Vaillant Kombistores Kombi Genleşme Tankı Vaillant Uyumlu

1.255 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL

Ürün Bilgileri

Vaillant Kombistores Kombi Genleşme Tankı Vaillant Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VURALTİC Satıcı Ünvanı: HAYRİ SALMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7410042287
    Bu ürün VURALTİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaillant vuw modeline uyum sağlamaktadır Firmamız tarafından 1 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Vaillant Kombi Genleşme Tankı G003

Vaillant kombi genleşme tankı G003 günlük hayatta kombi, kazan gibi ısınma ihtiyacının karşılandığı sistemlerde sıcak suyun gerekli miktarda dağıtılmasını sağlar. Genleşme ile oluşan fazla suyun yüksek basınç oluşturup sistemde bulunan mekanik parçalara zarar vermesini engellemek için kullanılır. Sistemde bulunan suyu devirdaim yaparak kullanmaya devam eder. Yani sistem soğumaya başladığında depoladığı sıcak suyu tekrar sisteme yayar. Ürünün bu özelliği sayesinde elektrik kesintisi yaşanması durumunda kalorifer sistemi odayı ısıtmaya devam eder. Bu sebeple, tankın sistemde bulunması ısının dengelenmesi ve parçaların korunması için oldukça önemlidir. Kapalı devre kalorifer sistemlerinde bulunan bu ürünün diğer bir adı da imbisat deposudur. İki parçadan oluşan genleşme tankının ortasında membran olarak adlandırılan ayırıcı bir parça bulunur. Tankın bir bölümünde hava, diğer bölümünde su bulunur. Bu sayede ihtiyaç duyulan performansı sağlar.

  • Basıncı dengeler
  • Devirdaimi sağlar
  • İki bölümden oluşur

Vaillant Kombi Genleşme Tankının Teknik Özellikleri

Vaillant Kombi Genleşme Tankının Teknik Özellikleri

Genleşme tankı kombi ürünü 6 litrelik bir hacme sahiptir. Aynı zamanda 390 mm çapında ve 58 mm genişliğindedir. Maksimum çalışabileceği basınç seviyesi 3 bardır. Sıcaklık olarak da 90°C’ye kadar dayanıklıdır. Sistemde sıcaklık oranı yükseldikçe su genleşir. Bunun sonucu olarak hacimdeki genleşme kadar da tankın içerisindeki sistem basıncı dengelenir. Vaillant kombi genleşme tankı artan ısının kontrol altına alınmasını sağlar, basıncı dengeler. Sistemin istenilen performansta çalışmasına yardımcı olur. Aynı zamanda mekanik parçaların basınç yüzünden zarar görmesini engeller. Tankın içerisindeki gazın bitmesi sonucunda sistemin su basıncı yükselir ve sistem su akıtmaya başlar. En zayıf noktadan patlak veren bu sızıntılar ısıtma sisteminden verim almamanıza ve sitemin arızalanmasına yol açar. Böyle bir durumda olası kazaları engellemek için cihazın içindeki gaz oranı kontrol edilmelidir.

Vaillant Kombi Genleşme Tankı G003 Bakımı

Vaillant Kombi Genleşme Tankı G003 Bakımı

Kullandığınız kombinin genleşme tankı uzun süre kullanıldığında bazı arızalar çıkarabilir. Bakımı neredeyse hiç yapılmayan tanklarda arıza daha çok oluşur. Genleşme tankını ikiye ayıran parça olan membran deliğinde, genleşme tankı delindiğinde ya da tankın havası bittiğinde üründe arızalar oluşmaya başlar. Bu sorunlar kombi basıncı düşmesi, kombi basıncının yükselmesi ve kombinin su akıtması gibi sonuçlara neden olur. Sadece tankın içerisindeki hava bittiğinde hava basılarak sorun çözülebilir. Diğer durumlarda ürünün değişmesi gerekir. Cihazın içinde bulunan hava zamanla azalır. Bu durumda sistem genleşme yapamaz hale gelir. İlk önce cihazda su eksilmeye başlar ve kombiye su verilir. En sonunda tank su ile dolar ve sistem fazla suyu akıtmaya başlar. Ürünün bakımı yapılarak avantajlarından faydalanmaya devam edilebilir. Uygun aralıkta olan Vaillant kombi genleşme tankı fiyatı ve performansıyla ihtiyacınızı karşılar.

Vaillant Kombi Genleşme Tankı G003 Fiyat ve Yorumları

Vaillant Kombi Genleşme Tankı G003 Fiyat ve Yorumları

Cihaz, artan ısı basıncı ve ısıtma sistemi arasındaki dengeyi sağlar. Genleşme tankı seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Sistemin özelliklerine göre farklı ebatlarda ürün seçimi yapılır. Sistemin sıcaklığına uygun üretilen ürünün seçilmesi gerekir. Kullanılacak yerin yüksekliği, ürün seçiminde önemli bir etkendir. Aynı zamanda basınç değerine dikkat edilmelidir; çünkü sıcaklık ve basınç değerleri cihaz için ana bileşendir. Belirtilen özellikler dikkate alınarak ısıtma sisteminin verimliliği için uygun cihazı seçebilirsiniz. Ürünün verimliliği için periyodik bakımı sık sık yapılmalıdır. Modelin özelliklerine ve onun hakkındaki yorumlara bakarak ihtiyacınıza uygunluğuna karar verebilirsiniz. Ürünün yorumlar kısmında daha önce kullananların deneyimlerini paylaştıklarını görmeniz mümkündür. Ürün seçimi yaparken Vaillant genleşme tankı fiyatlarına da Trendyol aracılığı ile kolayca ulaşabilir ve tercihinizi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.