Uzspace 350-500ml Uyumlu Yedek Kapak --Sadece Uzspace ile Uyumludur---Tek Renk Siyah-

193 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
202,90 TL
8.8
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,99 TL
2.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Uzspace 350-500ml Uyumlu Yedek Kapak --Sadece Uzspace ile Uyumludur---Tek Renk Siyah-

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALEM KIRTASİYE -ANTALYA Satıcı Ünvanı: ZEYNEP KÜÇÜKGÖK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6040201749
    Bu ürün KALEM KIRTASİYE -ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
  • Kapasite 1 L
Geri Bildirim Ver

Uzspace 350-500ml Sadece Uzspace ile Uyumlu Yedek Kapak - Tek Renk Siyah

İçecek çeşitleri, insanların olmazsa olmaz tüketim kaynağıdır. Günlük hayatta tüketilen içeceklerin güvenli bir biçimde muhafaza edilmesi önemlidir. Mataralar sayesinde içeceklerinizin güvenliğini sağlamak mümkündür. Aynı zamanda bu ürünler, dilediğiniz içeceği taşımak konusunda size pratiklik sağlar. Mataralar hem dayanıklı hem de kullanışlı ürünlerdir. Suyu güvenli ve sağlıklı bir şekilde kullanma imkanı sunar. Ancak kimi zaman bu mataraların kapak kısmı zarar görebilir veya kopabilir. Bu durumda matara modelinize uygun bir kapak satın alarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Uzspace yedek parça modelleri arasında yer alan kapak, bu tip durumlar için üretilen kullanışlı bir üründür. Markanın mevcut matarası ile birebir uyumlu kapağı sayesinde herhangi bir olumsuz durumda kullanma imkanı sağlar. Ayrıca dayanıklıdır ve su sızdırmadan güvenle kullanabilmenize yardımcı olur.

  • Şık dizayn
  • Kullanışlı yapı
  • Su sızdırmaz özellik

Uzspace Sadece Uzspace ile Uyumlu Yedek Kapak Özellikleri

Uzspace Sadece Uzspace ile Uyumlu Yedek Kapak Özellikleri

Dayanıklılığı ile kendini kanıtlamış olan Uzspace mataraları, uzu süre güvenli bir kullanım desteği sunar. Bunun yanı sıra kapaklarını yedek olarak üretip satmaları müşterilere kolaylık sağlar. Böylece herhangi bir sorun çıkması durumunda kolayca yedek bir kapak alarak su matarasında kullanabilme imkanına sahip olursunuz. Kapağın rengi siyah olduğundan estetik bir deneyim sunar. Aynı zamanda her renk mataralarla kullanabilmenize yardımcı olur. Dayanıklı özelliği sayesinde uzun süre kullanmaya imkan tanır. Böylece ürününüzü değiştirmeden kullanabilir, ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz. Bu markanın ürünleri ile uyumlu yapısı sayesinde istediğiniz gibi su matarasını kullanabilirsiniz. Uzspace 350-500ml sadece Uzspace ile uyumlu yedek kapak - tek renk siyah dış görünüşünden faydalanabilir, mataranız ile muhteşem bir uyuma sahip olabilirsiniz. Böylelikle beklentilerinizi karşılayan bu ürünü satın alabilir, şık dizaynı ile kaliteli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Uzspace ile Uyumlu Yedek Kapak - Tek Renk Siyah Yorumları

Uzspace ile Uyumlu Yedek Kapak - Tek Renk Siyah Yorumları

Uzspace 350-500ml sadece Uzspace ile uyumlu yedek kapak - tek renk siyah yorum bölümü, ürünü ilk kez kullanacak müşterilerin inceleyebileceği yerlerden biridir. Buraya ürünü kullanan müşterilerin kendi deneyimlerini yansır. Bu yorumlar dikkate alınarak ürünün kalitesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu yorumlara bakıldığında Uzspace 350-500ml sadece Uzspace ile uyumlu yedek kapak - tek renk siyah kullananların memnuniyet seviyelerini görebilirsiniz. Böylece ürün hakkında fikir elde edebilirsiniz. Ürün değerlendirmesi hakkında müşterilerin yüksek puanlar verdiği ve ürün memnuniyetinin yüksek olduğu görerek güvenli bir deneyime sahip olabilirsiniz. Ürünün kaliteli yapısı ve tamamlayıcı rengi, müşterilerin beğendiği özelliklerinden biridir. Aynı zamanda su sızdırmaz yapısı sayesinde çanta içerisinde güvenli bir kullanım imkanı sunar. Siz de bu ürünü satın alarak az maliyetle kullanışlı bir ürün imkanına sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Uzspace ile Uyumlu Yedek Kapak - Tek Renk Fiyatı

Avantajlı Uzspace ile Uyumlu Yedek Kapak - Tek Renk Fiyatı

Uzspace, sağlam ve dayanıklı mataralar üreten ve bu konuda kendini kanıtlamış bir markadır. Geniş tasarım ve modellerle üretilen su mataraları dayanıklı ve kullanışlıdır. Ancak kapaklar takılıp çıkarılan ürünler olduğu için istenmedik kazalar yaşanabilir. Matara ile uyumlu kapaklar da üreten marka, bu durumlarda size yeni bir model imkanı sağlar. Uzspace 350-500ml sadece Uzspace ile uyumlu yedek kapak - tek renk siyah fiyat açısından müşterileri memnun eder. Genellikle modelin fiyatı kullanılan materyaller, sağladığı kolaylık ve kalitesine göre belirlenir. Ürün hakkında yapılan yorumlar ve ürün memnuniyetinin de yüksek olduğu görülür. Uzspace 350-500ml sadece Uzspace ile uyumlu yedek kapak - tek renk siyah satın almak için ürünü inceleyebilir, avantajlı fiyatından faydalanarak bütçenize uygun bir deneyim elde edebilirsiniz .Bu ürüne Trendyol’dan ulaşarak avantajlı incelemelerinizi yapabilir, güvenle satın alabilirsiniz.