Urban Care Biotin&keratin Dökülmeye Eğilimli Saçlara Özel Şampuan-vegan-250ml

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 50 TL İndirim
169,08 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Urban Care Biotin&keratin Dökülmeye Eğilimli Saçlara Özel Şampuan-vegan-250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: baharkozmetik Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AĞIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0090423058
    Bu ürün baharkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biotin&keratin Dökülmeye Eğilimli Saçlara Özel Şampuan-vegan-250ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Urban Care Biotin & Keratin Dökülmeye Eğilimli Saçlara Özel Şampuan - Vegan - 250 ml

Urban Care biotin&keratin dökülmeye eğilimli saçlara özel şampuan-vegan-250 ml sağlığınız için üretilen, dökülme karşıtı özel formüle sahip bir bakım ürünüdür. Saçlarınızı güçlendirerek kökten uca besler. Sağlıklı, hızlı, doğal bir şekilde uzamasına yardım eder. Biotin ve keratin içeriği e dökülmeleri azaltarak zayıflamış saç köklerini derinlemesine besler ve güçlendirir. Sağlıklı oluşumunu destekleyen özel bakım ürünü, tüm saç tipleri için uygundur. Tüm saç tipleri için ideal olan yoğun nemlendirici etkisiyle yumuşatarak ipeksi, canlı görünüm kazandırır. Arzu ettiğiniz görünüme kavuşturma noktasında yeterli güce sahiptir. Estetik, güçlü, bakımlı görünüme sahip olmanızı sağlar. Her saçın ihtiyacına uygun özel olarak dizayn edilen bu ürün sayesinde saçlarınızın parlak, hacimli ve yumuşak görünmesine katkıda bulunabilirsiniz.

  • Dökülme karşıtı
  • Yoğun bakım
  • Güçlendirici formül

Doğal Urban Care Biotin & Keratin Şampuan Özellikleri

Doğal Urban Care Biotin & Keratin Şampuan Özellikleri

Urban care biotin&keratin dökülmeye eğilimli saçlara özel şampuan-vegan-250 ml yorumları ürünün yüksek güçlendirici, besleyici, onarıcı etkisini ön plana çıkarır. Aşırı yıpranan cansız kökleri güçlendirerek derinlemesine besler. Dökülmeye eğilimli saçların doğal ve sağlıklı şekilde uzanmasına yardım eder. Urban care biotin&keratin dökülmeye eğilimli saçlara özel şampuan-vegan-250 ml satın almadan önce ürün içeriğini ve müşteri yorumlarını analiz edebilirsiniz. Saçlarınızı güneşe karşı etkin koruyan orijinal ürün yoğunlaştırılan keratin desteği sunar. Duş almayı keyifli hale getiren, etkili sonuçlar almanıza yardım eden kullanıcı dostu bu ürün, oldukça beğeni toplar. İdeal, hafif yapı özellikleriyle yanınızda taşıyarak pratik, rahat şekilde kullanabilirsiniz. Saç yapınıza zarar vermeden sağlıklı, doğal şekilde uzamasına yardım eden doğal bakım ürünü özel formül içeriği sayesinde derinlemesine besler. Özel formülü sayesinde saçlarınızı pürüzsüzleştirirken dolgun ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz.

Urban Care Dökülmeye Eğilimli Saçlara Özel Şampuan

Urban Care Dökülmeye Eğilimli Saçlara Özel Şampuan

Urban vegan şampuan estetik, hoş bir görünüm kazandırmasının yanında saç yapısındaki bozulmalarının önüne geçen özel içerikli bir üründür. Yumuşatarak tellerini kısa sürede iyileştirir. Urban care vegan saçın canlı görünmesi ve tedavi edilmesine olanak sağlayan özel bakım ürünüdür. Yıpranan saçların aralarına dolarak kırık görünümünü azaltabilir. İçeriğindeki vitamin ve keratin özleri saçınızın sağlıklı, doğal şekilde uzamasına yardım eder. Dayanıklılığı artıran özel bakım ürünü oldukça ışıltılı, doğal, sağlıklı görünmesini sağlar. Urban care biotin keratin şampuan düzenli kullanım sonrasında iyileştirici, güçlendirici, onarıcı yüksek bakım etkisini ön plana çıkarır. Uzatırken sağlıklı görünmesine olanak sağlayan sakinleştirici etkisiyle ön plana çıkan keratin özlü şampuan protein ihtiyacını karşılayabilir. Urban care biotin keratin dış hasarlara karşı koruyarak güçlendiren bu şampuan sayesinde sağlığınızı koruyabilir, canlı, dinamik, hacimli ve ışıltılı görünmesine destek olabilirsiniz.

Urban Care Biotin & Keratin Şampuan - Vegan - 250 ml Fiyatı

Urban Care Biotin & Keratin Şampuan - Vegan - 250 ml Fiyatı

Urban care biotin&keratin dökülmeye eğilimli saçlara özel şampuan-vegan-250 ml fiyatı bütçenize hitap edebilir. Marka kalitesi ve miktarına göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Kırık ve elektriklenme sorunlarını önleyen doğal bakım ürünü saçlarınıza canlılık kazandırarak hacimli, ışıltılı ve bakımlı görünmesini sağlar. Saçlarınıza doğal bakım katkı sağlayan orijinal ürün telleri güçlendirebilir. Urban care biotin&keratin dökülmeye eğilimli saçlara özel şampuan-vegan-250 ml kullananlar ilk uygulama sonrası ürünün saçlar üzerindeki canlandırıcı, onarıcı, yenileyici bakım etkisini hissedebilir. Güvenliği dermatolojik olarak test edilmiş olup emniyetli, rahat kullanım imkânı sunar. Günün yoğun temposu ve stresiyle birlikte yıpranan ve kırılan saçlarınızı güçlendirerek keyifli ve kaliteli zaman geçirmenizi sağlayan bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek rahatlıkla satın alabilirsiniz. Derinlemesine temizlik ve bakım etkisi sunan, her yaş grubuna hitap eden doğal içerikli bu şampuan sayesinde canlı, ışıltılı, bakımlı görünüme sahip olabilirsiniz.