Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı 900 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı 900 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EEMA STORE Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140212715
    Bu ürün EEMA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boya içermeyen ve göz yakmayan özel formülü ile Uni Baby Boyasız Şampuan güvenli temizlik sağlar ve saçları yumuşacık yapar. Bebeğinizin saç ve saç derisini besler, yapılandırır ve canlandırır.
  • Boya içermeyen ve göz yakmayan özel formüle sahiptir.
  • Bebeğinizin saç ve saç derisini besler, yapılandırır ve canlandırır.
  • Bebeğinizin banyosu sırasında, saç ve vücut temizliği için güvenle kullanılır.
  • pH değeri bebeğinizin cildi ile uyumludur.
  • Günlük kullanıma uygundur.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Hipoalerjeniktir.
  • Ürün %100 orijinaldir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver

Uni Baby 900 ml Saç ve Vücut Şampuanı

Uni Baby şampuan, bebeği için en iyi saç ve vücut şampuanını arayan ebeveynler düşünülerek tasarlanmış bir üründür. Uni Baby, bu ürünle bebeğini bütün kimyasal maddelerden uzak tutmak ve doğal ürünlerle buluşturmak isteyen ebeveynlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir. Uni Baby bebek şampuanı, bebeklerinin hassas ciltleri için gerekli olan bütün bileşenleri içeren özel bir formüle sahiptir. Bu sayede de bebeklerin gözü yanmaz ve hassas ciltlerine zarar verecek herhangi bir durum yaşanmaz. Hipoalerjenik yapısıyla SLS, sülfat ve silikon gibi yabancı maddeleri içermez. Ürünü kullanan ebeveynler, Uni Baby şampuandan memnun kalmışlar ve beğenmişlerdir. Yüksek performans sağlayan şampuan, kaliteli içeriğiyle bebekleriniz için en iyisini sunmaktadır. Ürün, bağımsız kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

  • Hipoalerjeniktir.
  • Boya içermez.
  • Dermatolojik olarak uygundur.

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanının İçeriği Nasıldır?

Uni Baby 900 ml Saç ve Vücut Şampuanı Fiyat

Uni Baby şampuan boya içermez. Bu sayede de bebeğinizin gözünü yakmaz ve cildine zarar vermez. PH değeri ile bebeğinizin cildine uyum sağlar. Hipoalerjenik olduğu için bebeğinizin vücudunda alerjiye sebep olmaz. Bebeğinizin saç derisini ve saçını besler. Alkol, paraben, SLS, SLES, sülfat ve silikon gibi yabancı maddelerden arındırılmış formülü sayesinde bebeğinize zarar vermez. Güvenle tercih edebileceğiniz saç ve vücut şampuanı ile bebeğinizin banyosu artık daha keyifli geçer. Özel formülü sayesinde bebeğinizin cildinin pH dengesini bozmaz. Mis gibi kokusu ve güvenilir içeriği ile Uni Baby, bebeklerinizin banyodaki en iyi dostudur. 1942 yılından beri hizmet veren ve güvenilir bir marka olan Eczacıbaşı kalitesiyleUni Baby bebek şampuanı, bebeğiniz için güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı Cilde Zarar Verir mi?

Uni Baby 900 ml Saç ve Vücut Şampuanı Fiyat

Alkol, SLS, SLES, paraben, sülfat ve silikon gibi kimyasal maddelerden arındırılmış özel formülü ile Uni Baby vücut ve saç şampuanı, bebeğinizin cildine zarar vermez. Alerji yapmaz. Bebeğinizi kaşındırmaz veya rahatsız etmez. Güvenli ve temiz içeriği ile onu rahat ettirecek şekilde tasarlanmıştır. Uni Baby saç ve vücut şampuanı 900 ml bebeğiniz için en ideal şampuandır. Bebeğinizin banyo esnasında gözünün yanmasına engel olur. Kokusu ile bebeğinize huzur verir ve onu sakinleştirir. Pamuk cildine karşı olumsuz hiçbir etki göstermez. Temiz içeriği ile bebeğinizin saçını ve vücudunu temizler, onun rahatlamasını sağlar. Kolay kullanımlıdır ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Bağımsız kuruluşlarca yapılan testlerde ürünün hipoalerjenik  ve dermatolojik olarak uygun olduğu kanıtlanmıştır. Bu sayede bebeğinizin günlük kullanımı için idealdir.

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanının Faydaları Nelerdir?

Uni Baby 900 ml Saç ve Vücut Şampuanı Fiyat

Bebeğiniz için özel olarak geliştirilmiş olması, onun en önemli özelliğidir. Özel formüllü içeriği, bebeğinizin hassas ve yumuşak cildine uygun olarak tasarlanmıştır. Doğal, titiz ve hassas içerikli yapısıyla Uni baby şampuan, bebeğiniz için sadece en iyisini sunmayı amaçlamaktadır. Bebeğinizin cildini kurutmak yerine rahatlatır. Uni baby saç ve vücut şampuanı 900 ml yorum incelemelerine bakıldığında da kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar aldığı görülür. Birçok ebeveyn üründen memnun kalmış ve başarılı bulmuştur. Bebeklerinin Uni baby vücut ve saç şampuanı kullanımı sonrasında keyifli ve huzurlu olduğunu belirtmişlerdir. Kaliteli ve güvenli bir marka olan Uni Baby, her zaman bebeğinizin yanındadır. Ürün Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de ürün hakkında yapılan yorumları incelerek bebeğiniz için en iyi şampuanı hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.