Umut Atölyesi Doğal Ağaç Üzerine Atatürk Kocatepe Resmi (AHŞAP YAKMA)

300 TL
Son 1 ürün!
Boyut/Ebat: 18 x 32
18 x 32
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Umut Atölyesi Doğal Ağaç Üzerine Atatürk Kocatepe Resmi (AHŞAP YAKMA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Umut Atölyesi Satıcı Ünvanı: ALİ KILIÇDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5540256521
    Bu ürün Umut Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLER DİŞBUDAK AĞACI ÜZERİNE TAMAMEN EL İŞÇİLİĞİ İLE YAKILARAK ÇİZİLMEKTEDİR. VERNİKLENİP HAZIR ŞEKİLDE KARGOYA VERİLİR. ÜRÜN DOĞAL AĞAÇ DİLİMLERİNE YAPILDIĞI İÇİN ŞEKİL VE BOYUTLARINDA FARKLILIKLAR OLABİLİR. ORTALAMA ÖLÇÜLERİ ELİPS MODELLERDE EN:16-20 CM BOY:30-40 CM KALINLIK: 2-3 CM YUVARLAK MODELLERDE ÇAP:28-35 CM KALINLIK: 2-3 CM ŞEKLİNDEDİR. Dişbudak Ağacının Özellikleri Dişbudak ağacı, sert, ağır ve sıkı yapısıyla dikkat çeken ahşapçeşitlerinden biridir. Bu nedenle dişbudak ağacı genel olarak koltuk ve benzerimobilyaların yanı sıra masa ve sandalye üretimi için de oldukça uygundur. Sıklıklakullanılan ahşap mobilyalarda dişbudak kullanılması, dayanıklılığı arttırıcıdetaylardan biridir. Dişbudak ağacı sert ve dayanıklı yapısı sayesinde yarılmalara vedış etkilere karşı oldukça dayanıklıdır. Bunlara ek olarak hava değişimlerindendiğer ahşap modellerine kıyasla daha fazla etkilenir. Bu nedenle dişbudakağacından üretilen mobilyaların dış ortamda tercih edilmemesi gerekiyor.Küflenme, çatlama ve benzeri sorunlar gerekli bakımları aksatılmadığı takdirdedişbudak ağacından üretilen mobilyalarda görülmez. Ahşaplar için en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan birtanesi de böcek ve çeşitli mikroorganizmaların etkileri ile ahşabın yıkımauğramasıdır. Ancak dişbudak ağacı genel olarak sıkı iş yapıya sahip olduğuiçin, böceklere karşı dayanıklıdır. Sert ağır, sıkı yapılı birağaçtır. Kolay işlenir. Zor yarılır. Kuru ortamda dayanıklıdır. Havanın değişenetkilerinden çabuk bozulur. Böcekler ve mikroorganizmalar tarafından kolayyıkımlanmaz. Uygunsuz koşullarda depolanırsa odaklanır. Çok çeker. Tutkal, çivive vida ile orta derecede bağlantı kurar. İyi verniklenir. Su boyaları ile zorboyanır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver