Uni Baby Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Pudra Kokulu 1200 ml

158 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
173,88 TL
Kurumsal Fatura
183,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Pudra Kokulu 1200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Welcome Baby Satıcı Ünvanı: HOŞGELDİN BEBEK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464060842300018 Vergi Kimlik Numarası: 4640608423
    Bu ürün Welcome Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni Baby Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Pudra Kokulu 1200 ml Uni Baby Bebek Yumuşatıcısı, bebeğinizin çamaşırlarını özenle yumuşatarak dokuları, bebğinizin narin tenine uyumlu hale getirir. Uni Baby Çamaşır Yumuşatıcısı, özel pudra kokusu ile çamaşırlarınızda hoş bir etki yaratır. Kalıntı Bırakmaz: Uni Baby Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı, kalıntıya izin vermeyen özel formülü ile bebeğinizin çamaşırlarında iz bırakmaz. Konsantre formu ile etkili bir yumuşatma sağlar. Yumuşak Çamaşırlar İçin: Bebeğinizin narin cildine temaz eden çamaşırların da yumuşacık olması için özel bir formülle üretilmiştir. Pudra kokulu esansı ile çamaşırlarınıza temizlik ve tazelik dolu bir koku katar. İçeriğinde alkol, paraben, parfüm, sentetik lif, boya, SLS, SLES yer almaz. Ne içermez? Alkol Paraben Parfüm Sentetik Lif SLS SLES Boya
Geri Bildirim Ver