Vaillant Ecotec 236/5-3 Pro 19/23 Kw 17.000 K Tam Yoğuşmalı Kombi

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
38.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
41.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
42.584,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
46.723 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vaillant Ecotec 236/5-3 Pro 19/23 Kw 17.000 K Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TANMARK YAPI LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: TANMARK YAPI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743071825600001 Vergi Kimlik Numarası: 7430718256
    Bu ürün TANMARK YAPI LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaillant ecotec Pro 236/5-3 Kombi Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Vaillant ecotec Pro 236/5-3 Kombi modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Vaillant ecotec Pro 236/5-3 (17.000 kcal) Yoğuşmalı Kombi %107’ye varan yüksek verim ve yakıt tasarrufuKüçük hacimde yüksek verim, çevre dostu, değişen konfor şartlarına göre kendini ayarlayabilen modülasyonlu yapısıyla yüksek yakıt tasarrufu…Tam yoğuşma teknolojisi ile %107’ye varan yüksek verim ve yakıt tasarrufu. (EN677’e göre)Kademesiz alev modülasyonu ile yakıt tasarrufuAqua sensör ile sabit sıcaklıkta su garantisiBeklemede sınıfının en düşük elektrik sarfiyatı140 yıllık Vaillant tecrübesi ile üretilen,18.5 / 24 kw ısıtma 23 / 28 kwı sıcak su gücündeki modelimiz 2 yıl garantilidir.Tam yoğuşma teknolojisi ile %107’ye varan yüksek verim ve yakıt tasarrufu. (EN677’e göre)Kademesiz alev modülasyonu ile yakıt tasarrufuAqua sensör ile sabit sıcaklıkta su garantisiBeklemede sınıfının en düşük elektrik sarfiyatıOtomatik kademeli pompa ve fan ile tasarrufOtomatik güç ayarı ile ek tasarrufVaillant’a özgü ek emniyet sistemiAkıllı elektroniği ile arıza teşhis sistemiDüşük gaz basıncında çalışmaAkıllı ateşleme sistemi ile arızasız çalışmaKireç kapanı filtresiyle uzun eşanjör ömrü ve yüksek yakıt tasarrufuDonmaya karşı koruma sistemi7x24 Merkez servis güvencesi Vaillant ecotec Pro 236/5-3 Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2222888 Vaillant Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 20 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 17200 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Vaillant VA 0023 Ecotec Vuw 236/5-3 Pro Tam Yoğuşmalı Kombi

Vaillant VUW 236/5-3 Ecotec Pro yoğuşmalı kombi, sahip olduğu gelişmiş teknik özellikler ile hayatı kolaylaştırır. Ürün, evlerde ısınmayı sağlamak için kullanılır. Kullanıcılara demonte olarak gönderilir. Kombinin çalışır duruma gelmesi için bir kurulum işlemi gerçekleştirilmesi gerekir. Bu işlem, Vaillant yetkili servisleri tarafından sağlanır. Cihaz, kurulumun ardından çalışmaya hazır bir hâle gelir. Kullanıcılar yalnızca birkaç düğmeye basarak evlerini ısıtabilir ve sıcak suya kesintisiz erişim sağlayabilir. Ecotec Pro kombi, oldukça şık beyaz bir renge sahiptir. Zarif ve sade tasarımı sayesinde çeşitli dekorasyonlara sahip alanlara kolaylıkla uyum sağlar.

  • 23 kW sıcak su gücü
  • 18,9 kW - 17.200 kcal/h maksimum kalorifer ısıtma gücü
  • 35-65 C sıcak su aralığı

Vaillant Ecotec VUW 236/5-3 Pro Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Vaillant Ecotec VUW 236/5-3 Pro Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Vaillant VUW 236/5-3 Ecotec Pro yoğuşmalı kombi, son derece işlevsel bir tasarıma sahiptir. Ürün, doğal gaz enerjisini kullanarak çalışır ve dört mevsim boyunca ısınma sağlar. Oldukça pratik bir çalışma şekline sahip olan kombi, aynı zamanda sıcak su kullanımı da sağlar. Vaillant Ecotec Pro tam yoğuşmalı kombinin özellikleri içerisinde enerji tasarrufu sağlamasına yardımcı olan fonksiyonlar ön plana çıkar. Ürünün kademesiz alev modülü, otomatik fanı ve pompası çalışırken oldukça yüksek bir enerji tasarrufu sağlamasına da olanak tanır. Cihaz, ayrıca çalışmasını pratik bir hâle getiren aqua sensör ve otomatik güç ayarı gibi çeşitli özelliklere de sahiptir. Tüm bunların yanı sıra kombinin akıllı arıza teşhis ve ek emniyet sistemi ise çalışırken kullanıcı güvenliğini de sağlar.

Vaillant Ecotec VUW 236/5-3 Pro Tam Yoğuşmalı Kombi Dayanıklı mıdır?

Vaillant Ecotec VUW 236/5-3 Pro Tam Yoğuşmalı Kombi Dayanıklı mıdır?

Vaillant VUW 236/5-3 Ecotec Pro yoğuşmalı kombi, üretiminde kullanılan 1. kalite malzemeler sayesinde oldukça dayanıklıdır. Cihazın büyük bölümü paslanmaz çelik malzemeden imal edilir. Bu malzeme, başta kullanım sırasında oluşan ısı olmak üzere pek çok olumsuzluğa karşı dirençlidir. Kombi, bu dayanıklı tasarımı sayesinde oldukça uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilir. Ürünün teknik aksamı da son derece dayanıklıdır. Cihazda bir kireç kapanı filtresi bulunur. Bu özel filtre, ürünün sudaki kireci süzmesine olanak tanır. Bu özellik, kombinin iç kısımlarında kireç birikmesinden kaynaklanan arızalar oluşmasını önler. Kombi, aynı zamanda donmaya karşı korunma sağlayan bir sisteme de sahiptir. Tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not alır.

Vaillant Ecotec VUW 236/5-3 Pro Tam Yoğuşmalı Kombi Kimler İçindir?

Vaillant VUW 236/5-3 Ecotec Pro yoğuşmalı kombi, son derece geniş bir kitleye hitap eder. Özel yapısı sayesinde %107 gibi yüksek bir oranda yakıt tasarrufu sağlar. Hem ısıtma hem de kullanım suyunda A enerji sınıfına mensuptur. Bu üstün özellikleriyle doğal gaz faturasından tasarruf etmek isteyen kişiler için de uygun olmayı başarır. Ayrıca doğayı korumayı önemseyen ve enerjiyi verimli bir biçimde kullanmak isteyen kişiler de bu akıllı cihazı tercih edebilir. Vaillant VUW 236/5-3 Ecotec Pro tam yoğuşmalı kombi, kullanımı kolaylaştıracak pek çok özelliğe sahiptir. Kullanıcılar dilerlerse ürüne bir oda termostatı ekleyerek ortam sıcaklığının otomatik olarak ayarlanmasını sağlayabilir. Siz de bu kaliteli ve fonksiyonel kombiyi Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Vaillant VUW 236/5-3 Ecotec Pro yoğuşmalı kombi yorumlarına da göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.