Uni Baby Yenidoğan Çamaşır Sabunu 1500 ml

169 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 50 TL İndirim
185,90 TL179,80 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Yenidoğan Çamaşır Sabunu 1500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Umays Satıcı Ünvanı: UMAYS GRUP DANIŞMANLIK VE TEDARİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Mersis Numarası: 0892066475300001 Vergi Kimlik Numarası: 8920664753
    Bu ürün Umays tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni Baby Yenidoğan Çamaşır Sabunu 1500 ml Bebek deterjanı lideri Uni Baby, annelerin yenidoğan bebeklerinin sağlıklı gelişimi için hassas ciltlerine uygun doğal ve bitkisel içerikli temizlik arayışından yola çıkarak doğal kaynaklı Yenidoğan Sıvı Çamaşır Sabunu’nu geliştirdi! Doğal kaynaklı sıvı sabundur. Yıkandıktan sonra çamaşırda sabun kalıntısı bırakmaz. İlk günden itibaren kullanılabilir. Bitkisel kaynaklı formüle sahiptir. Hipoalerjeniktir ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Süt, mama, meyve gibi çeşitli lekeleri kolaylıkla temizler. Hem beyazlar hem renkliler için kullanılır. Hayatın başlangıcı olan yenidoğan dönemi, bebek cildinin en hassas olduğu, annelerin dokunuşlarının bebekleri güvende hissettirerek derin bir bağ yarattığı uzun bir yolculuğun başlangıcıdır. Bu en hassas dönemde annelerin dokunuşu kadar, bebeklerin tüm gün ciltleriyle temas eden çamaşırlarının bakımı da cilt sağlıkları için oldukça önemlidir. Bu nedenle yenidoğan çamaşırları yetişkinlerden ayrı olarak, onlara özel ve hassas ciltleri için özenle geliştirilmiş bir ürünle yıkanmalıdır. Ne içermez? Etil Alkol Paraben Parfüm Ağartıc ıAktif Klor SLS SLES Boya
Geri Bildirim Ver