Vanish Kosla Multipower Renkliler ve Beyazlar için Sıvı Leke Çıkarıcı & Deterjan Güçlendirici (4x1000 ml)

464,90 TL
(116,23 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vanish Kosla Multipower Renkliler ve Beyazlar için Sıvı Leke Çıkarıcı & Deterjan Güçlendirici (4x1000 ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temizliğin Uzmanları Satıcı Ünvanı: MERİLA KOZMETİK LOJİSTİK GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0617070857500001 Vergi Kimlik Numarası: 6170708575
    Bu ürün Temizliğin Uzmanları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vanish Kosla Oxi Action Gold Sıvı Leke Çıkarıcı Renkliler için 2x1000 ml+ Beyazlar için 2x1000 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Form Sıvı
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Vanish Gold Çamaşır Leke Çıkarıcı Sıvı 1000 ml + 1000 ml Renkliler ve Beyazlar İçin - 2 Adet 1 lx2 + White 1 lx2

Kirli ve lekeli çamaşırların temizlenmesi ve izlerden arındırılması için sıvı deterjanlar kullanılır. Bu ürünlerden biri de Vanish markasına ait çamaşır sıvısıdır. Renkli ve beyaz çamaşırlar için özenle geliştirilen Vanish Gold çamaşır leke çıkarıcı sıvı 1000 ml + 1000 ml renkliler ve beyazlar için - 2 Adet 1 lx2 + White 1 lx2 ürünü sıvı ve akışkan bir yapıya sahiptir. Normal lekeli çamaşırlar için 50 ml, zorlu lekeler için 100 ml çamaşır sıvısını makineye ekleyerek kirlerden kolayca kurtulabilirsiniz. Beyazları sarartmadan özenle kirden arındıran ürün, çamaşırları kolay ve hızlı bir şekilde temizler. Aynı zamanda yenilmez oksijen gücü ile kirlerle baş eder. Kirli çamaşırlar için güvenli bir şekilde kullanılabilecek bu leke çıkarıcının avantajlı ve uygun fiyatlarından yararlanarak istediğiniz zaman ürünü satın alabilirsiniz.

  • Hassas yıkama
  • Sıvı yapısı
  • Kolay durulama özelliği

Vanish Gold Çamaşır Leke Çıkarıcı Sıvı 1000 ml Avantajları

Vanish Gold Çamaşır Leke Çıkarıcı Sıvı 1000 Ml Avantajları

Sıvı leke çıkarıcı çamaşırlar için önemli temizleyiciler arasında yer edinir. Giysilerin kire maruz kalmaları temizlenme ihtiyacı doğurur. Sıvı yapısı ile güçlü ve hızlı bir temizliğe kavuşturan Vanish leke çıkarıcı ürünü kalitesi ile dikkat çeker. Ürün 1000 ml ağırlığa sahiptir. Böylelikle uzun bir kullanım imkanı sunar. Bu ürün, sıvı ve akışkan yapısı sayesinde fazla miktarda çamaşır yıkama imkanı tanır. Ayrıca sahip sıvı olduğu için cildi tahriş etmez. Yağ, çay, kahve ve çimen gibi zorlu leke ve kirlere karşı güçlü performans gösterir. Kirleri ve lekeleri derinlemesine temizleyerek kıyafetlerden söker atar. Ürünün 1000 ml boyutu bulunur. Böylelikle çamaşırlarınızı 40’tan fazla kez yıkayabilirsiniz. Kıyafetler ve çamaşırlar içerisinde verilen yıkama talimatlarına uygun olarak Vanish deterjan kullanarak zorlu lekelerden giysilerinizi arındırabilirsiniz.

Güvenli Temizlik için Vanish Gold Çamaşır Leke Çıkarıcı Sıvı

Güvenli Temizlik için Vanish Gold Çamaşır Leke Çıkarıcı Sıvı

Özenle geliştirilen formülü ile sıvı leke çıkarıcı ürünü zorlu ve inatçı lekeleri kolaylıkla arındırır. Hoş kokusu ve zorlu lekelerle baş etmesi sayesinde beğenilerek tercih edilen ürünlerdendir. Gerek günlük kullanımlarda gerekse iş hayatında güçlü ve sıvı formu ile kirleri giderir. Çay, kahve, yağ lekelerini temizleyerek giysilerin ilk günkü haline gelmesinde yardımcı olur. Ayrıca sıvı deterjan giysi ve çamaşırlardan hızlı bir şekilde durulanır. Yıkama talimatlarına uygun olarak yıkanan giysiler uzun ömürlü olur. Vanish Gold çamaşır leke çıkarıcı sıvı 1000 ml + 1000 ml renkliler ve beyazlar için - 2 Adet 1 lx2 + White 1 lx2 yorumları sayesinde ürünle ilgili birçok bilgiyi ve deneyimi öğrenebilirsiniz. Yorum ve görüşleri göz önünde bulundurarak ürünü değerlendirebilirsiniz. Ürünü kullanarak kolay bir şekilde kıyafetlerinizi güçlü kirlerden arındırmanız mümkün olur.

Vanish Gold Çamaşır Leke Çıkarıcı Sıvı Fiyatları

Vanish Gold Çamaşır Leke Çıkarıcı Sıvı Fiyatları

Mükemmel leke çıkarma ve beyaz çamaşırlar için kullanılan ürün, çamaşırları soldurmadan nazikçe temizler. Ürünün içerisindeki formülü sayesinde el ile temasta alerji oranı minimum seviyeye indirilir. Bu sayede güvenli bir kullanım sunar. Sıvı yapısı sayesinde ürünü hem lekenin üzerine direkt dökebilir hem de çamaşır makinesinin haznesine ekleyerek güçlü bir yıkama elde edebilirsiniz. Kirlenen ve üzerinde leke oluşan kıyafetlerin, lekeler derine inmeden hemen yıkanması gerekir. Hemen müdahale edildiğinda kıyafetlerde oluşan zor lekeler de çıkarılabilir. Vanish Gold çamaşır leke çıkarıcı sıvı 1000 ml + 1000 ml renkliler ve beyazlar için - 2 Adet 1 lx2 + White 1 lx2 fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Trendyol üzerinden ürüne ulaşarak yorumları, özellikleri ve fiyatları inceledikten sonra güvenle deterjanı sipariş ederek hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.