UYAR Etuval Gardenya Dertsiz Punch Panç Nakış Kumaşı 80x100 cm Leke Tutmaz Ekru

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
25 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

UYAR Etuval Gardenya Dertsiz Punch Panç Nakış Kumaşı 80x100 cm Leke Tutmaz Ekru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uğur bujiteri Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN YUNUS ATSÜREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1030545861
    Bu ürün Uğur bujiteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
  • Boyut/Ebat 80 x 100
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

UYAR Etuval Gardenya Dertsiz Leke Tutmaz Ekru Panç Nakış Kumaşı Trendyol'da!

Etuval gardenya dertsiz kumaş, nakış işlemeleriniz için tercih edebileceğiniz son derece kaliteli bir üründür. Ekru renkteki kumaş, 80 x 100 cm ebatlarında kullanıcılarının beğenisine sunulur. Hijyenik ve antibakteriyel özellikteki kumaş, son derece sağlıklı ve kaliteli bir kullanım vadeder. Yumuşak ve pürüzsüz bir dokuya sahip olan ürün, masa örtüsünden kanaviçe işlenmesine kadar birçok farklı alanda kullanılabilir. Ürünün uzun süre ilk günkü canlılığını koruması için kuru temizleme yapmamalı ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Çamaşır makinesinde 30°C'de yıkanabilen kumaş, ütü gerektirmediği için konforlu kullanım sunar. Kolay işlenebilen bir yapıya sahip olan ürün, zahmetsiz bir kullanım vadeder.

  • Kumaş Türü: Terikoton
  • Kumaş Rengi: Ekru
  • Kumaş Ölçüleri: 80 x 100

Etuval Gardenya Dertsiz Kumaşın Özellikleri Nelerdir?

Etuval Gardenya Dertsiz Kumaşın Özellikleri Nelerdir?

Etuval gardenya dertsiz kumaş, kullanım için son derece fonksiyonel bir üründür. Kumaş, dertsiz dokuma olarak belirtilir. Dertsiz kumaşlar; ütü istemeyen, leke tutmayan ve zahmetsizce yıkanabilen ürünlerden oluşur. Ürün bu özelliği sayesinde gönül rahatlığıyla yıkanabilir. Kumaşın tekrar kullanıma hazır hâle gelmesi için herhangi bir çaba sarf etmeniz gerekmez. Punch nakışı için son derece elverişli olan ürünün ölçüleri 80 x 100 cm olarak belirtilir. Kolay işlenebilir yapıya sahip olan kumaşın rengi ekrudur. Özel ipliği sayesinde yumuşak bir dokuya sahip olan Etuval gardenya punch nakış dertsiz kumaşı kullanarak birçok farklı ürün ortaya çıkarabilirsiniz. Son derece hijyenik ve antibakteriyel olan ürün, 30°C'de rahatlıkla yıkanabilir. Sahip olduğu özelliklerle Etuval gardenya dertsiz kumaş, hemen her kullanıcısının beğenisini kazanır.

Etuval Gardenya Dertsiz Kumaş Kaliteli midir?

Etuval gardenya dertsiz kumaş, oldukça kaliteli özelliklere sahiptir. Keten görünümündeki ürün, polyester ve pamuk karışımı materyallerden üretilir. Ürün, bu yapısı sayesinde nakış işlemeleri için son derece idealdir. Kumaşın üretiminde özel iplikler kullanılır. Bu da ürünü çok daha kolay işlenebilir bir yapıya kavuşturur. Bakım önerilerini dikkate aldığınız sürece kumaşı uzun bir süre boyunca kullanabilmeniz mümkün hâle gelir. Daha kaliteli ve verimli bir kullanım için çamaşır suyu kullanmamanız tavsiye edilir. Ayrıca ürünün kuru temizleme işleminden de geçirilmemesi gerekir. Bu sayede kumaştan maksimum verim alabilirsiniz. Terikoton olarak bilinen kumaş türü, hava geçirgenlik özelliğiyle hafif bir yapıya sahiptir. Tüm bu özellikleriyle Etuval dertsiz gardenya kumaş, kaliteli bir kullanım vadeder.

Etuval Gardenya Dertsiz Kumaş Nerelerde Kullanılabilir?

Etuval gardenya dertsiz kumaşı tercih edebileceğiniz pek çok farklı alan bulunur. Ürün, kaliteli ve uyumlu yapısı sayesinde birçok hobi işinde kendine yer bulur. Terikoton kumaş, kanaviçe ve Türk işi gibi birçok el nakışına uygundur. Bu ürünü kullanarak runner fiskos, masa örtüsü ve kanaviçe tablosu yapabilirsiniz. Ayrıca Etuval gardenya dertsiz kumaş, küçük gözenekli yapıya sahip olduğu için kolye aparatlarında da son derece rahat bir şekilde kullanılabilir. Kaliteli özellikleriyle Etuval gardenya dertsiz kumaş, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu sayede tek yapmanız gereken özenle işlediğiniz kumaşı nerede sergilemek istediğinize karar vermek olur. Kaliteli yapısı ve sağlam özellikleri sayesinde ürün, hemen her kullanıcısının beğenisini kazanmayı başarır. Etuval gardenya dertsiz kumaş yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden de fikir alabilirsiniz. Siz de nakış işi yapabileceğiniz zahmetsiz bir kumaş arayışında iseniz bu ürünü Türkiye'nin online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.