Uzunayspor 20 Kg Uzunay Black Dambıl Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Uzunayspor 20 Kg Uzunay Black Dambıl Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜNLERİMİZ 36 AY GARANTİLİDİR. Ürün kargo süreci max 3 (üç) iş günüdür Saat 12:00’ kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir. Kargoya Verilen Siparişleriniz
  • İl Merkezlerine 2 ile 3 İş Günü İçerisinde, İlçe Merkezlerine İse 3 ile 5 İş Günü İçerisinde Teslim Edilir. Disk Teknik Bilgileri: 1. 28,5-30 mm iç çapına sahip 2,5 kg -5 kg-10 kg plakalar şeklindedir standart tüm barlara uyum sağlamaktadır. 2. Disklerimiz birinci sınıf plastik malzeme ile kaplıdır, sağlık testlerinden geçirilmiş olup kanserojen madde içermemektedirler. 3. Disklerimizin içerinde serbest kum yada demir tozu yoktur, özel karışım dolgu ile yapılmaktadır. 4. Disklerimiz seri üretim olup, makinalar aracılığıyla dolum yapılmaktadır. 5. Disklerimiz kendi üretimimiz olup, üzerlerinde markamız ve ağırlık bilgileri yazmaktadır. 6. Uzun süreli kullanıma elverişli ve ergonomik. 7. Disklerimiz özel kolilerinde kullanıma hazır şekilde gönderilmektedir. Kısa Bar Teknik Bilgileri: 1. 28.6*1.5 mm çapında ve 40 cm uzunluğundadır, 40 kg taşıma kapasitesine sahiptir. 2. Kısa barlarımız birinci sınıf krom kaplamadır. 3. Barlarımızın tutma kısmı özel yumuşak plastik malzeme ile kaplanmıştır. 4. Uzun süreli kullanımda avuç içlerine zarar vermemekte ve eldiven kullanımı gerektirmemektedir. 5. Konserojen madde içermemektedir. 6. Barların üzerinde markamızın baskıları mevcuttur. 7. 1 Adet kısa bar takabileceğiniz diskler 5 KG - 10 KG - 15 KG dır. 8. 2 Adet kısa bara takabileceğiniz diskler 10 KG - 20 KG - 30 KG dır. Uzun Bar Teknik Bilgileri: 1. 28.6*1.5 mm çapında ve 150 cm uzunluğundadır. 100 kg arasında taşıma kapasitesine sahiptir. En fazla 70 Kg disk takılabilir. 2. Barlarımız birinci sınıf krom kaplamadır ve üzerinde markamızın baskıları mevcuttur. 3. İlgili sağlık testlerinden geçirilmiştir. Mandal Teknik Bilgileri: 1. Sıkıştırma mandallarımız ekstra güçlendirilmiş çelikten üretilmiş ve krom kaplanmıştır. 2. Kullanımı pratik ve uzun süreli kullanımlarda deformasyona uğrama imkanı düşüktür.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 20 Kg
  • Renk Siyah
  • Ürün Tipi Dambıl Seti
Geri Bildirim Ver