Valentino Uomo Erkek Eau De Toilette 50 ml 3614272732230

3.200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
2.719,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.720 TL

Ürün Bilgileri

Valentino Uomo Erkek Eau De Toilette 50 ml 3614272732230

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DESIGNER FRAGRANCES Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün DESIGNER FRAGRANCES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En yüksek kalitede özenle seçilmiş içeriklerle elde edilen, derin bir Roma kokusu. Bu hoş ve dumansı birleşim sedir ve vetiver akorlarının odunsu zarafetinden gelir. Bu özel içerikler, Uomo'nun karakterine güç katmak için eşsiz vanilya akoru ve irisin oryantal duygusallığı ile zenginleştirildi. Roma'dan gelen erkeksi zarafetin eşsiz kutlaması Uomo'nun şişesinde bir arada. Şişe, Valentino Couture'un imzası olan ve Roma mimarisinden esinlenen ikonik Valentino zımba detaylarından ilham alınarak tasarlanmıştır. Kullanım Şekli: Nabız noktalarına uygulayın: El bilekleri, dirsek içi ve boyun. Boy:50 ML Tip:EDT Cinsiyet:ERKEK Yaş Grubu:ERKEK

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Valentino Uomo Erkek Eau De Toilette 50 ml

Güçlü bir kişisel imaja sahip olmanın yollarından bir tanesi de güzel kokmak olarak bilinir. Etkileyici bir kokuya sahip olmak isteyenler tarafından tercih edilen Valentino Uomo erkek Eau de Toilette 50 ml şişe içerisinde uzun süre boyunca size eşlik eder. Maskülen tınılara sahip olan kokusuyla güçlü bir imaja sahip olmanıza yardımcı olur. Günlük olarak kullanabileceğiniz Uomo Valentino temiz ve ferah bir his bırakır. Kıyafetlerinizin ve teninizin üzerine sıkabileceğiniz ürün, kalıcı kokusuyla gün boyu size eşlik eder. Kokusuyla iz bırakmak isteyen erkeklerin favorisi olan ürün, sofistike notalarıyla baş döndüren bir etki yaratır. Gün boyu güzel kokmak, etkileyici bir havaya sahip olmak için satın alacağınız 3614272732230 kodlu ürünle kişisel bakımınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

  • Uzun süre boyunca kalıcı etki
  • Etkileyici alt ve üst notalar
  • Estetik şişe tasarımı

Etkileyici Kokusu ile Valentino Uomo Ürünü

Etkileyici Kokusu ile Valentino Uomo Ürünü

Yanınızda taşıyabileceğiniz 50 ml gramaj sahip olan şişesiye gün içerisinde tazeleme imkanı sağlayan ürün, hafif bir yapıya sahiptir. Roma mimarisinin esintilerini taşıyan şişe üzerinde Valentino’nun ikonik hale gelmiş zımba detayları yer alır. Şık bir tasarıma sahip olan şişesi, estetik görünümden hoşlananlar için özel olarak tasarlanır. Kişisel bakım ürünlerinizin yer aldığı tezgah üzerinde hoş bir duruş sergiler. Sedir ağacı ve vetiver akorlarının odunsu havasını taşıyan ürün, zarif havasıyla etkileyici bir iz bırakır. Etkileyici alt ve üst notalarıyla öne çıkan Valentino Uomo Eau de Toilette odunsu kokulardan hoşlanan erkeklere hitap eder. El bileği, dirsek içi ve boyun bölgesine uygulayabileceğiniz Uomo Valentino perfume kalıcı etkisiyle dikkat çeker. Gün boyu güzel kokmanızı sağlayan ürün, oryantal esintilere yer verilen içeriğiyle çarpıcı bir havaya sahiptir.

Özel Formülü ile Öne Çıkan Valentino Uomo Kullananlar

Özel Formülü ile Öne Çıkan Valentino Uomo Kullananlar

Romantik, odunsu ve oryantal tınıların hakim olduğu ürün dikkat çekici bir tınıya sahiptir. Özel formüle sahip alt ve üst notalar uyumlu bir birliktelik sergiler. Calabrian bergamot ve mersin ağacı likörünün yer aldığı üst notalara Gianduja kreması ve öğütülmüş kahve çekirdeği orta notaları eşlik eder. Sedir ağacının miskli özlerle bir araya geldiği notalarla son bulan ürün, etkileyici kokusuyla sofistike bir hava sunar. Birbiriyle uyumlu, odunsu kokulara yer verilen ürün kokusuyla iz bırakmak isteyenlere hitap eder. 50 ml gramaj sahip şık bir şişenin içerisinde yer alan, özel formülüyle güzel kokma ihtiyaçlarına yanıt veren ürün özel günlerinizde ve günlük yaşantınızda size eşlik eder. Kalıcı etkisiyle Valentino Uomo erkek Eau de Toilette 50 ml kullananlar tarafından beğeni toplayan ürünü uygun fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Valentino Uomo 50 ml Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Valentino Uomo 50 ml Fiyatları ve Yorumları

Sofistike ve etkileyici bir havaya sahip olmak isteyenler tarafından tercih edilen ürün, özel günlerde, işe veya okula giderken tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Temiz ve bakımlı bir imajı tamamlayan etkileyici koku, gün boyu ferah bir havaya sahip olmanızı sağlar. Kişisel bakımı destekleyen ve hoş kokusuyla zarafeti hissettiren ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Valentino Uomo erkek Eau de Toilette 50 ml fiyatı gramaj üzerinden belirlenir. 50 ml gramaja sahip olan ürünü bütçe dostu fiyatlar üzerinden satın alabilir, uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Roma mimarisinin esintilerine yer verilen ambalajıyla öne çıkan ürün estetik tasarımıyla dikkat çekici bir etkiye sahiptir. Valentino Uomo erkek Eau de Toilette 50 ml yorumları aracılığıyla ürünün özellikleri ve kokusu hakkında bilgi sahibi olabilir, avantajlı fırsatlarla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.