Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18 li 720 Yaprak

1.599 TL
(2,22 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18 li 720 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermodepocum Satıcı Ünvanı: MURAT KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1965710621800000 Vergi Kimlik Numarası: 3100314506
    Bu ürün Dermodepocum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni baby yenidoğan pamuk mendil aylık paket, kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlar!
  • Yenidoğan bebeklerin cildi çok ince, hassas ve geçirgendir.
  • Bu nedenle yenidoğan bebek cildinin emilimi yüksektir.
  • Bebekler, koruyucu tabaka verniks ile doğarlar.
  • Verniks tabakası temizlenmemeli, kendiliğinden yok olması beklenilmelidir.
  • Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen saflaştırılmış su ve pamuk içeren uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil, ilk günden itibaren güvenle kullanılabilir.
  • El, yüz ve tüm cilt temizliğinde pratik kullanım sağlar.
  • Içindekiler: Purified water, potassium sorbate.
  • Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde su ve pamuk kullanımı önerilmektedir.
  • Alkol, paraben, parfüm, sentetik lif içermez.
  • Pamuk+saflaştırılmış su içerir.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Hipoalerjeniktir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçeriği 18'li
Geri Bildirim Ver

UniBaby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak

Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 18’li 720 yaprak dünyaya yeni gelmiş olan miniklerin hassas cildine göre özel olarak tasarlanan bir üründür. Doğumda itibaren ilk altı ay boyunca kullanılabilir. Bebeklerin hassasiyetine özen gösteren marka, bu üründe tahriş edici özellikleri bulunan ve sağlığa zararlı olan alkol, paraben, parfüm, sentetik lif, SLS, SLES ve boya gibi maddeleri uzak tutar. Ebeveynlerin güvenini kazanan formül içeriğinde saflaştırılmış su ve pamuk bulunur. Tüm vücut üzerinde kullanılabilen bir ürün olması bakımından dikkat çeker. Yenidoğan bebeklerin cilt geçirgenliği yüksek olduğundan dolayı hassasiyetle tasarlanan bu ürün, ideal bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Ayrıca yeni doğmuş olan miniklerin cildinde bulunan verniks tabakasına zarar vermez.

  • Hipoalerjenik ürün
  • Dermatolojik olarak onaylı
  • Yenidoğan cilde uyumlu pH değeri

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18’li 720 Yaprak Özellikleri

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18’li 720 Yaprak Özellikleri

Anne ve babalar yeni doğan bebeklerine karşı çok koruyucu davranırlar. Marka, ebeveynlerin bu hassasiyetine cevap veren bu ürünü doğal bir madde olan pamukla formüle eder. Pamuk, doğada doğal olarak yetişir ve emiciliği oldukça yüksek olan ciltle dost bir bitkidir. Böylece pişik oluşumunu tetikleyen faktörlerin ciltten uzaklaştırılmasında etkili olur. Bu ürünün içeriğinde temizliğin temel ögesi olan su kullanılır. Saflaştırılmış su kullanımını tercih eden marka, ebeveynlerin güvenini bu şekilde kazanır. Kirletici olan tüm maddelerden arınması için filtrasyon sürecinden geçen su, bu şekilde saflaştırılarak bebeklerin cildine uygun hale getirilir. Ayrıca yenidoğan bebeklerin tuvalet yapma sıklığı, sürekli temizlik gerektirir. Bundan dolayı mega paket olarak tasarlanan Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 18’li 720 yaprak fiyat bakımından da ekonomik bir seçenektir.

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18’li 720 Yaprak Avantajları

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18’li 720 Yaprak Avantajları

Uni Baby tarafından üretilen bu temizlik malzemesi oldukça pratik bir yapıdadır. Ergonomik ambalajı sayesinde bebeğinizin bakımı için gerekli olan malzemeyi çantanızda taşıyabilirsiniz. Ürünün pratik olmasının yanı sıra bebeğinizin el ve yüz temizliği için ayrı bir bakım malzemesi temin etmenize gerek yoktur. Sadece bu ürünle nerede olursanız olun, miniğin tüm bedenini temizleyebilirsiniz. Saflaştırılmış su ve doğal pamuk, hassas cilt yapısına maksimum uyum gösterir. Doğum sonrası ilk zamanlarda minikler beslendikten sonra fazla gelen gıdayı kusma eğilimindedir. Bu da yüz ve boyun bölgesinde tahrişe yol açabilir. Zararlı maddelerden arındırılan özel formüllü ürün, size bu konuda yardımcı olur. Parfümsüz ve alkolsüz olmasından dolayı çok hassas bölgelerden biri olan yüz derisinde bile gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Uni Baby yenidoğan ıslak mendil yorum kısmından diğer ebeveynlerin tecrübeleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil Kullanım Kolaylığı

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil Kullanım Kolaylığı

Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 720 yaprak bebeğin doğumundan itibaren kullanılmak üzere tasarlanan bir temizlik mendilidir. Yeni doğmuş olan miniklerin cilt emiciliği çok yüksek olduğundan dolayı hassas bakım malzemeleri kullanılmalıdır. Ürün, %99 oranında içerdiği pamuk ve saflaştırılmış su ile 0-6 ay arasındaki minikler için hassas bakım sunar. Dermatolojik testlerden de başarıyla geçmiş olan bu tasarım, insan sağlığıyla dost olan su ve pamuğun birleşimiyle oluştuğundan dolayı bebeğiniz için doğal bir seçenektir. Paket içerisinde bulunan mendil adedi size uzun bir süre yeter. Her bir paketin içinde 40 adet mendil bulunur. 18 paket ise mega bir set meydana getirir. Ayrıca bu ürünün ilk üretiminden son aşamasına kadar olan süreç GMP sertifikası ile onaylanır. Hem ambalaj hem de kullanım alanı olarak avantaj sağlayan bakım malzemesini Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.