Genel Markalar Comflor Robot City Oyun Matı Ve Halısı

4.449,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Comflor Robot City Oyun Matı Ve Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokerBaby Satıcı Ünvanı: ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1030015647
    Bu ürün JokerBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unigo comflor robot city oyun matı/halısı ön yüz (hayal dünyası geliştirir)
  • Unigo comflor oyun matları genellikle ön yüzeyleri bebeklerin ve çocukların hayal gücünü geliştirmeye yönelik tasarlanmıştır. Sade ve sakin desenli oyun matları sayesinde bebekler jimnastik hareketlerini kolayca yaparken, eğitici oyun matı modelleri sayesinde hayal gücünü geliştirebilir. Unigo comflor robot city oyun matının/halısının ön yüzeyi, robot temalı olarak tasarlanmıştır. Çocuklara aile sevgisini robot teması ile anlatan eğitici oyun matında aynı zamanda çocuklar için ingilizce kelimeler bulunmaktadır.Unigo robot city oyun matı – halısı 13mm kalınlığındadır. 210x140cm ölçüsü ile büyük ebatlı olarak tasarlanmıştır.
  • Unigo comflor robot city oyun matı/halısı arka yüz (eğitici)
  • Unigo comflor oyun matlarının arka yüzleri genellikle eğitici unsurlara yönelik tasarlanmıştır. Eğitici desenlere sahip oyun matlarının arka yüzeylerinde hayvan temalı, alfabe temalı, rakamlı, dinozor temalı, prenses temalı , çocukların hayal gücünü geliştiren desenler bulunmaktadır. Sakin desenli oyun matı modelleri, sade renkleri seven bebeklerin odaları için dekoratif oyun halısı olarak tasarlanmıştır. Sakin desenli oyun matları aynı zamanda bebek yoga matı veya bebek jimnastik matı olarak da kullanılmaktadır. Unigo comflor robot city oyun matının/halısının arka yüzeyinde alfabe teması bulunmaktadır. Unigo alfabe temalı oyun halısında çocuklar harfleri ve hayvanları öğreniyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver