Urban Care Erkeklere Özel Extra Güçlü Tutuş Tüp Jöle 150 ml 8680690703348

86 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
81,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
111,83 TL

Ürün Bilgileri

Urban Care Erkeklere Özel Extra Güçlü Tutuş Tüp Jöle 150 ml 8680690703348

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÜFE AVM Satıcı Ünvanı: YASEMİN BAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671692482
    Bu ürün KÜFE AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkeklere özel extra güçlü tutuş tüp jöle
  • Aktif bitkisel complex* ve uv ltresi ile özel olarak gelistirilmis saçınızı sekillendirirken bakım yapmanıza korumanıza yardımcı olur. Su bazlı formülü ile saçınıza yaratıcı yaratıcı sekiller vermeniz için özel olarak gelistirilmistir
  • Saçınızı agırlastırmadan sekillendirir
  • Kullanımı : Küçük bir miktar parmak uçlarınıza alınız ve sonrasında istenilen sekli vermek için kuru ya da nemli saçınıza uygulayınız, durulamayınız
  • Daha etkili sonuç için urban care men serisinin diger ürünleri ile bakımınızı tamamlayınız
  • Düzlestirici ve fön öncesi kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Hacim 60 ml
Geri Bildirim Ver

Urban Care Erkeklere Özel Extra Güçlü Tutuş 150 ml Tüp Jöle

Erkeklerin en önemli aksesuarlarından biri olarak kabul edilen saçlar, Urban Care 150 ml tüp jöle ile daha dikkat çekici hâle gelebilir. Urban Care jöle modelleri arasında güçlü tutuşu ile öne çıkan bu ürün, erkeklere özel bir formül ile hazırlanmıştır. Markanın en sevilen serilerinden birinin içerisinde yer alan bu tüp jöle, serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanıldığında son derece olumlu sonuçlar verir. Saça uygulanması kolay olan bu ürün, saçı ağırlaştırmadan hoş bir havaya sokar. Saçın daha kolay şekillenmesini mümkün kılmakla birlikte saça verilen şekil, bu jöle sayesinde uzun süre bozulmadan kalır.

  • UV filtresi ve aktif bitkisel complex
  • Su bazlı formül ile kolay şekil verme
  • Saçı ağırlaştırmadan şekillendirme ve etkin bakım sağlama

Urban Care Erkeklere Özel 150 ml Tüp Jöle Özellikleri Neler?

Urban Care Erkeklere Özel 150 ml Tüp Jöle Özellikleri Neler?

Urban Care 150 ml tüp jölenin sahip olduğu özellikler, erkekler için mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunar. Saça istenilen şeklin kolayca verilebilmesi için tercih edilebilecek en kullanışlı ürünlerden biridir. Urban Care güçlü tutuş serisinin en çok öne çıkan ürünü olan bu jöle, serideki diğer ürünlerle birlikte kullanıldığında tam kapsamlı bir saç bakımı sağlar. Ürünün en önemli özelliklerinden biri olarak da formülündeki özel içerikler gösterilebilir. Aktif bitkisel complex içerikli bu tüp jöle, saça sürüldüğü andan itibaren etkisini gösterir. UV filtresi ile de zenginleştirilmiş olan formül içeriği, saçın dış etkenlere karşı daha güçlü ve dirençli olmasını sağlar. Su bazlı formülü sayesinde hem saçı şekillendirmeyi kolaylaştırır hem de derinlemesine bakım yapar. Ürünün sıklıkla tercih edilme sebeplerinden biri ise saçı ağırlaştırmadan şekillendirebilme özelliğidir.

Urban Care Erkeklere Özel Tüp Jöle Saça Zarar Verir mi?

Jöle kullanımının saça zarar verme riski, Urban Care 150 ml tüp jöle ile ortadan kalkar. Tamamen saçın sağlığına odaklanmış olan bu ürünün içeriği saç için zararlı değildir. Saça zarar vermemekle birlikte saça bakım yapabildiği için ayrıca faydaları da bulunmaktadır. Urban Care 150 ml tüp jöle, kullanım talimatına uygun şekilde ve uygun miktarda kullanıldığı sürece saç sağlığı için herhangi bir risk yaratmaz. Jöle saça uygulanırken mümkün olduğunca küçük bir miktar kullanılmalıdır. Bir miktar jöle parmak uçlarına alınmalı ve bu şekilde saça uygulanmalıdır. Tercihe göre saç kuru ya da nemli olabilir. Çok ıslak saçlara uygulandığında verim alınamaz. Uygulama sırasında jöleyi saça yayarken istenilen şekil de verilmelidir. Bu sayede uygulama sonrasında saç kendi şeklini korur. Ayrıca düzleştirici ve fön öncesi kullanıma da uygundur.

Urban Care Erkeklere Özel Tüp Jöle Kaliteli ve Güvenilir mi?

Urban Care 150 ml tüp jöle, sadece bireysel kullanıcıların değil profesyonellerin, berberlerin ve saç tasarımcılarının da en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Uluslararası popülariteye sahip bir marka tarafından üretilerek piyasaya sürülen bu ürün, gösterdiği olumlu ve etkili sonuçlar sayesinde kullanıcıların güvenini kazanmıştır. Urban Care Extra güçlü tutuş tüp jöle 150 ml yorum sayfasında da kullanıcılar bu güvenlerini dile getirmektedir. Ürünün aldığı yorumlar çoğunlukla olumlu yöndedir. Yorumlarda kullanıcıların kalite konusunu da sık sık vurguladıkları görülmektedir. Yorum sayfası Urban Care 150 ml tüp jöle için bir referans sayfasıdır ve ürünü satın almadan önce bu yorumlara göz atmakta fayda vardır. Yorum yapabilmek için ürünü satın almış olmak gerektiği için yorumları yazanlar, bu ürünü bizzat kullanıp deneyimleyen kullanıcılardır. Dolayısıyla ürün hakkında güvenilir bir bilgi kaynağı olarak kabul edilebilir.