Uni Baby Hassas Çamaşır Deterjanı 1500 ml

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Hassas Çamaşır Deterjanı 1500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni Baby Hassas Çamaşır Deterjanı 1500 ml Uni Baby Hassas Dokunuş Deterjan, 6. ayın bitiminden itibaren ek gıdaya başlayan bebeklerin giysilerinde etkin sonuç elde edilmesini sağlar. Özel formüllü Unibaby bebek çamaşır deterjanı, lekeleri yok ederken bebeğinizin narin tenini de koruma altına alır. 6-12 Ay Bebekler İçin: Bebeklerin kıyafetleri ve önlükleri süt, yağ, meyve gibi zorlu lekelere maruz kalır. Bu döneme özel olarak üretilen Unibaby Hassas Dokunuş Sıvı Çamaşır Deterjanı, lekeleri zahmetsizce temizlemenize yardımcı olur. Renkli beyaz demeden tüm çamaşırlarda güvenle kullanabilirsiniz. Hem renklilerde hem beyazlarda etkin sonuç sağlar. Dermatolojik olarak test edilen ürün, hipoalerjeniktir ve parfümsüzdür. Ek Gıda Dönemine Özel: Ek gıda döneminin zorlu yemek lekeleri, Uni Baby Hassas Dokunuş Sıvı Çamaşır Deterjanı\'nın özel formülü sayesinde çamaşırlarınızdan kolayca çıkar. Etil alkol, parfüm, paraben, ağartıcı, aktif klor, boya, SLS, SLES içermeyen kimyasaldan uzak içeriğiyle bebeğinizin tenine uygundur.
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Sensitive Sıvı Deterjan 1500 ml ile Hassas Dokunuşlar

Bebeklerin cildinin sağlıklı olması son derece önemlidir. Bebeklerin cildi son derece hassastır. Bu açından bebek ürünlerinin seçimi yapılırken dikkatli olmak gerekir. Bebeklerin cilt sağlığına önem veren markaların ürünlerinin alınması ideal bir tercih olacaktır. Bebeklerin cildinin korunması açısından kaliteli deterjan üreten öncü markalar arasında Uni baby yer almaktadır. Uni baby sıvı deterjan ürünü bebeklerin cildinde herhangi bir tehlike yaratmaz. Farklı özelliği ve çeşitleriyle yer alan bu markanın deterjan ürünleri ebeveynler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Bebek deterjanları bebeklerin ciltlerinin korunması bakımından son derece önemli ürünler arasındadır. Bu amaçla bu ürünlerin son derece dikkatle seçilmesi oldukça önemlidir. Uni baby sıvı çamaşır deterjanı çamaşırların iyice temizlenmesini sağlarken aynı zamanda herhangi bir tehlikeli madde içermediğinden korunma sağlar. Bu ürünler farklı boyutlarda müşterilerin karşısında yer alır.

  • Hassas Ciltlere Uygun
  • Leke Çıkarıcı
  • Bebek Kıyafetlerinde Üstün Temizlik

Anne Babaların Tercihi Uni baby Bebek Deterjanı

Anne Babaların Tercihi Uni baby Bebek Deterjanı

Bebeklerin kıyafetlerinin temiz olması, herhangi bir hastalığa yakalanmamasına olanak tanır. Bebeklerin ciltlerinde alerjik bir sorunun olmaması için elbiselerinin temiz olması son derece önemlidir. Bu açıdan bebeklerin elbiseleri için kullanılacak olan deterjanın kimyasal ve alerji yapacak maddelerin bulunmaması gerekir. Bebeklere etki eden bu maddeler ileriki zamanlarda sorun yaşamalarına neden olur. Uni baby sensitive sıvı deterjan 1500 ml ürünü normal deterjanların yanı sıra bebeklere özel olarak üretilmiştir. Bebeklerin sağlığı göz önüne alınarak hazırlanan bu ürün ebeveynlerin güven içerisinde kullanmalarını sağlıyor. İçeriğinde yer alan özel bileşenler sayesinde mama ve süt lekelerini kolay bir şekilde çıkarır. Bununla beraber kalıntıları söker atar, beyaz ve renkli elbiselerde kullanılır, elde yıkamaya uygundur ve hipoalerjenik yapıya sahip olması ile kullanıcılara kolaylık sağlayarak, pratik bir yıkama işlemine olanak tanır.

Uni Baby Bebek Deterjanları ile Temizliğin Gücü Uygun Fiyatlarla

Uni Baby Bebek Deterjanları ile Temizliğin Gücü Uygun Fiyatlarla

Bebeklerin kıyafetleri sürekli kirlenmeye müsaittir. Hareketli olan bebeklerin kıyafetlerinde birden fazla leke yer alır. Genellikle süt ve mama lekesiyle karşı karşıya kalan ebeveynler, bu lekelerin kolay bir şekilde çıkması için uğraşırlar. Bebeklerin kıyafetlerindeki lekeleri kolay bir şekilde çıkarılmasını sağlayan Uni Baby çamaşır sensitive sıvı deterjan 1500 ml ürünü aynı zamanda kalını bırakmaz. Yıkama işlemi sonrası kıyafetlerin üzerinde kalıntı bırakmayan bu ürün, aynı zamanda bebeklerin hassas ciltlerine uygun olarak geliştirilmiştir. Temizlikte güçlü bir formüle sahip olan Uni Baby sıvı deterjan fiyatı ile kullanıcılara kolaylık sağlar. Her kitleye hitap eden fiyatıyla büyük kolaylık sağlayan Uni Baby sıvı deterjan ürünü kıyafetlerle beraber bebeklerin kullanmış olduğu battaniye ve havlu, önlük gibi yıkanabilir tüm malzemelerin temizliğinde son derece etkilidir.

Uni Baby Bebek Deterjanı ile Bebekler Güvende

Uni Baby Bebek Deterjanı ile Bebekler Güvende

Bebek deterjanları içerisinde parfümlerin bulunmaması bebeklerin sağlığı açısından son derece önemlidir. Doğal bitki özlerinden hazırlanan bebek deterjanları kıyafetlerin mis gibi kokmasına olanak tanır. Bununla beraber doğal içeriklerin yer aldığı bileşenler lekelerin hepsini kolay bir şekilde çıkarır. Hassas ciltli bebekler için hazırlanan Uni Baby sıvı deterjan 1500 ml ürününün içeriğinde yer almayan etil alkol, ağartıcı, paraben, aktif klor, SLS, SLES gibi maddeler güvenli yıkama işlemi için uygun olduğunu gösterir. Cilt sağlığı açısından önemli olan bebek deterjanları, bütçe açısından da uygundur. Uni Baby sıvı deterjan kullananlar ürünün gösterdiği etki ve fiyatıyla oldukça memnun kalmaktadır. Uni Baby sıvı deterjan yorum kısmında yer alan görüşler üzerinden ürün hakkında duyulan memnuniyet gözler önüne serilmektedir. Ürün, bebek kıyafetleri üzerinde etkili formül sunmaktadır.