Uni Baby Oyna Ögren Islak Havlu 3x52 Adet

250 TL
(1,60 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Oyna Ögren Islak Havlu 3x52 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni baby oyna&,,,,
  • öğren ıslak mendil 3x52 adetuni baby oyna&,,,,
  • öğren ıslak bebek havlusu 52 adet - 3\'lü avantaj paketiuni baby oyna öğren bebek ıslak bebek havlusu, temizlik ve alt değiştişrme zamanlarını daha eğlenceli ve öğretici bir hale getirmek için özel olarak tasarlanmıştır.Ambalaj üzerindeki renki ve eğlenceli hayvan figürlerini, nesneleri bebeklerinize gösterip tekrarlatarak bebeklerin hafızalarının ve farketme yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.Uni baby ıslak bebek havlusu bebeklerin ciltleri için özel olarak geliştirilmiş caldendula özlü formülü ve yumuşak petek dokusu ile etkili bir temizlik sağlar. Alkol ve paraben içermez. Uni baby oyna &,,,,
  • öğren önerileri:Ambalaj üzerindeki hayvanları sırayla bebeğinize gösterin.Yeterince tekrar yaptıktan sonra rastgele sectiğiniz bir hayvanın ismini söyleyerek bebeğinizin ambalaj üzerinde göstermesini bekleyin.Hayvanların isimleri ile birlikte çıkardığı sesleri de tekrarlamanız bebeğinize ilgi çekici gelecektir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Mendil Adedi 349
Geri Bildirim Ver