Uni Baby Bebek Yağı Pudra 200 ml

37,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Bebek Yağı Pudra 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyola Satıcı Ünvanı: REYOLA E TİCARET KOZMETİK PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133046700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351330467
    Bu ürün Reyola tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni Baby Bebek Yağı Pudra 200 ml Bebeğinizin cildi yetişkinlere kıyasla daha az miktarda yağ salgılar ve kurumaya müsaittir. Bu nedenle bebeğinizin cildine uygun olacak şekilde düzenli bir nemlendirici kullanmak, hassas cildini kurumaya karşı besleyecektir. - Bebeğinize özel geliştirilmiş formülü sayesinde cilde nem ve yumuşaklık kazandırır. - Hızlı emilen formülü bebeğinizin kıyafetlerine yapışmaz, kullanımı pratiktir. - Banyo sonrası bebeğinizin cildine masaj yaparak sürdüğünüzde, dokunuşunuzla onu rahatlatıp cildini nemlendirebilirsiniz. - Hem bebeğinizin hem de kendi cildinizin bakımı için kullanabilirsiniz. - Hafif pudra kokusuna sahiptir. - pH değeri bebeğinizin cildi ile uyumludur. - Dermatolojik olarak test edilmiştir. - İlk günden itibaren kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Bebek Bakım Yağı 200 ml ile Mutlu Bebekler

Tüm bebekler, hassas ciltleri ile özel bakım ürünlerine ihtiyaç duymaktadır. Yetişkinler için üretilen ve kullanılan cilt bakım ürünlerinin bebekler için olumsuz etkileri bir hayli fazladır. Uni Baby bebek bakım yağı doğdukları günden itibaren bebeklerin narin ciltlerini korumak ve beslemek için uygun bir üründür. Bebeklerin ciltlerinde oluşan nem kaybının önüne geçerek dengeli bir cilt dokusunun korunmasına yardımcı olur. Zamanla oluşabilecek deri kuruluğu ve hassasiyet gibi sorunlara karşı Uni Baby bakım yağını kullanmak bebeğinizin narin cildini korumanızı sağlar. Böylece bebeklerinizin cildi her daim nem dengesini koruyarak yumuşak kalır. İçeriğindeki pudra kokusu ile bebekler ve aynı zamanda yetişkinler için de uygun bir üründür. Uni Baby bakım yağı dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvanlar üzerinde test uygulanmayan Uni Baby ürünleri doğal içeriği nedeniyle güvenle kullanılabilir.

  • Bebeklerin Narin Cildi İçin
  • Sağlıklı İçerik
  • Pudra Kokulu

Uni Baby Bebek Bakım Yağı Hassas Bebek Cildi İçin İdeal

Uni Baby Bebek Bakım Yağı Hassas Bebek Cildi İçin İdeal

Bebekler, doğdukları günden itibaren pembe renkli, ince bir cilde sahiptir. Anne karnında vernix adı verilen bir madde ile kaplı olan bebekler için bu madde yüksek koruma sağlamaktadır. Antioksidan özelliğe sahip olan vernix bebeklerin enfeksiyonlara karşı dirençli olmalarını sağlar. Doğduktan birkaç ay sonra bu maddeyi derilerinden atmaya başlayarak dış etkenlere karşı çok daha korunmasız kalırlar. Yetişkin insanlara göre ciltleri daha az yağ salgılayan bebeklerin cildinde pul pul dökülme ve kuruma gibi etkiler görülür. Bu nedenle bebeklerin ciltlerinin her zaman nemli ve temiz tutulması önemlidir. Sağlık açısından önemli olduğu kadar bebeklerin rahat bir uyku uyuması, uyanıkken keyifli olması ve sağlıklı beslenmesi için de cilt sağlığı önemli bir konudur. Uni Baby bebek bakım yağı bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılar ve keyifli zaman geçirmelerini sağlar.

Uni Baby Bebek Bakım Yağı Bebekleriniz Ciltleri Sağlıklı

Bebekleriniz Uni Baby Bebek Bakım Yağı ile Sağlıklı Ciltlere Sahip

Uni Baby bebek bakım yağı özel pudralı içeriği ile bebeklerin hassas ciltlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Hızlı emilen özel formülü sayesinde bebeklerin bakımının kısa sürede ve etkili bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Özel sprey başlığı ve 200 ml paketi ile kullanımı kolaydır. Bebek bakım yağlarının en önemli özelliği olan pH değeri açısından tüm bebek ciltleri için uygun bir kullanıma sahiptir. Pudra kokulu formülünde hiçbir kimyasal ve zararlı madde içermez. Parafin, alkol ve paraben gibi bebek cildine zarar veren maddeleri içermediği için son derece sağlıklıdır. Bebeğin doğduğu ilk günden itibaren uzun süreli kullanım için uygundur. Hızlı emildiği için bebek cildinde özel bir tabaka bırakmaz. Pul pul dökülme, kızarıklık ve kuruma gibi olumsuz durumların oluşmasını engeller. Ayrıca bebekler kadar anneleri için de rahatlıkla kullanılabilir.

Uni Baby Bebek Yağı Kolay Kullanım ve Uygun Fiyatlar

Uni Baby Bebek Yağı Kolay Kullanım ve Uygun Fiyatlar

Bebek bakım ürünlerinden olan bakım yağlarının kullanım şekilleri oldukça önemlidir. Uni Baby bakım yağını, doğdukları ilk günden itibaren kullanmak mümkündür. Tavsiye edilen kullanma zamanı genellikle banyo sonrasıdır. Gerek duyulan her zaman, günün her zamanında kullanıma uygundur. Parmak uçları ile yağın sürüldüğü bölgelere hafif masaj yaparak uygulanmalıdır. Hızlı emildiği için bebeklerin uzun süre beklemesine gerek kalmaz. Kullanım sonrasında yağ tabakası bırakmadığı için ayrıca bir temizleme veya silme işlemine gerek yoktur. İçeriğindeki bariyer fonksiyonu sayesinde bebeklerin ciltleri, dış etkenlere ve mikroplara karşı daha fazla korunur. Formülündeki doğal maddeler nedeniyle raf ömrünü uzatan kimyasallar yoktur. Bu nedenle Uni Baby bebek bakım yağının ürün üzerinde belirtilen sürede kullanılması önemlidir. Tüm bebeklerin hassas ciltleri için pH dengesini koruyan Uni Baby bakım yağlarını güvenle kullanabilirsiniz. Siz de Uni Baby bebek yağı kolay kullanım yorumları ve değerlendirmelerini dikkate alarak ürünü detaylı bir şekilde analiz edebilir ve uygun fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz..