Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set

1.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.319 TL
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.487 TL

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gülseren Budayıcıoğlu Seti
  • Camdaki Kız
  • Kral Kaybederse
  • Günahın Üç Rengi
  • Hayata Dön
  • Madalyonun İçi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Gülseren Budayıcıoğlu
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set SETURUN075

Gülseren Budayıcıoğlu insanlara ilham olan psikolog yazardır. Kitapları Psikoloji okumayı sevenlerin en gözde kitapları arasında yer alır. Dr. gülseren budayıcıoğlu kitapları insanların hayatında farkındalık uyandıran eserlerinde sayısız hikayeye yer vermiştir. Her yaştan okura hitap eden Budayıcıoğlu’nun birçok kitabının aynı zamanda günümüzde diziye uyarlandığı görülmüştür. Adından ve eserlerinden sıkça söz ettiren Budayıcıoğlu’nun başarılı bir geçmişi var. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitapları ile siz de hayatınızı dönüştürebilir, hayatınızda adım atmak için eserleri sayesinde ilham kaynağı bulabilirsiniz. Keyifli romanlara imza atan kitapları, gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak oluşturulmuştur. Birçok kişiyi motive eden bu kitaplar sayesinde hayata farklı gözlerle bakmanız mümkündür. 5’li set halinde satılan bu kitapların her birinde ayrı öykülere yer verilmiştir. Kitaplarda roman türü olarak aşk romantik temaları işlenmiştir. Okudukça bırakmak istemeyeceğiniz kitaplarda akıcı bir dil kullanılmıştır. Dilerseniz Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

  • İlham Verici Hikaye
  • Sürükleyici Anlatım
  • Gerçek Hayat Hikayeleri

Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set Hikayeleri

Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set Hikayeleri

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kitapları herkes tarafından sevilerek okunan roman türlerindendir. Özellikle kitap konularında biyografik, aşk, romantik ve dram gibi konular ele alınmış olup, birçok kişi tarafından merak edilir. Gülseren Budayıcıoğlu her yaştan kişiye örnek olmuş, kitaplarını da sevdirmiş doktor yazardır. Camdaki Kız romanında bir genç kızın hüzünlü yaşamı ve aşk hikayesine yer verilirken, Kral Kaybederse kitabında ise; bir avcının hikayesi ve başına gelen olaylar ele alınmaktadır. Günahın Üç Rengi-Madalyonun Öteki Yüzü adlı romanında genç ve yakışıklı bir gencin mazoşizm acısı sonrası renklenmiş dünyası konusu ele alınmaktadır. Madalyonun İçi kitabında yıllarca panik atak yaşayan bir iş adamının öyküsü anlatılır. Hayata Dön adlı romanda ise; suskun bir genç kızın hikayesine yer verilmektedir. Gülseren Budayacıoğlu projelerinde yalın ve akıcı bir anlatıma özen göstermektedir. Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Rehber Niteliğinde Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Seti

Rehber Niteliğinde Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Seti

İnsanların yaşamlarında bazı zamanlarda zor ve kötü günlerden geçebilir. Bu gibi dönemlerde çoğu kişi psikoloji & kişisel gelişim gibi alanlarda kitaplar okumayı tercih edebilir. Eğer önünüzde gerek hikayeler olursa motive ve iyi olmanız daha kolay bir hale gelir. Gülseren Budayıcıoğlu her yaş grubundan insanın takip ettiği yazardır. Başarılı olan Psikolog yazarın roman hikayelerini okuyabilirsiniz. Eserleri arasında gerçek hayat hikayelerine yer verdiği biyografik türler de yer almaktadır. Gülseren Budayıcıoğlu kitapları 5’li set yazarın en çok satan ve beğenilen kitapları arasında yer almaktadır. İnsanların hayatında farkındalık uyandırmış bu 5 kitap seti ile kendi hayatınızda uygulayabileceğiniz püf noktaları da yer almaktadır. Her yaştan kitapseverlere ilham olan bu 5’li seri bir rehber niteliğinde oluşturulmuş olup, okurlara sunulmuştur. Kendinizi geliştirmek keyifli vakit geçirmek için bu 5’li seti tercih edebilirsiniz. Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set kampanya dönemlerini takip ederek avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Farkındalık Uyandıran Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Seti

Farkındalık Uyandıran Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Seti

Her bir kitapta ayrı ayrı karakterlerin hayatları ve başlarına gelen zorluklarla nasıl mücadele ettiklerine yer verilmektedir. Gülseren Budayıcıoğlu 5 kitap set ve hikayelerinde sunduğu karakterleri ile karşılaştıkları engeller, başlarından geçen olaylar ve bu olaylar sonucu karakterlerin nasıl davrandıkları ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Bu bilgiler ilham kaynağı olup, pek çok kişiyi motive etmiştir. Kitaplarda özel yaşamınızda kullanabileceğiniz mesajlar yer almaktadır. Yol gösterici bir rehber olan bu 5 kitap seti sayesinde hayatınızda farkındalık uyandırarak başarılı ve keyif dolu kazanımlar elde edebilmeniz için motive olabilirsiniz. Yazar kitabını sade ve yalın bir dil kullanarak oluşturur. Bu sayede her yaştan okuyucu rahatlıkla yazılan bilgileri anlayabilir. 5 kitap setini satın almadan önce okurların yorumlarını okuyabilir, değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Hayatınızda büyük iyileştirmeler yapmak isteyenler için bu 5 kitap setini tercih edebilirsiniz. Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set indirim zamanlarını takip ederek ürünü uygun fiyatlara yakalayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Remzi Kitabevi Gülseren Budayıcıoğlu 5 Kitap Set SETURUN075 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.