Usr Rb52 Yüksek Sertlikte Pilates Bandı

208,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Usr Rb52 Yüksek Sertlikte Pilates Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • USRnin direnç konusunda garanti verdiği, üst seviye sporculara uygun, sağlam bir pilates lastiği. ÖZELLİKLER Kalınlık: 0,55 mm. Genişlik: 15 cm. Uzunluk: 120 cm. Renk: Bordo Malzeme: TPR Sertlik: Yüksek sert, ileri seviye kullanıcılar için idealdir Sadece pilates alıştırmalarında değil bir çok branş antrenmanında ve aktif stretching hareketlerinde kullanılabilecek, doğru dirence sahip, sağlam bir lastik. USR toplarla uyumlu renklerde. FAYDALARI Pilates yaparken kullanılan bantlar vücudun şekle girmesine yardımcı olurken, çeşitli branş sporcuları tarafından antrenman ya da müsabaka öncesinde kol, omuz, göğüs, sırt ve bacak kaslarını esnetme ve güçlendirme amacıyla da kullanılmaktadır. USR pilates lastiklerinin ilgi çekici ve modaya uygun renk tonlarını diğer ürün gruplarıyla kombine ederek spor salonlarınızda farklı bir hava yaratabilirsiniz. BOYUT SEÇİMİ 120, 150 ve 200 cm uzunluğundaki pilates bantlarından 120 cm olanı çoğu hareket için yeterli gelmektedir. Bir yere takıp çekmek için daha uzun bantları tercih etmelisiniz. KULLANIM Lateks bantlar, TPR bantlara nazaran daha dayanıklıdır ve pahalıdır. Ancak alerjendir, lateks alerjisi olanların TPR bant kullanmaları tavsiye edilir. TPR lastikler ise kokusuz olmalarına rağmen daha az dayanıklıdır. USR lastikler hafif, orta ve sert olarak nitelendirilen 3 farklı dirençte üretilirler. Hafif olanı yeni başlayanlar, orta olanı biraz daha güçlü sporcular, sert olanı ise gerçekten zorlanmak isteyenlere uygundur. Bantların dirençleri tatmin edicidir, ihtiyacınızı karşılar. BAKIM-KORUMA Lastiklerinizin ömrünü direkt güneş ışığından, kalorifer, soba gibi ısıtıcılardan uzak tuttuğunuz, ayakkabı altına almadığınız, tırnağınızla delmediğiniz ve bir aletle kesmediğiniz sürece uzatabilirsiniz. Geri dönüşümlü malzemeden üretildiklerini lütfen unutmayın ve bir USR ürünüyle işiniz bittiğinde dönüşümle geri kazandırın.

Ürün Özellikleri

  • Sertlik Sert
  • Renk Bordo
  • Tip Pilates Bandı
  • Uzunluk 120 cm
Geri Bildirim Ver