Vans Wm Asher Kırmızı Kadın Sneaker

1.329 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 37
Beden Tablosu
36
36,5
37
38
38,5
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vans Wm Asher Kırmızı Kadın Sneaker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RM SPOR Satıcı Ünvanı: R-M SPOR MALZEMELERİ TEMİZLİK TEKSTİL İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734063914500013 Vergi Kimlik Numarası: 7340639145
    Bu ürün RM SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama Yok

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Pembe
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Vans WM ASHER Kırmızı Kadın Sneaker Ayakkabı

İlk olarak 1977 yılında The Vans #98 adıyla piyasaya çıkarılan Asher kırmızı sneaker modeli Güney Kaliforniya’da BMX ve kaykay sürücüleri arasında çok tutulur. Devam eden yıllarda hızla diğer ülkelerde de popüler hale gelen bu model, ayakkabı dünyasında bir ikona dönüşür. Böylece herhangi bir ayakkabı giymektense hikayesi olan bir sneaker giymeyi seçen kullanıcıların ilk tercihi, orjinal slip-on silüetine sahip olan Vans Wm Asher’dir. Sevilen dizaynı ve konforlu tasarımı sayesinde Vans Asher kırmızı sneaker rahat bir giyim deneyimi sunar. Ayakkabının damalı desenleri, tasarımda Vans markasının imza dokunuşlarından biridir. Kolaylıkla giyilebilen bağcıksız Vans Asher kırmızı sneaker günlük tarzınızda fark yaratmanın anahtarıdır.

  • Düz tabanlı kanvas spor ayakkabı
  • Herhangi bir hayvansal ürün içermeyen %100 vegan ürün
  • Kauçuk waffle taban ile sağlam zemin tutuşu

Vans Asher Kırmızı Sneaker Hangi Materyallerden Yapılmıştır?

Vans Asher Kırmızı Sneaker Hangi Materyallerden Yapılmıştır?

Markanın imzası sayılabilecek modellerinden Vans Asher kırmızı sneaker, günlük kullanıma uygun şekilde hareket özgürlüğü sağlayan materyallerden üretilmiştir. Klasik bağcıksız ayakkabının Vans markasına özgü kauçuk waffle tabanıyla daha sağlam bir zemin tutuşu elde edilir. Asher sneaker’ın ayağı rahat biçimde kavrayan üst yüzeyi ise kanvas tekstil malzemeden üretilir. Vans Asher, %100 vegan bir ayakkabıdır. Sneaker’ın yapıştırıcıları dâhil olmak üzere üretiminde kullanılan tüm malzemeler hiçbir hayvansal katkı içermez. Ekstra rahatlık sağlamak üzere ayakkabıya elastik yan parçalar ve dolgulu yakalar eklenmiştir. En çok tercih edilen modellerden biri olan Vans Asher kırmızı sneaker bağcıksız ve düz tabanlı oluşu sayesinde kolay bir şekilde giyilip çıkarılabilir. Böylece ürün gün boyu rahat hareket imkânı sağlar. Vans, kırmızı rengi ile her ortamda tarzınıza spor bir şıklık katar.

Vans Asher Kırmızı Sneaker Tam Kalıp mıdır?

Vans Asher Kırmızı Sneaker Tam Kalıp mıdır?

Vans Asher kırmızı sneaker normal ayak yapısına sahip tüm kullanıcılar için tam kalıba sahip bir ayakkabıdır. Bu nedenle Vans slip-on model sneaker satın alırken tam olarak ayak numaranıza göre seçmeniz uygun olacaktır. Eğer geniş bir ayak yapısına sahipseniz yani ayağınız biraz enli ise Vans kırmızı ayakkabınızı yarım numara büyük olarak almanız iyi bir seçenektir. Vans Asher gibi yabancı bir ülkenin ebat sistemine göre üretilen ürünlerde doğru numarayı aldığınızdan emin olmak için ölçüm yapmanız da mümkündür. Bu işlemi ayağınız çıplak olarak, beyaz bir kâğıt üzerinde yapabilirsiniz. Kâğıt üzerinde ayağınızın en uç noktasından topuk sonuna kadar olan bölümünü ve en geniş olan bölümünü işaretleyerek cm cinsinden ölçebilirsiniz. Böylece Vans Asher sneaker satın alırken ayağınızın hangi numaraya denk geldiğini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Vans Asher Kırmızı Sneaker Her Mevsim Kullanılabilir mi?

Vans Asher Kırmızı Sneaker Her Mevsim Kullanılabilir mi?

Tüm dünyada yüz binlerce kadın ve erkek tarafından sevilerek giyilen Vans Asher sneaker modelleri her mevsim rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bununla beraber favori ayakkabınız Asher kırmızı sneaker’ı uzun ömürlü kullanımı açısından çok soğuk ve yoğun yağışlı havalarda giymeye ara vermeniz faydalı olabilir. Bir dönem BMX ve kaykay tutkunları için üretilen Vans Asher slip-on sneakerlar, günümüzde özellikle gençler tarafından sıklıkla tercih edilir. Farklı ve spor bir giyim tarzını benimseyen herkes için Vans Asher kırmızı sneaker pek çok kıyafet ile mükemmel kombinasyonlar oluşturur. Hatta bu ayakkabılar, smart casual bir seçim ile işe giderken bile çarpıcı bir stil yaratmanıza yardımcı olabilir. Vans Wm Asher kırmızı sneaker yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz. Trendyol’a birkaç adımda kolayca üye olduktan sonra Vans Asher Kırmızı Sneaker ürününü güvenilir ve hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.