Utyawood Ahşap Dekoratif Küçük Kasa

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Utyawood Ahşap Dekoratif Küçük Kasa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Utyawood Satıcı Ünvanı: HALİT UTKAN IRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Vergi Kimlik Numarası: 4650318763
    Bu ürün Utyawood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minik kasalar dekorasyonunuzda minik detaylar oluyor. Çok amaçlı kullanabileceğiniz bu kasa hayal gücünüzle dekorasyonunuzu tamamlamanıza yardımcı olacak.
  • Bakım & Kullanım: Yumuşak ve nemli bir bez ile silinmesi tavsiye edilir.
  • ÜRÜN ÖLÇÜLERİ: En: 11 cm, Boy: 20 cm, Yükseklik: 10 cm
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Renk: Ceviz, Ahşap Cinsi: Çam
  • TESLİMAT BİLGİLERİ: Teslimat Bölgesi: Tüm Türkiye, Teslimat Süresi: 1-3 İş Günü, Teslimat Türü: Kargo İle Teslimat
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Utyawood TX5FAF79911249 Ahşap Dekoratif Küçük Kasa

Yaşadığınız ortamın düzenli ve temiz olması, hayat kalitenizi olumlu şekilde etkileyecek durumlardır. Bu sayede olduğunuz yerde daha keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bunu yaparken büyük tadilatlar yapmadan da evinizin havasını kolayca değiştirebilirsiniz. Utyawood ahşap dekoratif küçük kasa, sunduğu geniş kullanım alanı ve kalitesiyle size bu konuda oldukça büyük bir yardım sağlar. Ürünün sabit bir kullanım alanının olmaması sayesinde istediğiniz yere yerleştirerek oraya güzel bir hava katmak tamamen size bağlıdır. Evinizde veya ofisinizde dağınık olan her yeri kolayca toplayarak daha ferah bir ortam yaratırken aynı zamanda dekoratif olarak şık bir görünüm sağlar. Utyawood ahşap dekoratif küçük kasa, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Ürün: Dekoratif kasa
  • Malzeme: Çam ahşap
  • Ürün Rengi: Ceviz

Utyawood Ahşap Dekoratif Küçük Kasanın Özellikleri Nelerdir?

Utyawood Ahşap Dekoratif Küçük Kasanın Özellikleri Nelerdir?

Utyawood ahşap dekoratif küçük kasa, hem işlevselliği hem de güzel görünümüyle dikkat çeker. Ürünün eni 11, boyu 20, yüksekliği ise 10 cm’dir. oldukça sağlam çam ahşaptan üretilmiştir. Ceviz renginin göze hitap etmesiyle bir çok mobilyaya güzel bir şekilde uyum sağlar. Ürünün içine dilediğiniz eşyalarınızı yerleştirebilir organizer olarak kullanabilirsiniz. Ebadı sayesinde fazla yer kaplamaz. Eşyalarınızın da dağınık bir şekilde fazla yer işgal etmesine engel olur. Ürününüzü temiz tutmak için tek yapmanız gereken nemli ve yumuşak bir bezle silmektir. Utyawood ceviz renk ahşap dekoratif küçük kasa yaşadığınız yere hoş bir hava katarak daha düzenli bir ortam yaratır. Ürünün içine mutfak, banyo ya da makyaj malzemelerini yerleştirebilirsiniz. Her alanda rahatça kullanımı sayesinde kullanıcıların severek tercih ettiği bir ürün olmayı başarır.

Utyawood Ahşap Dekoratif Küçük Kasa Kullanışlı mıdır?

Utyawood çam ahşap dekoratif küçük kasa ideal boyutu sayesinde rahatça her yere yerleştirebileceğiniz bir üründür. Ürün hazır bir şekilde tarafınıza ulaşarak geniş bir kullanım alanı sunar. Şık görünümü sayesinde içerisinde eşya olmadan dahi dekor ürünü olarak kullanılabilir. Bunun yanı sıra ortada dağınık duran ufak tefek eşyalarınızı içinde toplayarak daha derli toplu bir görüntü sağlar. Kaliteli ahşaptan üretilen bu ürünü uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kullanışlı yapısı sayesinde odasında düzen yaratmak isteyen herkesi tatmin etmeyi başarır. Ürünü mutfağınızdaki eşyaları ya da banyodaki bakım eşyalarınızı koyabilirsiniz. Televizyon ünitelerinizde veya kitaplık raflarınızda dekoratif olarak güzel bir görüntü sağlar. Bunlara ek olarak özellikle makyaj masalarının vazgeçilmez ürünü olmaya adaydır. İçerisine makyaj malzemelerinizi, parfümlerinizi rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Böylece aradığınız her ürününüzü kolayca bulabilirsiniz.

Utyawood Ahşap Dekoratif Küçük Kasa Kaliteli midir?

Utyawood ahşap dekoratif küçük kasa çam ahşaptan üretilmesi sayesinde kaliteli bir ürün olmasıyla öne çıkar. Kullanım açısından herhangi bir sorun yaşamamanız için özellikle sağlam ahşaplar seçilmiş ve birbirine montelenmiştir. Böylece darbe veya düşme gibi riskler göz önünde bulundurularak üretilip beğeninize sunulmuştur. Çam ağacından elde edilen kaliteli ahşap sayesinde uzun süre boyunca sorunsuz bir şekilde ürününüzü kullanabilirsiniz. Aklınızda bir soru işareti bırakmayacak bu küçük ve işlevsel ürünü, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kullanım alanı sizin hayal gücünüze ve ihtiyacınıza göre değişebilen Utyawood ahşap dekoratif küçük kasa, sunduğu güzel görünüm sayesinde evinde küçük değişiklik yaratmak isteyen herkesin ilgisini çeker. Siz de bu ürünü alarak hem güzel hem de ferah bir ortam yaratmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde Utyawood ahşap dekoratif küçük kasa yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden fikir alabilmeniz mümkündür.