Urbanears Sumpan Kulak Içi Kulaklık - Indigo

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Urbanears Sumpan Kulak Içi Kulaklık - Indigo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Urbanears Sumpan Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık - Indigo Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık, günlük hayatınızda size eşlik eder. Kablo toplayıcısı sayesinde çantanızda yada cebinizde az yer kaplar. Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık, ControlTalk ile telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Hook Construction ile kullanmadığınız zamanlarda ensenizin arkasında bağlı kalabilir. Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık her kulakta rahat kullanım sunar. Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık, birbirine karışmayan 120cm uzunluğundaki kablosu, tüm kullanım alanlarında size konfor ve güvenlik sunar. · Kablo toplayıcısı sayesinde kullanmadığınız zamanlarda yer kaplamaz. · ControlTalk özelliği sayesinde telefon görüşmeleri yapmanıza imkan sunar. · Hook Construction özelliği sayesinde boynunuzun arkasında bağlı kalabilir. · Birbirine karışmaya 120 cm uzunluğundaki kablosu sayesinde rahat kullanım sunar. · 3.5 mm jack bağlantısı sayesinde her cihazda kolaylıkla kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Lacivert
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Urbanears Sumpan Indigo Kulak Içi Kulaklık

Urbanears Sumpan kulak içi kulaklık, günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bir üründür. Yüksek kalitede müzik dinlemenizi sağlayan bu cihaz, mikrofonlu olması sayesinde de telefon konuşmalarınızı ve görüntülü görüşmelerinizi kesintisiz bir şekilde yapmanıza imkân tanır. Dışarıya çok fazla ses sızdırmaz. Aynı zamanda çevre seslerinin kullanıcıya ulaşmasını da engeller. Her kulak yapısına kolayca uyum sağlar. Kulak içine takılarak kullanılan bu ürün, herhangi bir tahrişe neden olmaz. Bu sayede konforlu bir kullanım sunar. Urbanears Sumpan kulak içi kulaklık, kablo toplayıcısı sayesinde çantada ya da cepte karışmadan muhafaza edilebilir. Bu aynı zamanda çok az yer kaplamasına yardımcı olur.

  • Ürün kablolu olduğu için jak kısmı ile cihazlara bağlanır.
  • Kablo üzerinde bulunan düğme ses kontrolünün yapılmasını sağlar.
  • Kablosu 120 cm uzunluğundadır.

Urbanears Kulak İçi İndigo Kulaklığın Özellikleri Nelerdir?

Urbanears Sumpan Indigo Kulak Içi Kulaklık Yorum

Urbanears Sumpan kablolu kulak içi kulaklık, ControlTalk özelliği sayesinde telefon görüşmeleri yapmanızı sağlar. Bu kulaklık ile müzik dinlerken sesleri çok net bir şekilde duyabilirsiniz. Hook Construction özelliği sayesinde kulaklığı kullanmadığınız zamanlarda ensenizin arkasında bağlı olarak boynunuzda muhafaza edebilirsiniz. Her kulak için kullanıma uygun olan tasarımı ile öne çıkar. Bu sayede rahat kullanım imkânı sağlar. Kablosu hasır iple kaplıdır. Ekstra bir koruma sağlayan hasır kaplama, kablonun kopma veya hasar görme ihtimalîni minimize eder. 120 cm olan kablosu sayesinde rahat kullanım olanağı sunar. Kablo toplama özelliği, kulaklığın karışmadan ve az yer kaplayarak muhafaza edilmesine yardımcı olur. 3,5 mm kalınlığındaki jak bölümü sayesinde pek çok cihaz ile uyumludur. Urbanears Sumpan kulaklık, gün boyunca kullansanız bile kulağınızı tahriş etmez.

Urbanears Kulak İçi Kulaklık Kaliteli Ve Kullanışlı mıdır?

Urbanears Sumpan Indigo Kulak Içi Kulaklık Yorum

Urbanears Sumpan kulaklık, birinci sınıf malzemelerden yüksek kalite standartlarına uygun şekilde üretilmiş bir üründür. Kulak içi kulaklıklardan hoşlananlar için ideal bir seçimdir. Cihaz, kulağın iç yapısına uygun olarak tasarlanmıştır. Bu sayede ergonomik kullanım imkânı sunar. Uzun kablosu sayesinde kullanıcısına hareket özgürlüğü tanır. Hasır ip ile kaplı kablonun kullanım sırasında kopma ihtimalî bir hayli düşüktür. Bu sayede uzun bir süre boyunca kullanılabilir. Urbanears Sumpan kablolu kulak içi kulaklık, kaliteli bir şekilde telefon görüşmesi yapmanızı sağlar. İleri teknoloji mikrofona ve hoparlöre sahip olması sayesinde görüşmelerinizin kesintisiz olmasını sağlar. Kablosu üzerinde bulunan kontrol kısmı ile ses seviyesini dilediğiniz gibi ve hızlı bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu sayede ses seviyesi değişikliği için kulaklığın bağlı olduğu cihazı kullanmanıza gerek kalmaz.

Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklığı Kimler Tercih Edebilir?

Urbanears Sumpan Indigo Kulak Içi Kulaklık Yorum

Urbanears Sumpan kablolu kulak içi kulaklık, herkes tarafından tercih edilebilir. Bu ürün tüm kulak tiplerine uyumludur. Yüksek kalitede müzik dinlemek isteyenler için biçilmiş kaftandır. Mikrofonlu olması sayesinde telefon konuşmalarında ya da görüntülü görüşmelerde kullanılabilir. Sahip olduğu bu özellikler sayesinde her kesimden kullanıcının ilgisini çeken Urbanears Sumpan Indigo kulak içi kulaklık yorumları da son derece pozitiftir. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları bölümü daha detaylı bilgi için doğru kaynaklardan biridir. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler ışığında ürünün size uygun olup olmadığına çok daha rahat karar verebilirsiniz. Urbanears Sumpan kablolu kulak içi kulaklık Trendyol üzerinden hemen sipariş verilebilir. Yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Urbanears Sumpan kablolu kulak içi kulaklığı sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.