8
Kombi kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Vaillant Ecotec Intro 24/28 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
30.598,98 TL28.206,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
29.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
30.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
30.800 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vaillant Ecotec Intro 24/28 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iyikombi Satıcı Ünvanı: MERT YURDAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9850364491
    Bu ürün iyikombi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaillant Ecotec İntro 24/28 Kw (20000 Kcal) Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Vaillant Ecotec İntro 24/28 Kw Kombi modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Vaillant Ecotec İntro 24/28 Kw (20000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi ecoTEC Intro Tam Yoğuşmalı KombiIsıtma ve Sıcak Suda A enerji verimliliğiPaslanmaz Çelik Eşanjörü ile kanıtlanmış uzun ömürFarklı ihtiyaçlara göre iki farklı kapasite seçeneğiIsıtma ve sıcak suda A enerji verimliliği ile yüksek tasarrufXL seviyesinde bol miktarda sıcak suVaillant kombi ailesinin en küçük kombisiPaslanmaz Çelik Eşanjör İle Uzun Ömürlü KullanımYüksek kaliteli paslanmaz çelik eşanjörü sayesinde uzun ömürlü kullanım verimli bir yanma ve ısı transferi sağlanır. %92 sezonsal verimlilik ve düşük emisyonu sayesinde yüksek tasarrufu da beraberinde sağlar.Isıtma ve Sıcak Suda A enerji verimliliğiIsıtma ve Sıcak Su da A enerji verimliliği ile yüksek tasarrufu ve konforu beraberinde sağlar. Dakikada 13,4 lt ye varan sıcak su debisi ile bol miktarda sıcak su verir.Kompakt ölçüler626 mm cihaz yüksekliği ve 400 mm genişliği ile ecoTEC Intro, kendi sınıfındaki en küçük iki kombiden bir tanesidir. 0,06 m 3 hacmi ile yer problemi olmadan rahatlıkla kullanılabilir. 26,5 kg ağırlığı ile montaj sırasında kolaylık sağlar.Şık LCD Dokunmatik EkranDokunmatik şık ekranı sayesinde fonksiyonlar arası geçiş kolaylığı sağlar.Vaillant Ecotec İntro 24/28 Kw (20000Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2222888 Vaillant Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Vaillant Ecotec Intro 28 kw (20.000 kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Kombinin mucidi olan 145 yıllık teknoloji devi Vaillant evinize yeni bir konfor ve tasarruf sunar. Yeni nesil ecoTEC Intro serisi, %92 mevsimsel randımanı sayesinde yakıtı verimli kullanır. Vaillant ecoTEC Intro 28 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi 14701706 A enerji sınıfı ile ısıtmada enerji verimliliği için üretilir. Sahip olduğu ergonomik boyutu ve 25 kiloluk hafif tasarımı ile her alana kolayca monte edilir. Yeni LED ekran üzerindeki dokunmatik tuşlar sayesinde istenen sıcaklık ve konforu sağlama imkanı vardır. Kompakt boyuttaki ecoTEC Intro tam yoğuşmalı kombi modern tasarımı ile tüm alanlarda kullanım olanağına sahiptir. Ürünün sağladığı %25 düşük modülasyon sayesinde otomatik kapasite ayarı ile tasarruf yaparak yakıt tüketimini azaltabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik eşanjör
  • Dokunmatik kontrol paneli
  • A sınıfı enerji verimliliği

Vaillant ecoTEC Intro 28 KW Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Vaillant ecoTEC Intro 28 KW Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Vaillant ecoTEC Intro 28 kW (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi A enerji sınıfı verimliliğine sahiptir. ecoTEC Intro %93 mevsimsel verimi sayesinde yakıtı az kullanarak enerji tasarrufu sağlar. Tam yoğuşmalı olması da tasarrufunu artırır. Paslanmaz çelik eşanjöre sahip olduğundan dolayı yüksek verim ve uzun ömürlü kullanıma sahiptir. XL profilinde konforunuz için sıcak suyunuz sürekli hazırdır. Aqua sensör teknolojisi sayesinde düşük su debilerinde bile yüksek sıcaklıkta su konforu alabilirsiniz. LCD ekranlı panel üzerindeki dokunmatik tuşlar sayesinde istenen sıcaklık ve konforu kolay şekilde ayarlamanız mümkündür. Vaillant ecoTEC Intro tam yoğuşmalı kombi kompakt boyutları ve şık tasarımı sayesinde tüm alanlarda kullanılır. Her alana kolaylıkla monte edilen 0,06 m³ hacimli ürünü dar balkonlarda dahi muhafaza edebilir, dakikada 13 litreden fazla sıcak suya erişebilirsiniz.

Intro 28 kW (20.000Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Intro 28 kW (20.000Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Kış mevsiminde artan hane giderleri nedeniyle ısınma sistemlerinden tasarruf sağlamak büyük önem arz eder. Vaillant ecoTEC Intro 28 kW (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi kullananlar arasına katılarak siz de aile bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Hem doğalgaz kaynağı ile ortam iklimlendirmesi yapan hem de banyo ve mutfak için sıcak su sağlayan bu model fonksiyonel özellikleri ile dikkat çeker. Faturalara yüklenmeden ısınma ihtiyacınızı etkili bir şekilde karşılamayı vadeden Vaillant ecoTEC Intro 28 kW modeli, mutfak gibi kapalı ya da balkon gibi açık alanlara monte edilebilir. Estetik formu ve beyaz rengiyle ev dekorasyonunda bütünlük yakalayan ürünün ekonomi modu seçeneği bulunur. Petekleri soğutmadan daima sıcak tutan bu mod sayesinde hem düşük enerji tüketimi sağlayabilir hem de bütün kışı sıcak geçirebilirsiniz.

Vaillant ecoTEC Intro 28 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Vaillant ecoTEC Intro 28 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Vaillant ecoTEC Intro 28 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Yeni nesil teknolojik donanımlarla tasarlanan model markanın kalitesini yansıtır. Farklı bütçelere sahip olan herkesin bu kaliteye erişmesi için dönemsel kampanyalarla indirimler sunan marka, uluslararası standartlara uygun şekilde üretim yapar. Güvenilir tasarımlara imza atan Vaillant bu modeliyle de çevreci ve doğa dostu salınım yapılmasını hedefler. Hane veya iş yerinizdeki tüm petekleri aynı anda ısıtan ürün sıcaklığın ortama eşit şekilde yayılmasını sağlar. Vaillant ecoTEC Intro 28 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi yorumları ve ürün puanları ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. Konfor sağlayan ve uzun ömürlü kullanım vadeden Vaillant ecoTEC tam yoğuşmalı kombiye Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile ulaşabilirsiniz.