Vaillant Vrt 35 F Kablosuz Pilli On/off Oda Termostatı

2.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.495 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.685,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.700 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vaillant Vrt 35 F Kablosuz Pilli On/off Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERKSAN LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: ERKSAN ISI SİSTEMLERİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0363003225500010 Vergi Kimlik Numarası: 3630032255
    Bu ürün ERKSAN LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaillant VRT 35 F Kablosuz Pilli On/Off Oda TermostatıModülasyonlu Oda TermostatlarıLCD EkranModülasyonlu ve on –off çalışabilme özelliğine sahiptir.Aqua Konfor özelliğini etkinleştirme özelliğine sahiptir.** Aqua konfor özelliği Green IQ, ecoTEC Plus ve ecoTEC Pro cihazlarda geçerlidir.UYUMLULUK
  • ecoFIT UyumsuzEcotec Intro UyumluEcotec Plus UyumluEcotec Pro UyumluEcotec Pure UyumluGreen IQ UyumluEloBlock Uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı Yapıları ile Kablosuz Oda Termostadı Çeşitleri

Vaillant Vrt 35 f kablosuz oda termostatı ısıtma sistemini kontrol etmenizi sağlar. Bu kontrol, dahili konforu düzenler ancak dahili olarak tüketilen enerjinin verimliliği ayarlanarak daha doğru bir enerji tüketim politikası oluşturulur. Oda sıcaklığını kolay bir şekilde ayarlamanızı sağlayan Vrt 35f oda termostatı, istenilen sıcaklığa ulaşmanızı sağlar. Vaillant Vrt 35 F termostat, ortam sıcaklığına göre sıcaklığı algılayabilir ve hafif bir sıcaklık değişikliği ile kazanı açıp kapatabilir. Bu, oda sıcaklığının her zaman istenen seviyede tutulabileceği anlamına gelir. Kombiler özellikle kış aylarında iç mekan termostatlarına olan ihtiyacı artırmış ve bu sezon özellikle çocuklu aileler için tasarruf etmek ve ideal oda sıcaklıklarını korumak için termostatlar kullanılmaktadır. Doğalgaz kullanan evler için ısıyı ideal seviyelerde tutmak tasarruf etmek açısından önemlidir.

  • Isıtma Sistemini Kontrol Eder
  • Konfor Alanı Sunar
  • Enerji Verimliliğini Optimize Eder

Vrt 35 F Kablosuz Pilli Oda Termostatı Özellikleri

Vrt 35 F Kablosuz Pilli Oda Termostatı Özellikleri

Vaillant Vrt 35 F oda termostatı ısıtma sisteminin kontrol edilmesini kolaylaştırır. Bu sayede iç mekanların konforunu ve enerji verimliliğini optimize eder. Sıcaklık kaydedilerek sistem ortam sıcaklığına göre açılır ve kapanır. Evinizde sıcaklık kontrolü söz konusu olduğunda, enerji dostu bir termal yönetim çözümü sağlar. Bu termostat modellerini kullanmak, enerji maliyetlerinden büyük ölçüde tasarruf etmenizi sağlayabilir. Vaillant Vrt 35 F kablosuz pilli on/off oda termostatı evinizde istenilen sıcaklığı düzenlemek ve korumak için kullanılır. Sıcaklık dereceleri gün boyunca değiştiği zaman bu termostatlar, ısıtma sistemini açar ve kapatır. Bunun için ise bu cihazlar değişimi algılamak adına bir sensör kullanılır. Radyatörü ve ardından evinizdeki odayı ısıtan ısıtma sisteminizi harekete geçirir. Oda belirli bir sıcaklığı aştığında, termostat merkezi ısıtmayı kapatarak evin tekrar istenen sıcaklığa soğumasını sağlar.

Kolay Kullanıma Sahip Vrt 35 F Kablosuz Pilli Oda Termostatı

Kolay Kullanıma Sahip Vrt 35 F Kablosuz Pilli Oda Termostatı

Vaillant Vrt 35 oda termostatı nasıl kullanılır sorusu sıklıkla sorulur. Termostatın görevi, bir sıcaklık kontrol sistemi üzerinde çalışarak oda sıcaklığını düzenlemektir. Yeterince sıcak olduğunda ısıtmanın kapatılmasını, yeterince soğuk olduğunda soğutucunun kapatılmasını ve duruma göre bu elemanların tekrar açılmasını emreden termostat sadece bir sıcaklık kontrolörü değildir. Moduna ve farklılığına bağlı olarak birçok termostat modeli mevcut olup, ihtiyaç ve amaçlara göre geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Bazı termostatlar hem ısıtıcı hem de soğutucular için aynı anda çalışır. Isıtma için kullanılan Vaillant Vrt 35 F kablosuz dijital termostat ısıtma sisteminde bir arıza olması durumunda ısıtma enerjisini, soğuk hava belirli bir değere ulaştığında soğutucu sistem kompresörü kapatabilir.

Vrt 35 F Kablosuz Pilli Oda Termostatı Fiyatları

Vrt 35 F Kablosuz Pilli Oda Termostatı Fiyatları

Termostat seçimi ihtiyaçlarınıza göre yapılmalıdır. Ağ bağlantısı gerektirmeyen basit ve ucuz bir termostat arıyorsanız manuel termostat modelini kullanabilirsiniz. Geleneksel alışkanlıklar bana göre değil diyorsanız, uygulamadan kontrol etmenize olanak tanıyan bir akıllı termostat seçebilirsiniz. Çoğu termostat, ısıtıcılar ve soğutucular ile çalışır. Ancak tüm termostatlar tüm ısıtma sistemlerini desteklemeyebilir. Bu istisnai durumda, ürün açıklamasını dikkatlice kontrol etmeniz gerekir. Bu açıdan Vrt 35 F termostatlar pek çok açıdan kolaylık sunar. Ayrıca bu ürünü tercih etmeniz durumunda Vaillant Vrt 35 f pil değişimi hakkında da bilgi sahibi olmanız önemlidir. Ürünü satın almadan önce Vaillant Vrt 35 F kablosuz dijital oda termostatı yorumlar ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Vaillant Vrt 35 F fiyat seçenekleri ürün özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Siz de Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.