Usr Gaia 220 Cm Halter Antrenman Bar

7.999,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Usr Gaia 220 Cm Halter Antrenman Bar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 315 kg taşıma kapasiteli USR Gaia, hem ev hem de spor salonu kullanımına uygun halter-crossfit antrenman barı . ÖZELLİKLER Uzunluk: 220 cm Ağırlık: 20 kg Materyal: Mukavemeti arttırılmış 45# çelik. Taşıma kapasitesi: 315 kg Tutma yeri çapı: 28 mm Plaka takma yeri çapı: 50 mm (Olimpik) Plaka yükleme alanı uzunluğu: 41 cm Tırtık derinliği: 1,2 mm IWF Rack uyumluluğu: Tutma yerleri içten içe 130 cm. uzunluğundadır. Ekstra Özellik: Elmas şeklindeki tırtıklarıyla kavrama kolaylığı sağlayacak. Burçları ve rulmanları sayesinde plakalar ile sürtünmeyi azaltarak performansınızı arttıracak. KULLANIM Tüm barlarımız, satış öncesinde rafta geçireceği süre esnasında oksitlenmemeleri için yağlandı. Kullanmadan önce barın yağını kuru bir bezle temizlemelisiniz. Orta kısmında tırtık bulunmaz. Orta seviye halter ve crossfit antrenmanlarına uygun. KAYMAZ TUTUŞ ALANI & GÜVENLİK 1,2 mm derinliğinde, IWF (International Weightlifting Federation-Uluslararası Halter Federasyonu) standardında elmas şeklinde tırtıklara sahip. 315 kg kaldırma kapasitesi bulunan USR Gaianın gerilme mukavemeti, 100000 PSI basınç altında ölçüldü. 28 mm tutuş kalınlığıyla erkek sporcular için uygun. Kaliteli rulmanları ve burç sistemiyle, plakalara hareket sırasında dengeli bir dönme imkanı sunarak sakatlanmaları önleyecek. Yerden kaldırırken en doğru mesafeyi ve pozisyonu ayarlamanızı sağlayarak performansınızı arttıracak. AMBALAJLAMA Tüm USR barlar çizilmeyecekleri şekilde karton kutuların içine koyuldu. Size kargo ile ulaşana kadar zarar görmemeleri için balonlu naylon ile sarılarak ambalajlandı. BAKIM-KORUMA Barlarınızı nemli ortamlarda bırakmayınız. Teriniz asit barındırır ve paslanma hızını arttırır. Avuçlarınız terliyor ve herhangi bir ellik kullanmıyorsanız antrenman sonrasında barınızı kuru bezle silmeniz kısa vadede fayda sağlayacaktır. Uzun vadede barın bakımını oksitlenme giderici sprey ve bir fırça kullanarak yapmalısınız.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 20 Kg
  • Renk Gümüş
  • Uzunluk 220 cm
Geri Bildirim Ver