UNLEASHIA - Get Loose Glitter Gel N°2:starlit Chaser 4gr - Glitter Jel Far

424,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

UNLEASHIA - Get Loose Glitter Gel N°2:starlit Chaser 4gr - Glitter Jel Far

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOREANDBEAUTY Satıcı Ünvanı: PALK DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720093372200001 Vergi Kimlik Numarası: 7200933722
    Bu ürün KOREANDBEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eşsiz Bir Glitter. : 17.09.2026 Daha önce eşi benzeri görülmemiş, birden fazla yansımalı glitter jeller. K-Beauty dünyasının en iyi glitter jeli. Güney Kore’nin en büyük parçalı glitter jelleri, gözünüzde eşsiz parıldamasıyla dikkat çekecek. Uzun süre kalıcı, su bazlı jel formül. Yapışkan olmayan su bazlı formülü sayesinde glitterlar suya ve tere karşı da dayanıklıdır. Birden fazla kullanıma uygun doku. Yapısı sayesinde sadece yüz için değil, saç ve vücut için de kullanabilirsiniz. İçerik bilgisi: Vegan ve Deneysizdir (Cruelty Free). Paraben, Sülfat türevleri, SLS & SLES, Phthalat ve Parfüm içermez. %100 Vegan içeriklidir. Işık altında veya karanlıkta, Get Loose Glitter Gel her zaman şahane bir şekilde parlıyor! Uzun süre kalıcı, güçlü tutuculuğa sahip glitter. Nereye uygulanmalı? Ne ile Uygulanmalı? Parmak ucuyla (-daha geniş alanlara uygulamak için -daha kolay uygulama sağlar) Fırça ile (-daha ince bir katman halinde -daha kuru hissettirir) Spatula ile (-daha kalın katman için -daha dramatik bir görüntü yaratır) Cımbız ile (-daha ince uygulama ile glitterları tek tek istediğiniz yere yerleştirmek için) Glitter Uygulaması için Püf Noktalar: Parmağınızın ucuyla glitter jeline hafifçe bastırın ve dilediğiniz bölgeye uygulayın. Daha detaylı bir uygulama için fırçayı tercih edin. Sürdüğünüz bölgeyi sabunlu su ile temizlerseniz irrite etmeden rahatça çıkacaktır. Dikkat! Ürünün gönderimi sırasında ürün kavanoz içinde tek bir tarafa toplanabilir, bu ürünün bozuk olduğu anlamına gelmez. Tüm ürünler kontrolden geçirilmiş bir şekilde size ulaştırılır.
  • Ürünün koruyucu şeffaf kapağını yerleştirdikten sonra kapağını kapatın. Bu şekilde kurumasını engellemiş ve ürünün ömrünü uzatmış olursunuz.
  • Yanlış muhafaza etmekten dolayı ürün kurursa, birazcık su ekleyerek ürünü canlandırabilirsiniz.
  • Ürünü cildinizden çıkarırken, nazik davranın, sert bir şekilde ellerinizle sürtmeyin, ovmayın. İrritasyon gerçekleşmemesi için nazik davranmanızda fayda var.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Renk Sarı
  • Boy Tekli
Geri Bildirim Ver