URVE Smart Flat Mop Temizlik Seti

385,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

URVE Smart Flat Mop Temizlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazaristanbul Satıcı Ünvanı: ERKAM ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ PLASTİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0360032532600067 Vergi Kimlik Numarası: 3600325326
    Bu ürün Pazaristanbul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Urve Smart Tablet Mop Temizlik Seti Gerçek Temizlik! - Yıkama bölümüne yeterli su doldurun.Mop başlığını sapa kilitleyin ve mopu yıkama alanına yerleştirin. Üç kez yukarı aşağı yönde hareketlendirin. Mopu yıkama bölümünden çıkartın ve kurulama bölümüne yerleştirin. Üç kez aşağı ve yukarı yönde hareketlendirin mopunuz temizlemeye hazır durumda. - Flat mop dikdörtgen yapısı ile köşeli yerlerde sorunsuz temizlik sağlar. Kir ve toz izi bırakmaz. - Özel tasarım mikrofiber başlık gerçek hijyen sağlar. - Mikrofiber başlık makinada yıkanabilir. - Farklı özellikteki mikrofiber başlıklarımızıda ürünümüzde kullanabilirsiniz. - 360 derece kullanım alanı sağlayan özel tasarım sap - 180 derece yatay hareketle tüm eşyalarınızın altını ve arkasını kolayca temizleme imkanı sağlar. - Flat mop ev ve işyerlerinde yer, tavan ve cam gibi yüzeylerde rahatça kullanılabilir. Ürün Ölçüsü
  • - 10 litre su kaparsitesi

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver

Urve Smart Flat Mop Temizlik Seti

Temizliğin evde, iş yerinde veya vakit geçirdiğiniz her ortamda belirli aralıklarla yapılması gerekir. Temizlik yaparken kullanılan ekipmanların pratik kullanıma uygun yapıda olması mühimdir. Enerjiden ve zamandan tasarruf ettiren set, temizliği keyifli hale getirir. Kaliteli ve sağlam malzemesiyle dayanıklıdır. Urve Smart Flat mop temizlik seti kirleri ve tozları kolayca temizlemenize olanak tanır. Özel tasarım mikrofiber başlığı ile derinlemesine hijyen sağlar. Ürünün farklı mikrofiber başlıklarını da değiştirerek kullanabilirsiniz. Flat mop, dikdörtgen kafa yapısı ile köşeli yerlerde de derinlemesine temizlik imkanı sunar. Ev ya da ofislerde tercih edilebilir. Kullanımı pratik ve kolay olur. Temizliği zevkli hale getiren ürün, müşterilerden beğeni toplar. 360 derece kullanım imkanı sağlayan özel tasarım sapı sayesinde işinizi kolaylaştırır. Kaliteli ve uzun ömürlüdür.

  • Pratik ve kolay kullanım
  • Kaliteli malzeme
  • 10 litre su kapasitesi

Kaliteli Smart Flat Mop Temizlik Seti Fiyatı

Kaliteli Smart Flat Mop Temizlik Seti Fiyatı

Yaşam alanlarının hijyenini sağlamak için sıkça temizlik yapılır. Temizlik oldukça yorucu ve enerji kaybettiren bir iştir. Yoruculuğu azaltmak ve bu işlevi keyifli hale getirmek için özel olarak tasarlanan ürün, beklentileri üstün biçimde karşılar. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Bu özellikleri tercih edilmesini kolaylaştırır. 360 derece kullanım fırsatı tanıyan özel tasarım sapı sayesinde işinizi basitleştirir. Bu sebeple güç ve enerjinizi minimum derecede tüketerek fazlaca alanı kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ürünün başlığı dikdörtgen biçimde dizayn edilerek üretilir ve kullanıma sunulur. Dikdörtgen yapısı ile köşeli yerleri de detaylı biçimde temizleyebilirsiniz. Özel olarak üretilen mikrofiber başlık maksimum hijyen sağlar. Mikrofiber başlık makinede yıkanabilir. Urve Smart Flat mop temizlik seti fiyatı ürünün bütün bu üstün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir.

Kullanışlı Flat Mop Temizlik Seti Yorumları

Kullanışlı Flat Mop Temizlik Seti Yorumları

Zeminleri silerken bezin yıkanıp sıkılması sıkıntılı ve yorucu olur. İşinizin uzun sürede bitmesine neden olur. Ayrıca ellerinizin sudan ve kimyasallardan zarar görmesini sebebiyet verir. Ürün bu noktadaki sıkıntıları giderecek tasarımdadır. 10 litre su kapasitesine sahiptir. Modelin sapı 180 derece yatay hareket imkanı sağlaması sebebiyle oldukça beğeni kazanır. Bu sayede koltuk baza altı gibi tüm eşyalarınızın altını kolaylıkla temizleme imkanı verir. Dikdörtgen yapısıyla köşeli yerlere rahatlıkla ulaşır, derinlemesine temizlik yapabilmenize olanak tanır. Yıkama haznesi yeterli miktarda suyla doldurulur. Mop başlığı sapa kilitlenir. Yıkama yerinde temizlenen başlık kurutma bölümünde kolaylıkla sıkılır. Ellerinizi suya sokmadan rahat biçimde temizliğe hazır hale gelen bu ürün, zahmetsizce zemin silme fırsatını müşterilerine sunar. Urve Smart Flat mop temizlik seti yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Pratik Kullanımıyla Öne Çıkan Temizlik Seti

Pratik Kullanımıyla Öne Çıkan Temizlik Seti

Elinizi suya değdirmeden kolay ve zahmetsiz biçimde temizlik imkanı veren model, dayanıklı ve kaliteli malzemesi ile uzun ömürlüdür. Ürünün bezi mikrofiber yapıdadır, üstün temizlik sağlar. 10 litre su kapasitesi ile bir seferde çok fazla alan temizleme imkanı sunar. Sapının 180 derece yere yatay tasarımı sayesinde yatak, koltuk altı gibi yerleri kolayca silebilirsiniz. 360 derece dönebilen fonksiyonel başlık sizlere maksimum hijyen olanağı sunar. Ev ve iş yerlerinde tavan ve duvar silmek için uygun yapıdadır. Kolaylıkla yüksek yerlere ulaşabilirsiniz. Mikrofiber bezini cam silmek için de kullanabilirsiniz. Bez, kir ve toz kalıntısı bırakmayan yapısı ile sevilerek kullanılır. Urve temizlik seti sayesinde işlerinizi keyifle ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Urve Smart Flat mop özelliklerine Trendyol üzerinden rahat bir şekilde bakıp ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.