Uni Baby Şampuan 700 Ml 3'lü

255 TL
(85 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
357,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Şampuan 700 Ml 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YCY GRUOP Satıcı Ünvanı: FİLİZ YÜCEAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9890336425
    Bu ürün YCY GRUOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unı baby şampuan 700 ml 3'lu boya içermeyen ve göz yakmayan özel formüle sahiptir. Bebeğinizin saç ve saç derisini besler, yapılandırır ve canlandırır. Ph değeri bebeğinizin cildi ile uyumludur. Günlük kullanıma uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. Alkol, paraben, boya, sls/sles, parfüm, sülfat içermez. Ürün %100 orjinaldir ve ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Şampuan 700 ml 3'lü ile Narin Dokunuşlar

Bebek şampuanları için en önemli özellik şampuanların alerjen madde içermemeleri ve bebeklerin cildinde herhangi bir hasar bırakmamalarıdır. Dermatolojik olarak test edilmiş olan Uni Baby şampuan 700 ml kullanımında bebeklerde herhangi bir alerjik reaksiyonla karşılaşılmamıştır. Avrupa Birliği standartlarına uygun bir şekilde üretilmekle beraber bebeklerin saç ve vücut temizliği bu ürün ile güvenle gerçekleştirilebilmektedir. Hipoalerjenik formülüyle bebeklerde cilt ya da saç problemleriyle karşılaşılmamaktadır. Bebeklerin ciltleri yetişkinlerle aynı olmamakla beraber bebekler çok daha hassas bir yapıya sahiplerdir. Dolayısıyla Uni Baby saç ve vücut şampuan 700 ml bebeklere uygun pH değeri ve doğal içeriği ile bebekler için güvenli ve sağlıklı bir temizlik sağlamaktadır. Uni Baby şampuan 700 ml 3'lü tavsiye edilen ürünler arasında yer almaktadır. Dilerseniz siz de bu ürüne hemen göz atabilirsiniz.

  • Göz Yakmayan Yapı
  • Bebeklerin Cildinin pH Değeri ile Uyumlu Yapı
  • Dermatolojik Olarak Test Edilmiş Tasarım

Uni Baby’nin Bebeklere Özel Formülü

Bebeklerin cildi yetişkinlere göre çok daha hassastır özellikle yeni doğan bebekler için şampuanların pH’ı çok önemlidir. Bebeklerin cildi için özel olarak üretilen ve boya içermeyen Uni Baby boyasız şampuan 700 ml dermatolojik olarak da kanıtlanmış bir formüle sahiptir. Uygun pH ve boya içermez özelliği ile bebeklerin güvenli bir şekilde temizlenmesi için üretilmiştir. Bu şampuan sayesinde bebeklerin cildi de saçları da yumuşacık olur. Bebeklerin saç ve cildini yumuşacık yapmasının yanında saçlarını ve cildini de besler ve ihtiyacı olan nemi sağlayarak canlandırır. Bebeklerin banyo esnasında gözlerine şampuan kaçabilmektedir. Boya içermeyen formülünün yanında göz yakmamasıyla da Uni Baby saç ve vücut şampuan 700 ml bebeklerin temizliğinde önemli bir yer tutmaktadır.

Uni Baby’nin Kullanımı

Bebekler özellikle yeni doğduklarında ciltlerinin etrafında onları dış etkenlerden koruyan bir tabakaya sahiplerdir. Yaş ilerledikçe daha dayanıklı bir cilde sahip olsalar da yine de bebeklerin cildi çok hassas ve ince bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla yeni doğan bebeklerde sadece su ile banyo tavsiye edilmektedir. Uni Baby göz yakmayan şampuan 700 ml ile güvenle bebeklerin temizliği sağlanabilmektedir. Zira bebekleri dış etkenlerden koruyan bu tabakanın korunmasına karşı özel bir formül içermektedir. Bu tabakaya zarar vermemesiyle de ve içeriğinde alerjik reaksiyona neden olabilecek kimyasallar içermemesiyle de güvenilirliği kanıtlanmıştır. Saf içeriği ve doğal maddeler içermesiyle Uni Baby saç ve vücut şampuan 700 ml hem saç hem de vücut için bebekler söz konusu olduğunda gerekli niteliklere sahiptir.

Uni Baby ile Mutlu Bebekler

Bebeklerin rahat ve huzurlu olabilmesi için ciltlerinde onları rahatsız edecek herhangi bir kalıntının veyahut alerjenin olmaması gereklidir. Uni Baby şampuan 700 ml 3'lü ile bebeklerin saçları ve cildi korunmuş olur. Bu nedenle mutlu bir bebek için gerekli temizlik sağlanmış olur. Alkol, SLS/SLES, paraben, parfüm, sülfat ve boya içermediği için güvenle kullanılabilecek bir ürün olmasının yanında dermatolojik testlerden başarıyla çıkması da tercih edilmesi için önemli bir referanstır. Unisex Uni Baby şampuan ile bebekler hem gerekli şekilde temizlenmiş olur hem de ciltleri ve saçları yapılandırılır, beslenir ve canlanır. Güvenli ve sağlıklı bir temizlik işlemi için bu konudaki deneyimli annelerin şampuan 700 ml 3'lü yorumları da göstermektedir ki Uni Baby bu konuda başarılı bir ürün ortaya koymaktadır. Ayrıca Uni Baby şampuan 700 ml fiyatı ile de dikkat çeker. Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.