Vanish Kosla Multipower Beyazlar Için Jel Leke Çıkarıcı Deterjan Güçlendirici 1000 Ml

116 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
117,99 TL
Kurumsal Fatura
117,99 TL
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vanish Kosla Multipower Beyazlar Için Jel Leke Çıkarıcı Deterjan Güçlendirici 1000 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SaldosSPM Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün SaldosSPM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kosla Multipower Beyazlar Için Jel Leke Çıkarıcı Deterjan Güçlendirici 1000 Ml

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Vanish 8690570547023 Kosla Gold Sıvı 1000 ml Beyazlar İçin Çamaşır Leke Çıkarıcı

Vanish Kosla Gold 1000 ml beyazlar çamaşır leke çıkarıcı sıvı, pratik ve kurtarıcı bir üründür. Beyaz çamaşırlar için özel olarak geliştirilen ürün, deterjanın tek başına çıkaramadığı lekelerle savaşır. Soğuk suda bile kısa sürede en zorlu lekeleri çıkarmayı başarır. Çamaşırlara sinen kötü kokuları yok eder. Kumaşa zarar vermeden ve çamaşırları sarartmadan maksimum hijyen sağlar. Beyazlarınızı parlatarak 50. yıkamada bile çamaşırlarınızın yeni gibi görünmesine yardımcı olur. Böylece beyaz çamaşırlarınızın ömrü iki kat uzar. Bu ürünle temizlenen çamaşırlar, soluma veya temas yoluyla hiçbir alerjik reaksiyona sebep olmaz. Vanish Kosla leke çıkarıcıyı uzun süre gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkündür.

  • Yalnızca beyaz çamaşırlar için üretilir.
  • Üç farklı kullanım şekli bulunur.
  • 20 yıkamaya kadar kullanılabilir.

Vanish Kosla Multi Power 20 Yıkama Leke Çıkarıcı Sıvı Ne İşe Yarar?

Vanish Kosla Multi Power 20 Yıkama Leke Çıkarıcı Sıvı Ne İşe Yarar?

Vanish Kosla Gold 1000 ml beyazlar çamaşır leke çıkarıcı sıvı, deterjana yardımcı bir temizleme ürünüdür. Beyaz çamaşırların üzerindeki lekelerin daha hızlı temizlenmesini sağlar. Bu ürünün içeriğinde %5 ila 15 aralığında oksijen bazlı ağartıcı bulunur. Oksijenden aldığı destek sayesinde ürün, çamaşırlarınıza hiçbir zarar vermez. Leke çıkarıcı sıvının içinde aynı oranda non iyonik yüzey aktif madde mevcuttur. Bu madde, ürünün deterjanlarla uyumlu çalışmasına yardımcı olur. Aynı zamanda Vanish Kosla Gold 1000 ml beyazlar 20 yıkama çamaşır leke çıkarıcı sıvının içeriğinde yer alan optik parlatıcı, kıyafetlerin daha yeni görünmesini sağlar. Parfümle tamamlanan leke çıkarıcı, kokusuyla da fark yaratır. Ayrıca içeriğindeki su miktarının fazla olması, leke çıkarıcının kolayca çözünmesini sağlayarak çamaşırlarda kalıntı bırakmasına engel olur.

Vanish Kosla Beyazlar Çamaşır Leke Çıkarıcı Nasıl Kullanılır?

Vanish Kosla Beyazlar Çamaşır Leke Çıkarıcı Nasıl Kullanılır?

Vanish Kosla Gold 1000 ml beyazlar multi power çamaşır leke çıkarıcı sıvının kullanımı son derece pratiktir. Bu ürünün üç farklı şekilde kullanılması mümkündür. İlk yöntem, ürünü standart yıkama sırasında kullanmaktır. Bunun için leke çıkarıcı sıvıyı ana yıkama gözündeki deterjana ekleyebilir veya içini doldurduğunuz dozaj kapağını çamaşırların üzerine yerleştirebilirsiniz. Vanish Koslayı normal lekeler için 50, yoğun kirler için 100 ml kullanabilirsiniz. İkinci yöntem ise suya basmaktır. Lekeli çamaşırlarınızı 40 derece sıcaklıktaki 4 litre suya basın ve içerisine 100 ml Vanish Kosla ekleyin. En fazla altı saat beklettiğiniz çamaşırları çitileyin ve durulayın. Dilerseniz bu işlemin ardından normal yıkama yapabilirsiniz. Son olarak ön işlem ürünü olarak kullanabileceğiniz Vanish Kosla’dan 2 ml kadar lekelenin üzerine döküp kapağın arkasıyla hafifçe sürttükten sonra çamaşırınızı makineye atabilirsiniz.

Vanish Kosla Gold 1000 Ml Leke Çıkarıcı Sıvı Avantajları Nelerdir?

Vanish Kosla Gold 1000 Ml Leke Çıkarıcı Sıvı Avantajları Nelerdir?

Vanish Kosla Gold 1000 ml beyazlar için leke çıkarıcı sıvı, yoğun kimyasal içermediği için kötü kokmaz ve nefesinizi tıkamaz. Ciltte kızarıklık ve tahrişe sebep olmaz. Herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmaz. Doğrudan cilt ile temas eden ürünlerin temizliğinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Üstün leke çıkarma başarısıyla çamaşırlarınızın ömrünü uzatır. Beyazları sarartmaması da ürünün en büyük avantajlarından biridir. Hatta çamaşırlarınızın daha beyaz ve parlak görünmesine yardımcı olur. Soğuk suda bile etkili olması, zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. 20 yıkamaya kadar kullanabileceğiniz Vanish Kosla Gold 1000 ml beyazlar çamaşır leke çıkarıcı sıvı, fiyatıyla da avantaj sunar. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Vanish Kosla Gold 1000 ml beyazlar çamaşır leke çıkarıcı sıvı yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Beyaz çamaşırlarınız için siz de bu leke çıkarıcıyı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.