Vaillant Kombi Su Doldurma Vanası Musluğu

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vaillant Kombi Su Doldurma Vanası Musluğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EvaTechGlobal Satıcı Ünvanı: CEMALETTİN ERKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3600211924
    Bu ürün EvaTechGlobal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaillant su doldurma musluğu yoğuşmalı ve konvansiyonel kombi cihazları için kullanılır. Bozulan ya da kırılan su doldurma musluğunu değiştirmeye yarar.
  • Sarı pirinç alaşımdan tasarlanan Vaillant kombi su doldurma musluğu
  • kombiden klima tesisatına su basmaya yarar. Cihazın ideal basınçla çalışma işlevine katkı sağlar.
  • Kompakt tasarımlı kombi su doldurma musluğu çeşidinin sökülüp takılması kolay şekildedir. Yönergelere uyarak eskisi ile pratikçe değiştirebilirsiniz.
  • Vuw serisi Vaillant kombi modelleri için uygundur. İlgili modellere mükemmel uyum sağlayıp yüksek performans sergiler.
  • Vidalı tasarımıyla eskisi kolayca çıkartılırken yenisi de pratikçe takılır.
  • Paket içerisinde 1 adet çevirmeli musluk bulunur. Orijinal olmasıyla cihaza mükemmel uyum sağlayıp takılmasını kolaylaştırır.
  • Kaliteli malzemeden üretilen su doldurma musluğu, uzun yıllar dayanır. Cihazın, musluk bozulma ya da kırılma kaynaklı su akıtma endişelerine son verir.
  • Belirtilen marka ve model için uygundur. Paket içerisinden çıkan musluğu kombinin marka ve modeline uygun olduğunu kontrol edildikten sonra değişim yapabilirsiniz.
  • Vidalı tasarımıyla eskisi çıkartılıp yenisi pratikçe takılır. Ancak değişim öncesi elektrik ve su kesme gibi güvenlik tedbirleri alınması önerilir.
  • Çevirmeli musluk tasarımıyla dilediğiniz an su akışına müdahale etme şansı verir. Bu sayede cihazın basıncı için gereken suyu gereken miktarda basabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Vaillant PCD-157786312686 Kombi Su Doldurma Musluğu

Vaillant kombi su doldurma musluğu, kaliteli tasarım detaylarıyla kullanıcılardan tam not alan bir üründür. Kombinizden kalorifer tesisatı üzerine su çekmek için bu üründen yararlanabilirsiniz. Ürünün çevirmeli musluk tasarımı, dilediğiniz an su akışına müdahale etmenizi sağlar. Musluğun uygun alana takılması da pratiktir. Ürünü dilerseniz kendiniz takabilir dilerseniz de profesyonel bir kişiden yardım alabilirsiniz. Kombi su doldurma muslukları, sürekli kullanıma bağlı olarak belli bir süre sonra yıpranabilir. Bu durum karşısında, Vaillant markasının kaliteli üretiminden yararlanarak arızanın önüne geçebilirsiniz. Kombi bağlantı noktasında yer alan musluk bozulduğunda ya da kırıldığında, bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Böylece kombinizi, sorunsuz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

  • Çevirmeli musluk başına sahiptir.
  • Vidalı tasarımı sayesinde kolayca kombiye takılabilir.
  • Kombi üzerinden tesisata su aktarılmasını sağlar.

Vaillant Kombi Su Doldurma Musluğunun Özellikleri Nelerdir?

Vaillant Kombi Su Doldurma Musluğunun Özellikleri Nelerdir?

Vaillant PCD-157786312686 kombi su doldurma musluğu, kolay kullanım sağlayan özelliklere sahiptir. Ürün, çevirmeli musluk başlığıyla tasarlanır. Böylece suyu dilediğiniz an açıp kapama şansı elde edebilirsiniz. Musluğun boruyla bağlantısını sağlayan kısım, vidalı tasarımı sayesinde montajda kolaylık oluşturur. Üründe yer alan kaliteli conta, su sızması gibi durumlara karşı önlem sağlar. Bu sayede sorunsuz bir kullanım avantajı elde edebilirsiniz. Ürünün ana gövdesi, pirinç tasarım detaylarına sahiptir. Musluk kısmında ise sert plastik malzeme kullanılır. Uzun bir tasarıma sahip olan çevirmeli musluk başlığı, dar alanlarda zorluk yaşamadan suyu açıp kapatmanızı sağlar. Sağlam bir tasarıma sahip olan bu kısım, sürekli kullanımda sorun çıkarmaz. Ürünün montaj açısından sahip olduğu tasarım detayları da size kolaylık sağlar. Sahip olduğu kaliteli özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu ürüne sahip olarak kombi bağlantınızı güvenli şekilde kurabilirsiniz.

Vaillant Kombi Su Doldurma Musluğu Dayanıklı mıdır?

Ürün tasarlanırken kaliteli ve dayanıklı malzeme seçimi yapılır. Musluğun ana gövdesi, pirinçten oluşur. Bu durum, uzun süreli kullanım avantajına da sahip olmanızı sağlar. Ana gövde üzerinde vidalı kısım da yer alır. Bu kısım, marka ve modele uygun şekilde tasarlanır. Vidanın üzerindeki çentiklerin dayanıklı oluşu sayesinde söküp takma işlemlerinde de kolaylık sağlanır. Ürünün boruyla bağlantı kısmında, su kaçağını engellemek adına conta kullanılır. Böylece ürün, sızdırmadan uzun süre boyunca su akışı gerçekleştirebilir. Vaillant kombi su doldurma musluğu yorumları üzerinden ürünün ne kadar dayanıklı olduğunu anlamanız da mümkün olur. Bu musluğu tercih edenler; ürünün kalitesinden memnun olduklarını, yorumlar kısmında sıklıkla dile getirir. Siz de dayanıklı bir tasarımla kombinizi tesisata bağlamak isterseniz bu seçenekten rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Vaillant Kombi Su Doldurma Musluğu Kaliteli midir?

Vaillant PCD-157786312686 kodlu ürün, kalitesiyle beğeni toplar. Musluk, dayanıklı malzemeler kullanarak tasarlanır. Bu durum; ürünün sürekli suyla temas ettiği göz önünde bulundurulduğunda, uzun süreli kullanım açısından çok önemlidir. Markanın kaliteli tasarım detayları, ürünün kullanımı üzerinde hem kolaylık hem de dayanıklılık oluşturur. Böylece üründen maksimum düzeyde verim almanız da mümkün hâle gelir. Kullanıcılar için kalite sunan ürün, tesisatınızın arızalara karşı korunmasını da destekler. Bu sayede işlevsel kullanım avantajı da oluşturur. Vaillant kombi su doldurma musluğu fiyatı da ürünün avantaj sağlayan detayları arasında bulunur. Bu ürün, dayanıklı ve kaliteli tasarımı sayesinde uzun süreli kullanım imkânı sunar. Böylece arıza gibi sorunlarla uğraşmaz ve bütçenizi de korumayı başarırsınız. Kalitesiyle fark yaratan bu ürüne, Trendyol’daki fırsatlar sayesinde uygun fiyatla ulaşabilirsiniz.