Genel Markalar Hava Kompresörü Lastik Pompası Mini 12v 250 Psı

379 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
391,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,85 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hava Kompresörü Lastik Pompası Mini 12v 250 Psı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CARMALL Satıcı Ünvanı: OĞUZ AKSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0340254485
    Bu ürün CARMALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hava Kompresörü Lastik Pompası Mini 12V 250 PSI Ürün Açıklaması: Çalışma akımı: 12 volt DC Basınç: 250 PSI Adet: 1 Otomobil lastiği bisiklet lastiği şişme yatak top şişme bot balon şişirmeye uygun olarak üretilmiştir. Plastik gövdeye sahiptir. Yüksek basınç ve yüksek hava akışı sağlar. Uygulayacağı maksimum basınç 7kg/cm2 dir. Güçlü performans sağlamak için büyük ve kuvvetli motora sahiptir. Çakmak soketinden alınan 12 volt ile çalışır. Lastiğin şişirilmesinde gerekli olan hava basıncı olan 206 KPA ya ulaşmak için 2-3 dakika yeterlidir. Dakikada 30 litre maksimum üfleme oranına sahiptir. Ürünün yanında 3 adet farklı şişirme aparatı mevcuttur. Uygulama: Ürünün soketini aracınızın çakmak soketine yerleştirin ve çalıştırın. Şişirme hortumu supabını takıp mandalı kapatınız. Mandal kapalı konumdayken lastiğe hava basar. Açık konumda ise lastik havasını boşaltmak için kullanılır. Uyarı: Hava kompresörü çalışır durumdayken tehlike yaratmaması açısından yanında bulununuz. Hava kompresörü büyük kamyonlarda kullanılmamalıdır. Ürün sadece 12 Voltluk elektrik kaynağıyla çalışmaktadır. Daha yüksek bir akım uygulamayınız. Kompresörün fazla ısınmasına izin vermeyiniz 15 dakika kullanımın ardından 30 dakika soğumasını bekleyiniz. İçindeki lastik conta sürtünmeden dolayı ısınmakta ve çalışmaz duruma gelmektedir. Tavsiye edilen basınç kuvvetini aşmayınız. Çocukların kullanımından uzak tutunuz. Yanıcı sıvı ve gazlardan uzak tutunuz.
Geri Bildirim Ver