Genel Markalar Paslanmaz Metal Plaka Altlığı Krom Plakalık Krom Plaka 1 Adet

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
160,65 TL
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 10 TL İndirim
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
195,02 TL
200 TL'ye %2 İndirim
4 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Paslanmaz Metal Plaka Altlığı Krom Plakalık Krom Plaka 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garaj-24 Satıcı Ünvanı: EFS OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325059233600001 Vergi Kimlik Numarası: 3250592336
    Bu ürün Garaj-24 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 14*55 cm standart plaka ölçülerinde Tüm yerli ve yabancı araçlara uyumludur. 430 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kesinlikle paslanmaz yapmaz Montajı oldukça kolaydır ve profesyonel ekipman gerektirmez
Geri Bildirim Ver

TTRS Paslanmaz Metal Plaka Altlığı Krom Plakalık

Plaka altlıkları, araç plakalarını sabitlemek başta olmak üzere günlük hayatta birçok amaçla kullanılan ürünlerden biridir. TTRS paslanmaz metal plaka altlığı krom plakalık kaliteli yapısı ile ön plana çıkar. Tüm hava şartlarına dayanabilen metal malzemesi, uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Pas tutmayan yapısı sayesinde temiz ve parlak bir görünüm elde etme fırsatı sunar. Tüm ülke boyutlarına uyumlu olarak tasarlanan bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Pratik bir şekilde araca monte edebileceğiniz yapısı zaman kazanmanızı sağlar. Tamirciye götürmenize gerek kalmadan kolayca aynı yere monte edebilirsiniz. Monte ettikten sonra plakayı bu altlığa geçirebilirsiniz. Düzgün bir görünüm elde etmek için bu altlığı tercih edebilirsiniz. Birkaç vida ya da yapıştırıcı yardımıyla sabitleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Paslanmaz metal malzeme
  • Tüm ülkelere uyumlu boyut
  • Kolay montaj ve sabitleme olanağı

Kullanışlı TTRS Paslanmaz Plaka Altlığı Özellikleri

Kullanışlı TTRS Paslanmaz Plaka Altlığı Özellikleri

Dayanıklı materyallerden üretilen araç malzemeleri her zaman ön plana çıkar. Kötü hava koşullarında dahi sağlam bir şekilde kullanılabilen plakalıklar sıklıkla tercih edilir. Paslanmaz metal plaka altlığı, dayanıklı ve kaliteli malzemesi ile büyük beğeni toplar. Suya dayanıklı metal malzeme, pas oluşumunu önleyerek temiz bir görünüm elde etmenizi sağlar. Kötü hava şartlarında dahi parlaklığını kaybetmeyen bu ürün uzun süre kullanım imkanı sunar. Uzunluğu 53 cm olan bu ürün, tüm plakaların içine kolay bir şekilde takılmasını sağlar. 12 cm genişliği ile üzerindeki numaraların okunabileceği boyutlarda kullanabilme olanağı tanır. Her türlü araca rahat bir şekilde monte edebilir, hızlıca takabilirsiniz. Satın almadan önce TTRS paslanmaz metal plaka altlığı krom plakalık yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaliteli TTRS Paslanmaz Plaka Altlığı Avantajları

Kaliteli TTRS Paslanmaz Plaka Altlığı Avantajları

Konforlu ve pratik kullanım imkanı sunan ürünler, yaygın olarak tercih edilir. Araca tamirci gerekmeden monte edilen parçalar her zaman ön plana çıkar. Birkaç vida ya da yapıştırıcılar sayesinde monte edebileceğiniz paslanmaz metal plaka altlığı krom plakalık sizi her anlamda memnun eder. Kolay montaj hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf etmenizi sağlar. Araçların ön ve arka bölümlerine uyumlu olarak üretilen bu ürün, plaka dışına yerleştirilerek kullanılır. Monte edilen ürünün bir kenarından kızak sistemi ile plaka sokulur. Daha sonra sağ kenardaki kilit parçası takılarak kolay bir şekilde araca sabitlenir. Yazıları ya da kenarları engellemeyen tasarımı şık bir görüntü elde etmenizi sağlar. Plakanın düşmesini engellemek ve parlak dikkat çekici bir görünüme sahip olmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Yeni araç alan arkadaşlarınıza bu kullanışlı altlığı hediye edebilirsiniz.

TTRS Paslanmaz Plaka Altlığı Krom Plakalık Fiyatları

TTRS Paslanmaz Plaka Altlığı Krom Plakalık Fiyatları

TTRS paslanmaz metal plaka altlığı krom plakalık fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı ve dayanıklı özellikleri göz önüne alınır. Pas tutmayan özel metal malzemesi sayesinde sıkça kullanılır. Leke tutmayan parlak yüzeyi sadece su ile yıkayarak kısa sürede temizleyebilme avantajı sağlar. TTRS paslanmaz metal plaka altlığı krom plakalık kullananlar uzun yıllar bozulmayan yapısı için bu ürünü tercih ederler. Hızlı bir şekilde monte edilebilen tasarımı, yolda kırılan altlığınızı hemen değiştirmenizi sağlar. Tüm ülkeler ile uyumlu boyutta üretilerek farklı araçlarda dahi rahatça kullanım fırsatı sunar. Sattığınız aracınızdan çıkarabilir, yeni aldığınız numaranızı takarak kullanabilirsiniz. Arabanızı delmek istemiyorsanız yapıştırıcı silikon ya da çift taraflı bant ile arka ve ön bölüme sabitleyebilirsiniz. Dayanıklı ve pratik montaj avantajı sunan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.