Vakko INFINITI FOR HIM EDP 100 ml Erkek Parfümü

2.000 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vakko INFINITI FOR HIM EDP 100 ml Erkek Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GİZERLERGİYİM Satıcı Ünvanı: GİBİTEL BİLGİSAYAR TELEKOMİNİKASYON ELEKTRONİK CİHAZLAR VE DAYANIKLI TÜKETİM MAMÜLLERİ PAZ.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395084628900001 Vergi Kimlik Numarası: 3950846289
    Bu ürün GİZERLERGİYİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern, şehirli ve zamansız Vakko erkeğini ifade eden, sofistike notaların buluştuğu bir parfüm…Ferah aromaları ile öne çıkan INFINITI, yeşil notalarıyla zindeliği vurgulayarak özel bir tazelik sunuyor.Üst notalarında misket limonu ve bergamut kokteylinin, sakız ağacı ile zenginleştiği bu modern ifade, derinliğindeki paçuli, adaçayı ve kırmızı biber aromalarının incelikli karakterini, tutkulu gül yapraklarıyla tamamlıyor.Sandal ağacı, sedir ağacı ve meşe yosununun dip notalarını oluşturduğu INFINITI, odunsu aromaların ahengini beyaz amber kristalleri, akamber ve tatlı amberin iç açıcı harmanıyla zenginleştirirken, ıtırlı beyaz kristalimsi misk otu ile kusursuz bir dengeye sahip...

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vakko Erkek Parfümü Ürünleri Trendyol’da!

Vakko Infiniti EDP 100 ml erkek parfümü, etkileyici aromasıyla oldukça ilgi görür. Odunsu kokuların baskın olduğu bu parfüm, kalıcılığıyla da tercih edilir. Kendine özel bir koku arayışında olan kişilerin güvenle seçebileceği bir alternatiftir. Erkeklere özel olarak hazırlanan formülüyle dikkat çeker. Vakko Infiniti EDP 100 ml erkek parfümü, hoş şişe tasarımıyla sevilen modeller arasında yer alır. Söz konusu ürün, hacmiyle uzun süreli bir kullanım olanağı sunar. Ürünün yoğun ve çarpıcı kokusu her yerde tanınmanızı sağlar. EDP olarak hazırlanan ürün, ferah ve temiz hissetmenize yardımcı olur. Vakko Infiniti For Him EDP 100 ml erkek parfümü, sevdiklerinize verebileceğiniz hediye seçenekleri arasında da yer alır.

  • Hacim: 100 ml
  • İçeriği: Sandal, sedir ağacı, meşe yosunu, akamber ve odunsu aromalar
  • Tip: EDP

Vakko Infiniti EDP 100 ml Erkek Parfümün Esansı Nasıldır?

Vakko Infiniti EDP 100 ml Erkek Parfümün Esansı Nasıldır?

Vakko Infiniti For Him EDP 100 ml erkek parfümü, pek çok aromanın karışımdan elde edilir. Bu sayede hem kalıcı hem de mükemmel bir ürün ortaya çıkar. Parfümün içinde sandal ve sedir ağacı etkisiyle yoğun ve keskin bir koku hissedilir. Ayrıca meşe yosunu ve odunsu aromalar, ağaç diplerindeki nemli esintiyi öne çıkarır. Böylece esans, etkileyici ve kendine has bir hava kazanır. Vakko Infiniti EDP 100 ml erkek parfümü, beyaz ve tatlı amber gibi farklı aromaların iç açıcı harmanıyla elde edilen eşsiz bir karışımdır. Denizden gelen bu nadir madde, tatlı aromasıyla oldukça ilgi çeker. Parfüm; %6 deiyonize su, %79 alkol ve %15 esanstan üretilir. Bu karışımıyla EDP kategorisinde yer alan koku, uzun süre boyunca ferah ve karizmatik hissetmenizi sağlar.

Vakko Infiniti EDP 100 ml Erkek Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Vakko Infiniti EDP 100 ml Erkek Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Vakko Infiniti EDP beyaz 100 ml erkek parfümü, EDP olarak üretilir. EDP parfümler, kalıcı yapısıyla uzun süre teninizde hissedilir. Sabah bir defa sıktığınız parfüm, gün boyu etkisini sürdürür. EDP ürünlerde parfüm yağı konsantrasyonu yoğundur. Bu özellik ürün fiyatını ve kalıcılığını etkileyen önemli bir unsurdur. Söz konusu parfüm, bu özelliği sayesinde sevilerek tercih edilir. Parfümler, içerisindeki aromaların bıraktığı etki sayesinde güçlü ve öz güvenli kişiliğinizi yansıtır. Yoğun kalıcılığıyla da gün boyu ferah ve temiz hissetmenizi sağlar. EDP kategorisindeki parfüm, kokunuzla akıllarda yer edinmenize ve girdiğiniz tüm ortamlarda fark edilmenize yardımcı olur. Vakko Infiniti EDP 100 ml erkek parfüm, kullanan kişinin teninde uzun süreli olarak hissedilir. Ürünün kalıcılığını artırmak için parfümünüzü temiz ve kuru teninize veya kıyafetlerinize sıkmanız önerilir.

Vakko Infiniti EDP 100 ml Erkek Parfümü Kimler Tercih Eder?

Vakko Infiniti EDP 100 ml erkek parfüm, kalıcı kokusuyla her zaman akıllara kazınmak isteyen erkeklerin tercihidir. Koku, kış aylarında daha çok kullanılsa da her mevsim sevilerek tercih edilir. İş veya özel amaçlı olarak ilgi gören bir kokudur. Vakko Infiniti EDP 100 ml erkek parfümü, markasının kalitesini gösteren yapısıyla ilgi çeker. Koku, odunsu parfümlerden hoşlanan kişiler için idealdir. Hem gündüz hem de gece kullanılabilecek özellikleriyle öne çıkar. Doğum günü, evlilik yıldönümü veya iş tebriği için hediye olarak verilebilecek kaliteli bir üründür. Dilerseniz Vakko Infiniti EDP 100 ml erkek parfümü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalıcılığı ve koku yoğunluğu hakkında gerçek kullanıcıların deneyimlerine yakından şahit olmanız mümkündür. Yorumları inceleyerek her kombininizi rahatlıkla tamamlayabilecek ve imzanız olacak bu parfümü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.