UNPA Cha Cha Diş Macunu Vegan Dostu Mini 30 gr Pembe

99,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

UNPA Cha Cha Diş Macunu Vegan Dostu Mini 30 gr Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unpa Türkiye Satıcı Ünvanı: OWORKS TEKNOLOJİ İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648113917600001 Vergi Kimlik Numarası: 6481139176
    Bu ürün Unpa Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cha cha pink k Ömür tozluDiş macunu Cha cha diş macunu (30 gr) pembe kömür tozlu diş macunu | lekeleri çıkartır, dişleri beyazlatır ve korur, ağız kokusunu giderir Daha sağlıklı bir ağız için kömür tozlu diş macunu Chacha diş macunu ile ağız bakımı siyah ile beyaz arasındaki ayrım kadar net! Cha cha pink diş macunu, tüm ağzınızı korumak için kömür tozu ve doğanın farklı bileşenlerinin bir karışımını içerir. Fırçaladıktan sonra dişleriniz daha beyaz, daha güçlü ve süper ışıltılı olacaktır. Nefesinizde inanılmaz derecede ferahlık hissedeceksiniz ve çürüklerle ilgili endişeleriniz mazide kalacak. Çürükleri engellemek için dişlerdeki artıkları ortadan kaldırır Sağlıklı dişler, güzel gülümsemenin ve mutlu bireylerin vazgeçilmezidir. Kömür tozlu diş macunumuz, çürüklere neden olan diş artıklarını gidermek için ksilitol ve silikon dioksit ile formüle edilmiştir. 8 saat ferahlık hissi verir ve ağız kokusunu azaltır Fırçalamadan hemen sonra ağız kokusunu azalttığı ve 8 saate kadar tazeliğini koruduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. Içeriğinde, ağız kokusunun etkisini azaltmak için kömür tozu ve ağızda ferahlık hissi yaratan nane yağları bulunmaktadır. Tahriş etmeyen doğal formül Normal kimyasal bazlı diş macunları, ağzınızın içerisinde ve çevresindeki hassas cildi tahriş edebilir. Bu son derece rahatsız bir durumdur. Kömür diş macunumuz, hindistan cevizinden elde edilen doğal aktif bir madde olan sodyum kokoil glutamat sayesinde yumuşak bir biçimde temizlik sunar. Sevimli ve daha özgüvenli bir gülümseme için Insanların, sizde ilk fark ettiği şey gülümsemenizdir, bu yüzden buna önem vermelisiniz! Unpa cha cha diş macunu ile her gün dişlerinizin inci kadar beyaz ve nefesinizin nane gibi ferahlatıcı olduğundan emin olabilirsiniz. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. % 100 orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver