Unicus Bodrum Sandalet El Yapımı Hakiki Gerçek Deri Gladyatör Bodrum Kadın Sandalet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Unicus Bodrum Sandalet El Yapımı Hakiki Gerçek Deri Gladyatör Bodrum Kadın Sandalet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • El Yapımı Hakiki Deri Bodrum Gladyatör Kadın Sandalet * Değerli Müşterimiz
  • satın almak istediğiniz sandaletin ayağınıza mükemmel şekilde uyması için lütfen en son resimdeki ayak ölçüsü tablosuna DİKKAT ederek sipariş vermenizi rica ederiz. * Ürünlerimizin tabanı KÖSELE deriden imal edilmektedir. Lütfen tabanı doğal malzeme olmayan kauçuk, naylon, evo tabanlı sandaletlerle karıştırmayınız! * Unicus Sandalet'ten aldığınız her sandalet yüzde yüz vaketa (bitkisel yöntemlerle tabaklanarak elde edilmiş deri) dana derisinden ve Anadolu Medeniyetlerinin binlerce yıllık birikimine uygun olarak yapılmaktadır. * Sandaletlerimiz deriden imal edildiği için aşınma ve yırtılmalara karşı çok dayanıklıdır. * Derinin yüzeyindeki mikro delikler sayesinde ayaklarınız nefes aldığından BAKTERİ oluşumu ve KOKU önler ayağınızın serin kalmasını sağlar. * Sandaletlerimizde gerçek deri kullanıldığından ürünlerimiz zamanla ayağınızın şeklini alarak maksimum konforu sunar. * Unicus Sandalet'ten aldığınız her ürün malzeme ve işçilik hatalarına karşı 3 YIL garantilidir. Bizden aldığınız her ürünün tamir işlemleri 3 yıl boyunca ücretsiz olarak yapılacaktır (Kargo ücretleri alıcıya ait olmak şartıyla) * Ürünlerimiz Türkiye'de kullanılan ayak numarası standartlarına uygun olarak yapılmaktadır. Ayağınızın standart ölçülerde olmadığını değerlendiriyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Unicus Bodrum Sandalet El Yapımı Hakiki Gerçek Deri Gladyatör Bodrum Kadın Sandalet

Kadın kullanıcıların kullanımına uygun üretilen Unicus Bodrum Sandalet, en iyi sandalet modelleri arasında yer alıyor. Dana derisi kullanılarak üretilen ürün, dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar rahatlıkla kullanılıyor. Unicus Bodrum Sandalet El Yapımı Hakiki Gerçek Deri Gladyatör Bodrum Kadın Sandalet yapımında kullanılan deride yer alan mikro delikler ayaklarınızın nefes almasını sağlıyor. Böylece hem hijyenik hem de konforlu bir yürüyüş deneyimi sizleri bekliyor.

 
  • Hakiki deriden üretilen ürün aşınma problemlerine karşı dayanıklı
  • Mikro boşlukların bulunduğu deri yapısı sayesinde kullanıcıların ayaklarının nefes almasını sağlayıcı
  • Bitkisel yollar kullanılarak elde edilen dana derisinin kullanıldığı ürün kullanıldıkça ayağın şeklini alan yapıda

Unicus Bodrum Sandalet Özellikleri

Unicus Bodrum Sandalet Özellikleri

Kaliteyi ve şıklığı bir araya getiren kadın sandalet, yaz aylarının vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Unicus gladyatör Bodrum kadın sandalet, bitkisel yöntemlerle alınan gerçek dana derisinden üretiliyor. Ayak tabanında kösele deri kullanılan ürün, istediğiniz alanlarda sizlere rahatlık sağlıyor. Plajdan yürüyüşe kadar birçok yerde tercih edebileceğiniz Unicus Bodrum sandalet hem özel günlerde hem de gündelik olarak kullanılabiliyor. Ayakların nefes almasını sağlayan derisi sayesinde kullanıcıların ayak sağlığına da zarar vermiyor. Bu sayede kullanıcıların ayaklarında meydana gelebilecek ayak kokusu sorunu da ortadan kalkıyor. Farklı ayak numarası seçenekleri bulunan kadın sandalet, giydikçe açılan yapısı sayesinde konforlu bir yürüyüş vadediyor. Hem şık hem de dayanıklı kadın sandaletlerinden olan ürün istediğiniz her yerde sizleri şıklık ile buluşturuyor.

 

Unicus Bodrum Sandalet Nasıl Kullanılmalıdır?

Unicus Bodrum Sandalet Nasıl Kullanılmalıdır?

Kullanıcıların ayak sağlığı ve yürüme konforu tercih ettikleri ürünlerden etkileniyor. Ayakkabı, sandalet ve terlik gibi ürünlerin doğru tercih edilmemesi kişilerin ayak sağlığını bozarak bakteri oluşumuna neden oluyor. Hakiki deri kullanılarak üretilen kadın sandalet, ayak sağlığınıza zarar vermeden düzgün adımlar atmanızı sağlıyor. Kahverengi tonlarının hakim olduğu Unicus Bodrum Sandalet Gladyatör Bodrum Kadın Sandalet topuk yapısı itibariyle kısa topuklu olarak nitelendiriliyor. 1 cm ile 4 cm aralığındaki topuk boyu ile özel günlerinize ve günlük kullanıma uygun olarak üretiliyor. Ayak sağlığına dost olan Unicus Bodrum sandalet koyu ve açık tonlardaki kıyafetlerinize de uyum sağlıyor.

 

Unicus Bodrum Sandalet Her Ayak Yapısına Uygun mudur?

Unicus Bodrum Sandalet Her Ayak Yapısına Uygun mudur?

Kullanıcıların ayakkabı, sandalet ve terlik gibi ürünleri tercih ederken ayak ölçülerine uygun ürünler seçmeleri de büyük önem taşıyor. Çünkü ayak yapısına uygun olmayan ürünler, ayak tabanı formuna zarar vererek yürümeyi zorlaştırıyor. Unicus Bodrum sandalet farklı kadın ayak ölçülerine göre birçok ayak numarası alternatifi sunuyor. Her ayak yapısına rahatlıkla uyum sağlayan ürünün siparişinde ayak ölçülerinize dikkat ederek almanız büyük önem taşıyor. US-1045-T koduna sahip olan ürünün yorum ve değerlendirmeleri Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Unicus Bodrum Sandalet fiyatı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, hızlıca sipariş verebilirsiniz.