Umut Bilisim Tek Acr-95 Uydu Yön Bulucu Doğru Ölçüm Extra Aliteli

398,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Umut Bilisim Tek Acr-95 Uydu Yön Bulucu Doğru Ölçüm Extra Aliteli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASAN HÜSEYİN MORTEPE Satıcı Ünvanı: HASAN HÜSEYİN MORTEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3768715858800015 Vergi Kimlik Numarası: 6220189369
    Bu ürün HASAN HÜSEYİN MORTEPE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Analog Uydu Bulucu (Class ACR-95) Sesli - Işıklı - İkazlı ? Uydu sinyal ölçme cihazı. ? Işıklı İbreli Gösterge ? Uyduyu Bulduğunda Buzzer ile Sesli ikaz verir ? V/H Polarite İkazlı ? 22 KHZ ikazlı Çalışması Sinyal gücü ibreli ekran üstünde ölçek formatında ve 0-10 nümerik değerlerle gösterilir. Ayrıca sinyal gücünün artışını sesli olarak bildirir. Bu uydu bulucu ile sinyalin zayıf/yüksek olduğu durumlarda (Uyduya veya kullanılan çanağın boyutuna bağlı olarak) sinyal kolaylıkla gerekli seviyede ayarlanabilir. Kullanım Class ACR95 Uydu bulucu çalışma voltajını uydu cihazınızdan gelen kablodan almaktadır. Uydu Cihazınızdan gelen kablo CLASS ACR95 üzerindeki Receiver girişine bağlanır. CLASS ACR 95 Üzerindeki Uydu çıkışındanda 2metrelik bir ara kablo ile çanak antendeki LNB bağlanır. Ardından Cihaz çalışmaya başlar ve ekranda 10 seviye üst kısımda bulunan ayar düğmesinden 5 seviyesine getirilerek sinyal kısılır. Çanak anten ayarlanmak istenilen uydu yönüne çevirildiğinde, çanağınız herhangi bir uyduya denk geldiğinde ses ile ve ekranındaki % seviyesi yükselerek ikaz vermeye başlar. Çevirdiğiniz yönden emin olduktan sonra CLASS ACR95 cihazımızın üst kısmında bulunan ikaz düğmesini kısarak en kısık seviyede en yüksek ekran sinyalini görene kadar anten ayarlanmalıdır. Burada ayarlayacağınız yönü bilmeniz gerekmektedir. Not: Uydu Bulucu bağlı iken anten yönü doğru ayarlandığında bile tv ekranınıza sinyal gelmez.
Geri Bildirim Ver