Uraw Anti-aging Facial Serum

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Uraw Anti-aging Facial Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİS KUAFÖR MARKET Satıcı Ünvanı: YILDIRIM BARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1410079492
    Bu ürün MİS KUAFÖR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anti-Aging Facial SerumUraw Anti-Aging Facial Serum bileşenlerinde yer alan Argireline ile kırışıklıların önlenmesine yardımcı olurken Diriliş bitkisi ile cildin canlanmasına ve yenilenmesine fayda sağlamaktadır. Hidrolize mısır nişastası ve pancar esktraktı ile cilt üzerinde yoğun bir nemlendirme sağlamaya yardımcı olurken vitaminler ile yaşlanma belirtilerine karşı savaşmaya ve daha aydınlık bir cilt görünümü elde etmeye yardımcı olan doğal bileşenlerdir.Aqua, Butylene Glycol, Squalane, Glycerin, Shea Butter, Parfum, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Disodium Edta, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Myrica Cerifera Bark Extract, Sodium Benzoate, Caffeine, Camellia Sinensis Leaf Extract.Argireline: yüzdeki mimik hareketleri sonucu oluşabilecek kırışıklık oluşumunu minimize edilmesine yardımcı etkin bir bileşendir.Diriliş bitkisi (Glycoin): Kurak bölgelerde yıllarca bir metabolik faaliyeti görülmezken, ilk yağmur düşüşünde canlanarak çiçek açan bir bitki olan diriliş bitkisi cildin canlanmasına ve yenilenmesine yardımcı olmaktaır.Daymoist Clr: Bitki kökenli aktiflerden (hidrolize mısır nişastası ve pancar ekstraktı) oluşan benzersiz bir komplekstir. Cilt üzerinde anında ve uzun süreli nemlendirme sağlamaya yardımcı olmaktadır.Hyaluronic Acid: Su tutma ve nemlendirme özelliğiyle cildi esnek ve pürüzsüz tutmayı destekler, yaşlanma etkilerine karşı korumaya yardımcı olur. Doğanın güçlü su mıknatıslarından biri olarak bilinmektedir.Vitamin C & E: C ve E Vitaminleri, çevresel etkenlerin neden olduğu yaşlanma belirtilerine karşı savaşmaya ve daha aydınlık bir cilt görünümü elde etmeye yardımcı olan doğal bileşenlerdir.KullanımıAkşam temiz ve makyajsız bir yüze 6 ila 7 damla miktarı kadar masaj yapılarak uygulanır. Bu işlemden sonra 30 dk cildin içeriği emilmesi beklenir. Sonrası tercihe göre yıkanabilir veya cilt üzerinde kalabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver