8
Bahçe Eldiveni kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Universal Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
11 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
114,90 TL93 TL
23 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
11 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Universal Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uygun Market Satıcı Ünvanı: GİZEM GENCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4462063818200001 Vergi Kimlik Numarası: 3910465427
    Bu ürün Uygun Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toprak Kazma Ekme Çapalama İçin Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni Doğa bizi çağırırken... Güneşin kendini daha fazla göstermesiyle birlikte, doğa ve bahçeyle daha fazla vakit geçirmek isteriz. Yeşilin her tonu, çiçeklerin renkleri, mis kokuları derken aklımızdan doğaya kaçış planları geçmeye başlar. Doğa bizi çağırırken daha çok toprakla uğraşma, çiçeğe böceğe karışma isteği içimizde uyanır. Evimiz, bahçemiz, balkonumuz çiçek açsın mis koksun istiyoruz ama ellerimiz de zarar görmesin diyorsanız Toprak Kazma Ekme Çapalama Bahçe Eldiveni ellerinizi koruyacak aynı zamanda başka bir alete ihtiyaç duymadan toprak kazmanızda yardımcı olacaktır. Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni çok pratik ve kullanışlıdır ve bahçe işlerini daha keyifli hale getirmektedir. Pratik Dayanıklı Korumalı Mucize Bahçe Bahçivan Eldiveni Esnek Ve Kullanışlıdır Ergonomik tasarımı sayesinde tüm bahçe uygulamaları için uygun olan bu toprak kazma eldivenleri, bahçe düzenlemelerinizi daha keyfli bir hale getiriyor. Eldivenin uç kısımlarındaki pençeler eşme, kazma ve dikme işlerini başka hiç bir alete gerek duymadan kolaylıkla tek başına yapar. Mucize Bahçe Eldiveni Özellikleri Kutu içerisinden 1 çift Dayanıklı Bahçe Eldiveni çıkmaktadır. Sağ el için olan eldivende toprağı kazmanıza yardımcı olması için 4 sert, sağlam tırnak yer almaktadır Tırnaklar sayesinde sadece Toprak Kazma Bahçe Eldiveni kullanarak eşme, kazma ve dikme işlemlerini yapabilirsiniz Çapalama Eldiveni
  • delinmeye karşı dayanıklıdır, ellerinizi ve parmaklarınızı korumak için dayanıklı plastikten yapılmıştır Ekim ve Toprak Eldiveni, ellerinizi kuru ve temiz tutar Eldivenler lateks içerir Materyali: Kauçuk+polyester+plastik Standart beden Tek renk ( yeşil+siyah )
Geri Bildirim Ver