Uni Baby Yüz Ve Vücut Losyonu 200 ml

39,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Yüz Ve Vücut Losyonu 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeğinizin cildi yetişkinlere kıyasla daha az miktarda yağ salgılar ve kurumaya müsaittir. Bu nedenle bebeğinizin cildine uygun olacak şekilde düzenli bir nemlendirici kullanmak, hassas cildini kurumaya karşı besleyecektir. - Bebeğinizin hassas cildine özel geliştirilmiştir. - Shea butter içeren zengin formülü ile bebeğinizin cildini nemlendirir ve ona bakım yapar. - Yumuşak formülü sayesinde bebeğinize masaj yaparak kolayca uygulayabilirsiniz. - pH değeri bebeğinizin cildi ile uyumludur. - Dermatolojik olarak test edilmiştir. - İlk günden itibaren kullanılabilir. - Alkol içermez - Paraben içermez - Boya içermez

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver

Uni Baby 200 Ml Bebek Losyonu

Bebeklerin sağlıklı bir cilde sahip olması, ebeveynler için oldukça önemli bir konudur. Doğdukları andan itibaren bakıma ihtiyaç duyan bebeklerin cildi, yetişkinlere nazaran daha az yağ salgıladığı için çeşitli kremler, losyonlar ve yağlarla nemlendirilmelidir. Pişik kreminden losyona kadar binbir çeşit krem ve yağ vardır. Fakat bebeğiniz için en doğru ve en temiz içerikli ürünü seçmek çok önemlidir. Bu ürünlerden bir tanesi Uni Baby 200 ml bebek losyonudur. Bu ürün bebeğinizin cildini nemlendirir ve yumuşacık yapar. Bebeğinizin dünyaya geldiği ilk günden itibaren bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • pH değeri bebeğinizin cildine uygundur.
  • Dermatolojik olarak test edilir.
  • Avena Sativa yağı içerir.

Uni Baby Bebek Losyonu İçindekiler Nelerdir?

Uni Baby Bebek Losyonu İçindekiler Nelerdir?

Uni Baby 200 ml bebek losyonu son derece temiz içerikli bir üründür. Bu losyonun pH değeri bebeğinizin cildi ile oldukça uyumludur. Alkol, paraben ve boya içermez. Böylece bebeğinizin cildinde herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmaz. İçerisinde bulunan Avena Sativa yani yulaf özü ekstresi sayesinde bebeğinizin cildi çok güzel bir şekilde nem kazanır. Dermatolojik olarak test edilen bu ürünün kokusu da son derece güzeldir. Losyonun kıvamı cıvık değildir, cilt tarafından kolayca emilir. İdeal akışkanlıkta bir kıvama sahip olan Uni Baby 200 ml bebek losyonu bebeğinizin hassas cildi için oldukça uygundur. Temiz içeriği ve besleyici yulaf özü ekstresi sayesinde bebeğinizin cildi pürüzsüz ve yumuşacık olur.

Uni Baby Bebek Losyonu Faydaları Nelerdir?

Uni Baby Bebek Losyonu Faydaları Nelerdir?

Uni Baby 200 ml bebek losyonu hem bebeğiniz hem de sizin için oldukça faydalı bir üründür. Bebeğinizin cildinde sıcak, ter ve sürtünme nedeniyle oluşan kızarıklık ile tahrişi giderir. Cilde uygulandığı andan itibaren etkili bir rahatlık hissi veren Uni Baby 200 ml bebek losyonu, bebeğinizin cilt sağlığını korur. Bu ürünü bebeğinizin tenine günlük olarak uyguladığınızda, eklem bölgelerinde oluşan isilik ve pişiklerin önlenmesini sağlayabilirsiniz. Yulaf özü sayesinde bebeğinizin cildinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olur. Aynı zamanda bu losyon zararlı bakterilerin derideki etkinliğini de azaltır. Uni Baby 200 ml bebek losyonunu kendiniz için de kullanabilirsiniz. Ürünü isterseniz yüzünüze isterseniz de vücudunuza sürebilirsiniz. Bu ürün, makyaj temizleme amacıyla kullanıma da uygundur. İçeriği son derece temiz olan bu losyonu bebeğinizde veya kendinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Uni Baby Bebek Losyonu Nasıl Kullanılır?

Uni Baby Bebek Losyonu Nasıl Kullanılır?

Uni Baby 200 ml bebek losyonunun kullanımı son derece kolaydır. Bu ürünü bebeğinizin altını her değiştirdiğinizde veya ona banyo yaptırdıktan sonra kullanabilirsiniz. Vücudun alt bölgeye uygularken tüm cilt boğumlarına da sürebilirsiniz. Bu losyonu bebeğinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Böylece bebeğiniz rahatlar ve mışıl mışıl uyur. İnce ve akıcı yapısı sayesinde gözenekleri tıkamaz; derinin nefes almasını sağlar. Ürün; sıcak, ter ve idrar sebebiyle meydana gelen tahrişi ve döküntüleri ortadan kaldırmada son derece etkilidir. Losyonu pişik, kızarıklık, tahriş ve güneş yanıkları gibi olumsuz etkilere karşı kendiniz ve çocuklarınız için de kullanabilirsiniz. 7’den 70’e herkesin güvenle kullanabileceği bu ürün, oldukça kaliteli ve kullanışlıdır. Temiz içeriği sayesinde ciltte alerjik reaksiyon yaratmaz. Aksine cildi nemlendirip yumuşatır. Bu ürünü Trendyol’un internet sitesinden ya da uygulamasından satın alabilirsiniz. Siparişinizi vermeden önce online alışveriş platformunda yapılan Uni Baby 200 ml bebek losyonu yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece ürünün nasıl kullanıldığı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.