1
Sulu Boya kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Van Gogh Talens Tablet Sulu Boya 15’li (12+3) Renk Defter Hediyeli 300 Gr 25x35 - 8 Yp )

460,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
1 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Van Gogh Talens Tablet Sulu Boya 15’li (12+3) Renk Defter Hediyeli 300 Gr 25x35 - 8 Yp )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Galeri Ekin Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: GALERİ EKİN BİLGİSAYAR KİTAP KIRTASİYE GAZETE ELEKTRONİK EĞİTİM PAZARLAMA DAĞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388007650400012 Vergi Kimlik Numarası: 3880076504
    Bu ürün Galeri Ekin Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Van Gogh 12+3 Renk Plastik Kutulu Tablet Sulu Boya Seti + Van Gogh Sulu Boya Blok Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Talens Van Gogh Sulu Boya Seti 12+3 Renk Tablet 15 Renk+Defter Hediyeli Fiyatı - Trendyol

Sulu boya, sanatseverlerin favori malzemelerinin arasında yer alır. Eşsiz resimler yapmanızı sağlayacak olan Talens Van Gogh sulu boya seti 12+3 defter hediyeli, yaratıcılığınızı destekler. Dört farklı ürün içeren bu set, dilediğiniz her yerde manzarayı ellerinizle ölümsüz kılmanıza yardımcı olur. Royal Talens markasına ait olan Van Gogh sanatsal hobi seti, kaliteli materyallerden üretildiği için uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Bu ürün, portatif bir tasarıma sahiptir ve arzu edilen her yere götürülebilir. Kapağın içinde bulunan karıştırma paleti ve fırça, resim yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz malzemelere kolayca erişmenizi sağlar. Bu kapaklı boya seti, 15 farklı renk barındırır.

  • Defter Boyutu: 25 x 35 cm Talens Van Gogh Tablet Suluboya 12+3 Renk
  • Fırça Numarası: 6 Numara Van Gogh Royal Talens 300 gr A5 Boyutunda Suluboya Defteri
  • Set İçeriği: Boya Yakımı, Karıştırma Paleti, Resim Defteri ve Fırça Van Gogh Royal Talens 300 gr A5 Boyutunda Suluboya Defteri

Talens Van Gogh Sulu Boya Seti 12+3 Defter Hediyeli Özellikleri Neler?

Talens Van Gogh Sulu Boya Seti 12+3 Defter Hediyeli Özellikleri Neler?

Talens Van Gogh 12+3 renk tablet sulu boya, renk isimlerinden oluşan bir jelatin ile korunur. Bu malzeme hem kullandığınız boyaları unutmamanızı hem de söz konusu malzemelerin zararlı dış etkenlerden korunmasını sağlar. Katlanabilir bir fırça barındıran bu set, kolay kullanım imkânı sunduğu için pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır. Bu gerecin arkasındaki çentik ise boya tabletlerinin paletten rahatlıkla çıkarılmasını sağlar. Her yaştan bireyin ilgisini çeken bu ürün, farklı renklere sahip olan boyalar barındırır. Bunlar; çini beyazı, kinakridon gülü, prusya mavisi, payne grisi, yanmış amber, limon sarısı, açık kırmızı, koyu lacivert, çimen yeşili, hardal sarısı, azo sarısı, koyu kök cilası, gök mavisi, zümrüt yeşili ve yanık kahverengi olarak sıralanır. Van Gogh Talens defter hediyeli 12+3 sulu boya seti, hayal gücünüzü geliştirir.

Talens Van Gogh Sulu Boya Seti 12+3 Defter Hediyeli Boyaları Kaliteli mi?

Talens Van Gogh Sulu Boya Seti 12+3 Defter Hediyeli Boyaları Kaliteli mi?

Talens Van Gogh defter hediyeli 12+3 sulu boya seti, dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürünün üretim aşamasında yüksek kalite standartları göz önünde bulundurulmuştur. Çok parçalı set, amatör bir sanatçının ihtiyaç duyabileceği ekipmanları içinde barındırır. Kapaklı özel fırça hem kolay kullanım imkânı verir hem de ele tam olarak oturan ergonomik bir yapıya sahiptir. Bu gereç, kıllarının dökülmesini engelleyen bir tasarıma sahiptir ve tercih ettiğiniz rengi yüzeye eşit bir biçimde dağıtır. Bölmeli karıştırma paleti ise boyaları dilediğiniz gibi kullanmanıza yardımcı olur. Bu gereç, oldukça kolay bir biçimde temizlenebildiği için ilk günkü kalitesini ve formunu korur. Van Gogh Royal Talens 300 gr A5 boyutunda suluboya defteri ise dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır ve kolayca deforme olmaz.

Talens Van Gogh Sulu Boya Seti 12+3 Defter Hediyeliyi Kimler Kullanabilir?

Talens Van Gogh Sulu Boya Seti 12+3 Defter Hediyeliyi Kimler Kullanabilir?

Resim sanatına ilgi duyan çoğu kişi, ilk olarak sulu boya setlerini tercih eder. Bu ürünler hem pek çok ekipmanı tek seferde satın almanızı sağlar hem de dilediğiniz resmi yapabilmenize imkân verir. Talens Van Gogh defter hediyeli 12+3 sulu boya seti özellikle manzara ve doğa resimleri yapmaktan keyif alan bireylerin beğenisini kazanmıştır. Bu ürün, çocuklar tarafından da kullanılabilir. Setin içinde yer alan ekipmanlar hem resim sanatının temellerinin öğrenilmesini hem de el becerisinin gelişmesini sağlar. Dilerseniz siz de Van Gogh Royal Talens 300 gr A5 boyutunda suluboya defteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenmiş olursunuz. Yaratıcı resimler yapmanızı sağlayacak olan bu kaliteli seti Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.