Uraw Entele Şampuan 500 Ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Uraw Entele Şampuan 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekamix Satıcı Ünvanı: KARADAĞ TEKNOLOJİ KOZMETİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0507008479300014 Vergi Kimlik Numarası: 5070084793
    Bu ürün Ekamix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Entele Şampuan URAW Entele Saç Şampuanı, ??İçeriğindeki Entele otu ile saçı ağırlaştırmadan besler, doğal bir parlaklık verir. ??Saçların daha hızlı uzamasında oldukça güçlü bir etkiye sahiptir. ??Saçlara zarar vermeden onarır, göz alıcı canlılık kazandırır. ??Yıpranmış, yanmış, sönmüş, kırılmış saçları onarır ve gücünü geri kazandırmaya yardımcı olur. ??Keratin ve Biotin ile güçlendirilmiştir. Saçların yumuşak olmasını sağlayarak ipeksi bir dokunuş hissi verir. ??Tüm saç tiplerine uygun olarak üretim sağlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Uraw Entele Şampuan

Birçok kişi saç bakımına ciddi önem verir. Bunun için doğru ve uygun şampuan kullanmaya çalışır. Uraw Entele şampuan ile şampuan ile saçlarınızın sağlıklı bir görünüm kazanması mümkündür. Bu şampuan son derece doğal bir yapıya sahip olup mineral ve vitamin bakımından çok zengindir. Bu sayede saç derinizi etkin bir şekilde korur ve aynı zamanda hoş kokmasını sağlar. Ürün, entele adındaki bir ottan üretilir. Bu bitki sayesinde hızlı bir şekilde uzayan saçlara bakım yaparak saçınızın güçlenmesine yardımcı olur. Ayrıca saçlarınızın yağlanmasına engel olarak doğal bir parlaklık kazandırır. Dolayısıyla ürün koruyucu ve iyileştirici bir etkiye sahiptir. Uraw Entele marka şampuan ile siz de saçlarınızı beslerken güzelleştirebilirsiniz.

  • Güçlendirici ve besleyici formül
  • Hacim ve dolgunluk kazandıran etki
  • Sağlıklı ve etkili uzama

Çok Etkili Entele Uraw Özellikleri

Çok Etkili Entele Uraw Özellikleri

Entele şampuan farklı ve doğal yapısı ile ön plana çıkar. Bu şampuan saçınızı besleyerek gerekli nemi sağlar. Yenileyici bir etkiye sahip ürün, dökülmeye engel olur. Şampuan saç uçlarındaki kırılma ve çatallaşmalar için hücre yapısını besler. Bu sayede kökten uca yoğun bir bakım yapar. Ürün saçlarının hızlı bir şekilde uzamasını isteyenler için idealdir. Bunun yanı sıra tüm saç tipleri için de uygundur. Bu sayede şampuanı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürün kullanımı ile ilgili uymanız gereken bazı hususlar vardır. Öncelikli olarak şampuanı ıslak saç diplerine doğru hafifçe masaj yapar gibi uygulayabilirsiniz. Hemen ardından birkaç dakika bekletip sonra bol su ile yıkamanızda yarar vardır. Bunun yanı sıra şampuanın gözünüze temas etmemesine özen göstermelisiniz. Ayrıca çocuklarınızın ulaşamayacağı yerde bulundurmanız tavsiye edilir. Uraw Şampuan ile saçlarınızı güçlü bir hale getirebilirsiniz.

Uraw Kullananların Deneyimlediği Avantajlar

Uraw Kullananların Deneyimlediği Avantajlar

Uraw Entele şampuan kullananlar bu ürünün sahip olduğu avantajlardan yararlanabilir. Bu şampuan kepek oluşumunu etkili bir şekilde engeller. Bunun yanı sıra sahip olduğu vitamin, mineral ve proteinler sayesinde saçlarınızın yıpranmasına da engel olur. Bu sayede saçlarınızın canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca hacimli ve gür bir şekilde görülmesini sağlar. Şampuan, içerisinde bulundurduğu salisik asit sayesinde hızlı şekilde uzayan saçlara bakım yapar. Uraw marka şampuan, saç dökülmesine karşı hızlı bir etki gösterir. Bu ürünü 4-5 kez kullandıktan sonra saç dökülmesinin yüksek oranda azaldığına kolaylıkla şahit olabilirsiniz. Bunun yanı sıra banyo esnasında ürünü saç kremi ile birlikte kullanmanızda bir sakınca yoktur. Siz de Uraw Entele şampuan satın al seçeneğine tıklayıp bu etkili, doğal ve faydalı ürüne sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Uraw Fiyatı

Avantajlı Uraw Fiyatı

Uraw Entele şampuan fiyatı bazı kriterlere göre belirlenir. Öncelikli olarak şampuan, her zaman özel olarak formüle edilir. Ürün, 500 ml hacme sahiptir. Bu sayede ideal son derece uzun bir süre kullanma imkanı sunar. Bunun yanı sıra ürün saç tellerinizi kalınlaştıran bir etkiye sahiptir. Ayrıca içinde keratin ve biotin bulundurur. Böylece saçlarınızı derinlemesine arındırır ve onarır. Çok köpüren bir yapıya sahip değildir ve içinde zarar verici herhangi bir kimyasal bulundurmaz. Ayrıca pH derecesi 5.5’ten fazladır. Bu sayede sağlıklı ve güvenli bir kullanım sunar. Ürün boyanmış saçlara karşı renginin açılmasına ve solmasına yol açmaz. İnceleme yaparken Uraw Entele şampuan yorumları kısmına göz atmanız sizin için yararlı olabilir. Bu sayede karar vermeniz kolay bir hal alır. Trendyol’dan bu ürünü alıp dolgun ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.