1
Boya İncelticiler & Çözücüler kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Ünlü Boya Sökücü 1kg

339 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ünlü Boya Sökücü 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Total Yapı Satıcı Ünvanı: TOTAL GRUP İNŞAAT BOYA GIDA MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0858045634800012 Vergi Kimlik Numarası: 8580456348
    Bu ürün Total Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik çözücü esaslı bir boya sökücü malzemedir. Uygulama Alanları: Ahşap, demir ve diğer metal yüzeylerdeki her türlü boyayı sökmek için kullanılır. Uygulama Şekli: Boya sökücü (Remover), yumuşak bir fırça ile kalın bir kat halinde sürülerek yüzeye yayılır. Tiksotropik yapısı nedeni ile dikey yüzeylerde akma olmaksızın uygulanabilir. 8-10 dakika sonra yüzeydeki boya/vernik bir spatula yardımı ile kolaylıkla kazınabilir. Sökülecek boyanın çok kalın ve sert olması durumunda uygulama tekrar edilir. Çok katlı boyalı (film kalınlığı yüksek) yüzeyler için her katta ayrı ayrı sürülmesi gerekebilir. Yeniden boyama işleminden önce yüzey, selülozik tiner ile, iyice temizlenmelidir. Dikkat edilecek hususlar: Yanıcıdır. Göz ve deriye temas ettirmeyiniz. Buharını solumayınız. Kullandıktan sonra ambalajı sıkıca kapatınız. Boya sökücü (Remover), iyi havalandırılmış yerlerde uygulanmalı, buharları solunmamalıdır ve buharından korunmak için mutlaka maske kullanılmalıdır. Uygulama yapmadan önce mutlaka küçük bir alanda numune yapılması önerilmektedir. Özellikle sıcak havalarda uygulama yaparken, ambalajın açılması esnasında kapak yüze doğru tutulmamalıdır. Teknik Bilgiler: Yoğunluğu (20°C , gr/cm³ ) : 1,23 - 1,27

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ünlü Boya Sökücü 1 kg

Boya duvar, metal ve ahşap gibi birçok yüzeyi renklendirmek için kullanılan kimyasallardan biridir. Uygulama yaparken de çeşitli yüzeylere damlaması ve uzun süre kalarak kuruması can sıkıcı bir durumdur. Bu gibi durumlarda sökücü kimyasallar imdadınıza yetişir. Ünlü boya sökücü 1 kg ürün, vernik ve astar kalıntı veya katmanlarını metal, duvar, ahşap, beton ve alçı gibi yüzeylerden çıkarmaya yardımcı olur. Sıvı formda olan bu kimyasal sökücü her türlü boyayı sökmek için kullanılır. Uygulama alanları ahşap, demir ve diğer metal yüzeyler olarak ön plana çıkar. Bu ürün organik çözücü esaslı bir malzemedir. Çözücü ile birçok yüzeyden boyayı rahatlıkla çıkarabilir ve farklı renklere boyayabilirsiniz. Ahşap mobilyaları çıkardığınız boyadan sonra saf haliyle kullanabilir vaya yeniden boyayabilirsiniz.

  • Her çeşit boyada etkili
  • Sıvı form
  • Kimyasal çözücü

Boya Sökücü 1 kg Ürünün Uygulama Şekli

Boya Sökücü 1 kg Ürünün Uygulama Şekli

Boya sökücü öncelikle uygulamak istenilen yüzeye kalın bir kat halinde sürülür. Yumuşak bir fırça yardımıyla kolayca dağıtabilirsiniz. Ürünün tiksotropik yapısı duvar gibi dikey yüzeylerde de akma olmadan uygulanabilmesine imkan sağlar. Yüzeye sürdüğünüz ünlü boya sökücü 8-10 dakika kadar bekledikten sonra işlevini gösterir. Yüzeydeki boya veya vernik bir spatula yardımı ile kolayca kazınır. Sökülmek istenen boyanın fazla kalın veya sert olması durumunda uygulama aynı şekilde tekrar edilir. Çok kat boyalı yüzeylerde de çıkmadığı takdirde her katta işlemin tekrar edilmesi gerekir. Sökülen renkten sonra yeniden bir boyama işlemi yapılacaksa, işlemden önce yüzeyin selülozik tiner yardımı ile iyice temizlenmesi gerekir. Yanıcı olan bu maddenin, göz ve deri ile temasından kaçınmanız şarttır. Çözücü kimyasalların iyi havalandırılmış bir yerde uygulanması ve buharının solunmaması gerekir.

Boya Sökücü 1 kg Yorumları ve Kullanım Uyarıları

Boya Sökücü 1 kg Yorumları ve Kullanım Uyarıları

Yüzeylerden boya ve vernik gibi katmanların kolaylıkla çıkmasını sağlayan bu ürün oldukça pratiktir. Yanıcı bir madde olmasından dolayı dikkat edilmesi gereken bazı hususların dışında kullanımı kolaydır. Tüm yapmanız gereken yüzeye sürüp 8-10 dakika beklemek ve spatula ile kazımaktır. İçerisindeki bileşenler sayesinde bekleme süresi içerisinde yüzeydeki boyayı yavaş yavaş çözer. Kullandıktan sonra ise ambalajını sıkıca kapatmanızda fayda vardır. Uygulama esnasında buharından korunmak için maske takılmalıdır. Uygulama yapmadan önce ise küçük bir alanda deneme yapılması önerilir. Bu sayede herhangi bir yan etkisi olup olmadığını test edebilirsiniz. Özellikle sıcak havalarda uygulama yapılacaksa kapağın açıldığı sırada ambalajın yüze doğru tutulmaması ve buharından kaçınılması gerekir. Ünlü boya sökücü 1 kg yorumları memnuniyetlerle ön plana çıkar. Hızlı etki ve işlevselliği sebebiyle birçok müşteri tarafından tercih edilir.

Ünlü Boya Sökücü 1 kg Fiyatı

Ünlü Boya Sökücü 1 kg Fiyatı

Kimyasal çözücü özelliği ile yüzeylerdeki boyayı çözmeyi sağlayan bu ürün, sıvı bir formda üretilmiş olup uygulanması ve yüzeye dağıtılması kolaydır. Yanıcı bir maddedir. Bu yüzden kullanılırken oldukça dikkat edilmesi, göz ve deri ile temasından kaçınılması gerekir. Aynı şekilde buharını da solumamakta fayda vardır. Uygulama esnasında buharından maske yardımı ile korunabilirsiniz. İyice havalandırılmış yerlerde uygulanması tavsiye edilir. Uygulama esnasında da ortamın havalandırılmaya devam edilmesi gerekir. Çok katmanlı yüzeylerde yapılacak üst üste uygulamalarda solunum sağlığı için mola verilmesinde fayda vardır. Ünlü boya sökücü 1 kg fiyatı uygun şekilde belirlenerek size sunulur. Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla bu ürüne sahip olabilir, memnuniyet içerikli yorumlarını okuyabilirsiniz. Boya sökücünün sağlayacağı pratik işlevden yararlanarak mobilya ve duvarlarınızın renklerini değiştirebilir veya yüzeylerde kalan rahatsız edici boya kalıntılarından kurtulabilirsiniz.