapik bir etkisinin olmadığı söyler. Bu kitabı okumak; depresyon, kendine ihanet etme ve benzeri eğilimler gösteren kişilere iyi gelebilir. Eser, karakterinizdeki bazı noktaları nasıl değiştirebileceğinizi anlatır. Böylece yaşadığınız olayların kaynağını kendi içinizde bulmanıza yardımcı olur. Bu kitabı Trendyol’da bulabilir, uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak bu öğretici ve faydalı ürünün içeriği hakkında bilgi edinebilirsiniz.