VALENCIA Vc204 Klasik Gitar Kılıf Ve Pena Hediyeli

3.380 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL3.380 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.350 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.375 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VALENCIA Vc204 Klasik Gitar Kılıf Ve Pena Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Genç Müzik Satıcı Ünvanı: LEVENT GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1565599350800017 Vergi Kimlik Numarası: 3920265304
    Bu ürün Genç Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Valencia VC204 Mat Naturel Klasik Gitar + KILIF HEDİYELİ Valencia Endonezya fabrikasında, kendi sıkı standartlarının titizlikle uygulanmasıyla üretilmiştir 200 serisi klasik gitarlardır. Dengeli bir ses vermesi için Valencia ön kapağı Sitka Ladin ağacından, gövdesi Nato ağacından ve sap kısmı da Jabon ağacından imal edilmiştir. Belirgin ve şeffaf (saten/mat) son cila ağaçlarının doğal sesini kaybetmemeleri için tercih edilmiştir. Karartılmış maun klavye ve köprü şık görünümünü tamamlamaktadır. Teknik Özellikler: Boy: 4/4 Ön kapak (Göğüs): Sitka Spruce ağacı Arka Kapak & Yanlar: Nato ağacı Top Binding (Üst Fileto): ABS-Siyah - yalnız ön taraf Side Binding (Yan Fileto): Jabon ağacı Sapın Yan tarafında Pozisyon İşaretleri: Var Sap: Jabon ağacından üretilmiştir. Klavye: Karartılmış Maun Sap Filetosu (Neck Binding): ABS siyah Perdeler: 19 pirinç perde Köprü: Karartılmış maun Köprü eşiği: Plastik Rozet süslemesi: Valencia "yarasa (Bat)" motifi Burgular: Vintage, Nikel kaplama Ölçek: 4/4=650mm (25 5/8") Eşik Genişliği: 4/4 =52mm (2 1/16") Finiş (Son Cila): Saten / Mat

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

VALENCIA Vc204 Klasik Gitar

Valencia VC204 klasik gitar, mükemmel bir başlangıç enstrümanıdır. Klasik görünümü ve eşsiz tınısıyla, müzik severlerin sürekli çalmak isteyecekleri bir alettir. Üretiminde kullanılan yüksek kaliteli malzemeler sayesinde benzersiz bir şekilde akord tutar. Böylece gitar çalma ve öğrenme sürecini olabildiğince keyifli hâle getirir. Valencia VC204 gitar, kullanımı oldukça kolay olan ve ergonomik tasarıma sahip bir çalgı aletidir. Konforlu klavyesi sayesinde hem ritim hem de solo performanslar sergileyebilirsiniz. Milimetrik ölçüler ile hazırlanmış perde aralıkları, her zaman doğru notalara basmanıza yardımcı olur. Klavye kalınlığı kullanımı zorlaştırmaz. Kullanırken sol elin işaret ve baş parmağı arasında kalan kısmı tahriş etmez.

  • Klasik gitar 4/4=650 mm ölçeğinde üretilmiştir.
  • İmalatında; ladin, nato ve maun ağaçları kullanılmıştır.
  • Klasik gitarın köprü eşiği plastik malzemeden üretilir.

VALENCIA Klasik Gitarın Özellikleri Nelerdir?

VALENCIA Klasik Gitarın Özellikleri Nelerdir?

Valencia VC204 klasik gitar, bu konuya gönül vermiş yeni öğrenciler için biçilmiş kaftandır. Klasik 4/4 boy ölçülerinde üretilir. Ön kapak sitka ağacından imal edilmiştir. Arka kapak ve yan bölgelerde ise nato ağacı kullanılmıştır. Fingerboard yani klavye bölümü karartılmış maun ağacı kullanılarak oluşturulmuştur. Maun, farklı gitar türlerinin klavyelerinde gül ağacı ile birlikte en sık kullanılan ham maddedir. Gitar üzerinde 19 adet pirinç perde bulunur. Bunlar, enstrüman uzun süre boyunca kullanıldığında bile kolay kolay deforme olmaz. Valencia VC204 klasik gitar üzerinde vintage nikel kaplama burgular bulunur. Ürünün bu özelliği sayesinde akort kaçırma gibi bir sorun meydana gelmez. Köprü eşiği ise yüksek kaliteli plastik malzemeden üretilir. Bu çalgı aleti, oldukça güçlü ve zengin tınılara sahiptir.

VALENCIA Klasik Gitarı Kimler Kullanabilir?

VALENCIA Klasik Gitarı Kimler Kullanabilir?

Valencia VC204 klasik gitar, herkes tarafından kullanılabilir. Özellikle gitara yeni başlayan öğrenciler için ideal bir üründür. Enstrümanın kaliteli olması, başlangıç aşamasında motivasyonu korumak adına oldukça önem taşır. Bu nedenle kullanılacak olan kaliteli çalgı, öğrencilerin çok daha konforlu bir öğrenme süreci geçirmesini sağlar. Valencia VC204 klasik gitar, başlangıç seviyesindeki kişilere uygun olan bir enstrümandır. Bu ürün ile birlikte hem ritim duygunuzu geliştirebilir hem de solo çalışmaları aralıksız sürdürebilirsiniz. Ayrıca, arpej tekniğinin de mükemmel şekilde öğrenilmesine yardımcı olur. Perdeler arasındaki mesafe ve konforlu klavyesi sayesinde kısa sürede akor basmayı öğrenebilirsiniz. Klasik gitarın üretim aşamasında kullanılan ağaçlar oldukça kalitelidir. Bu sayede ürün hem kaliteli bir sese sahip olur hem de dayanıklılığı artar.

VALENCIA Klasik Gitar Kaliteli ve Güvenilir mi?

VALENCIA Klasik Gitar Kaliteli ve Güvenilir mi?

Valencia VC204 klasik gitar, yüksek kaliteli materyallerden üretilen oldukça güvenilir bir üründür. Valencia Endonezya fabrikasında titizlikle bir araya getirilir. Dengeli bir ses vermesi için gitarın göğüs, gövde ve sap kısmı birinci sınıf ağaçlardan imal edilir. Son işlem olarak belirgin ve şeffaf bir saten cila sürülerek ürünün eşsiz bir görünüm alması sağlanır. Valencia VC204 klasik gitar, müzik sevdalılarının beğenerek kullanacakları benzersiz bir klavyeye sahiptir. Kısa sürede öğrencilerin gitar çalmaya adapte olmasına yardımcı olur. Ustalıkla oluşturulmuş gövdesi sayesinde her notanın mükemmel bir biçimde duyulmasına imkân tanır. Bu enstrüman, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Valencia VC204 klasik gitar yorumlarını inceleyerek diğer müzik severlerin fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Gitar çalmayı ve öğrenmeyi oldukça keyifli hâle getiren bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.