Uni Baby Sensitive Islak Bebek Havlusu 12 Li Fırsat Paketi(672 YAPRAK)

449,99 TL
(0,67 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Sensitive Islak Bebek Havlusu 12 Li Fırsat Paketi(672 YAPRAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeğinizin katı gıdaya geçmesi ile beraber, alt temizliği daha da zor hale gelir.Bu dönemde bebeğinizin alt temizliği için, daha iyi temizleyen ıslak bebek mendillerine ihtiyaç duyarsınız. - Yenidoğan dönemini tamamlayan bebeğinize özel olarak geliştirilmiştir. - Hindistan cevizi yağından elde edilen bitkisel temizleyici içerir, bebeğinizin cildini hassas bir şekilde temizlemenizi sağlar. - Yumuşak petek dokusu ile bebeğiniz için hassas temizlik sağlar. - Parfümsüzdür. - pH değeri bebeğinizin cildi ile uyumludur. - Dermatolojik olarak test edilmiştir. - Bebeğinizin alt temizliğinde ve tüm cildinde güvenle kullanabilirsiniz. - Hipoalerjeniktir Ne İçermez? - Alkol İçermez - Paraben İçermez - Parfüm İçermez - SLS/SLES İçermez - Boya İçermez

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 672
  • Paket İçeriği 12'li
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Sensitive Islak Havlu 12'li Fırsat Paketi 672 Yaprak Kapaklı

Her zaman temizlik malzemelerine ihtiyaç olur. Özellikle yenidoğan bebeklerin temizliği çok önemlidir. Çünkü bakıma muhtaç olan yenidoğan bebekler, hijyenik bir ortamda sağlıkla yetiştirilmelidir. Kişisel bebek bakımı ve temizliği için rahatlıkla kullanılan Uni Baby sensitive ıslak havlu 12'li fırsat paketi 672 yaprak kapaklı tasarımıyla annelerin yaşamını kolaylaştıran bir üründür. Küçük ve hafif olduğu için her yere kolayca götürülebilir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan ıslak havlu, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda hassas olan bebeklere zarar vermeden görünümlerini güzelleştiren bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Kullanım kolaylığı ile hassas ciltleri tahriş etmez. Yağlı yemekler sonrası hayat kurtarır. Bu ürünü, sahip olduğu mükemmel kokusu ve tahriş etmeyen yapısı sayesinde herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Mükemmel koku
  • Yenidoğan bebek temizliği

Kaliteli Uni Baby Sensitive Islak Havlu 12'li Fırsat Paketi

Kaliteli Uni Baby Sensitive Islak Havlu 12'li Fırsat Paketi

Uni soft sensitive ıslak havlu bebeklerin temizliğini sağlamak için ideal üründür. Ağır kokmayan formülü ve temiz bırakan yapısı ile dikkat çeker. Bu ürün, hasar vermeyen kaliteli içeriğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Pratik ve kullanışlı özelliğe sahip olan bu ıslak havlu, mükemmel kokusuyla ebeveynler başta olmak üzere her müşteri için avantajlıdır. Bu avantajları sayesinde ürün, kolayca temizleme yapar. Tahriş etmemesi özelliği sayesinde büyük beğeni kazanır. Cazip özelliklere sahip olan bu seçeneği, hassas ciltlerde kolay çözüm elde etmek için kullanmak mümkündür. Model, pratik temizleyici nitelikte olmasından dolayı her yaş grubun beğenisini alır. Özellikle hassas ciltlerin tercih edebileceği temiz içerikli bir çeşit olmasıyla öne çıkar. Pratik ve kullanışlı bir ıslak havlu ihtiyacınız varsa bu pratik temizleyici ürüne göz atabilirsiniz.

Islak Havlu 12'li Fırsat Paketi 672 Yaprak Kapaklı Fiyatı

Islak Havlu 12'li Fırsat Paketi 672 Yaprak Kapaklı Fiyatı

Bu ürün, birçok farklı cilt tipine hitap etmesiyle beğeni toplar. Kullanışlı olan ıslak havlular, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını korur. Kaliteli özelliğe sahip olan bu pratik havlu, hoş kokusu ve parça parça biçiminde olması size kullanım rahatlığı sağlar. Ağır kokmayan içeriği ile bu modeli kullanarak rahatlıkla yenidoğan bebeklerinizin temizliğinizi yapabilirsiniz. 1 paketinin içeriğinde 672 tane olan üründe, toplam 12 paket mevcuttur. Havluların dikkat çeken pratik kullanımı, günlük kullanımda ön plana çıkar. Oldukça pratik ve etkili bir temizlik sağlar. Dikkat çeken bu pratik mendil, küçük ve hafif ağırlığı ile rahatlıkla yanınızda taşıma fırsatı sunar. Uni Baby sensitive ıslak havlu 12'li fırsat paketi 672 yaprak kapaklı fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Benzersiz kokusu ile dikkat çeken ürüne göz atabilirsiniz.

Islak Havlu 12'li Fırsat Paketi 672 Yaprak Kapaklı Yorumları

Islak Havlu 12'li Fırsat Paketi 672 Yaprak Kapaklı Yorumları

Kullanışlı ve şık görünüm imkanı sunan ıslak havlu, başta yenidoğan bebekler olmak üzere her bebeğin ihtiyacında rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli olan bu ürün, ağır olmayan kokusu ile sağlık problemi olan müşteriler için avantaj sağlar. Toplam 12 paket olan ürünün her birinde 672 adet ıslak havlunun olması, uzun bir süre boyunca rahatlıkla kullanım sağlar. Yeni nesil bebek ürünü, çevre dostu hijyenik bir modeldir. Hassas ciltlerin temizliği için uygundur. Aynı zamanda sensitive ürün, bedende enfes bir koku bırakır. Uni Baby sensitive ıslak havlu 12'li fırsat paketi 672 yaprak kapaklı yorumlarına göz atarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Müşteri yorumları, markanın ıslak havlusunun hoş kokusu ve etkili performansı hakkında memnuniyet bildirir. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek Trendyol aracılığıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.