Umkaimun Vitamin ve Mineral Efervesan 15 Tablet

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
154,39 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Umkaimun Vitamin ve Mineral Efervesan 15 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitaminsan Satıcı Ünvanı: VİTAMİNSAN İLAÇ VE GIDA TAKVİYELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925097145600001 Vergi Kimlik Numarası: 9250971456
    Bu ürün Vitaminsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriği: •Afrika sardunyası ve karamürver içeriğine ek olarak A, C, D, E vitaminleri, çinko ve ekinezya bulunmaktadır. •15 saşe ve 15 efervesan tablet olmak üzere iki ayrı ürün formu bulunmaktadır. Önerilen Kullanım Yerleri: •Afrika sardunyası, ekinezya ve karamürver içeriğine ek olarak A, C, D, E vitaminleri ve çinko ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Günlük Kullanım Şekli ve Dozu: •Tavsiye edilen günlük kullanım şekli günde 1 veya 2 efervesan tablet veya saşedir. •1 efervesan tablet 200 ml su le sulandırılmalıdır. •Saşe belirtilen yerden yırtarak açılmalıdır. •Saşe içindeki toz, 100m1 ılık suya eklenir ve çözünene kadar karıştırılır. •Beş dakika içerisinde ılıkken yudumlanarak içilir. •11 yaş ve üzeri bireyler için günde •1 veya 2 efervesan tablet/saşe kullanımı tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 15'li
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Umkaimun 15 Efervesan Tablet

Hastaların vazgeçilmezi olan haplar, duruma göre faydalı bir besindir. Küçük ve rahat taşınabilir paket tasarımı olduğu için her yere kolayca götürebilirsiniz. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Umkaimun 15 Efervesan tablet, mandalina aromasıyla büyük beğeni toplar. Aynı zamanda sağlıklı ve tadının lezzetli olmasından dolayı da sıklıkla tercih edilir. Kış aylarında 3 yaş ve üzeri çocuklar başta olmak üzere herkesin boğazı ile vücuduna bağışıklık kazanması için destekleyici özelliktedir. Kaliteli içeriği ve mandalina tadıyla ön planda olan Umkaimun Efervesan, müşterileri pek çok açıdan memnun eder. Ürün, sahip olduğu mandalina aromasıyla sağlığınızı korumaya destek olur. Küçük ebatlı dış tasarımı sayesinde kolay muhafaza edilmesi mümkündür. Bu seçeneği, yanında takviye ilaç kullanma problemi yaşamadan uzun süre tüketebilirsiniz.

  • Mandalina aromalı
  • Faydalı besin
  • Bitkisel içerik

Bitkisel Umkaimun 15 Efervesan Tablet

Bitkisel Umkaimun 15 Efervesan Tablet

Sağlıklı ve lezzeti ile ön planda olan Umkaimun Efervesan tablet, özellikle kış aylarında sıklıkla tercih edilir. Bitkisel yapılı bu ürün, çocukların rahatlıkla tedavi edilmesi açısından müşterilere avantaj sağlar. Bu sayede özellikle kalabalık aileler tarafından sıklıkla kullanılan bir tablet seçeneğidir. Ürün, 15 tablet içeriği ile sunulur. Bu açıdan da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Bitkisel ve doğal olan bu ürün, katkı maddesi içermez. Böylelikle sağlık açısından da güvenilir bir üründür. Öksürüğü rahatlatan bu seçenek, mandalina içerikli olması ile kullananların damağına lezzet katar. Vitamin ve mineral içerikli özelliklere sahip olan seçeneğin tüketimi de son derece pratiktir. Sağlığınıza takviye bir gıda olması açısından güvenle tercih edebilirsiniz. Markanın bu ürünü, kullananlara bağışıklık ve hasar onarıcı özellik kazandırır. Lezzetli tadı ve sağlıklı içeriği olan bu ürüne göz atabilirsiniz.

Umkaimun 15 Efervesan Tablet Yorumları

Umkaimun 15 Efervesan Tablet Yorumları

Dikkat çeken bu ürünü sadece bağışıklık kazanmak için değil sağlıklı bir vücuda sahip olmak için de kullanabilirsiniz. Bu gıda ürünü, farklı damak tadına sahip müşterilerin beğenisini kazanır. Lezzetli tadı ve orijinal yapısı olan bu mandalinalı tablet, ilk günkü kalitesini uzun süre devam ettirir. Ağır olmayan içeriği ile rahatlıkla her yere götürebilirsiniz. Ürün; dikkat çeken aroma tadı ve bitkisel içeriği ile müşterilerin beğenisine sunulur. Portakal rengi olan ürünün lezzeti ve hafif yapısı, beğenilen detayları arasında yer alır. Bitkisel ve doğal içeriği sayesinde hazımsızlığa yol açmaz. Vitamin ve mineral takviyesi, mandalina aroması tadıyla dikkat çeker. Umkaimun 15 Efervesan tablet yorumlarını okuyup seçenek hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Böylece tüketim ve içerik hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Bu ürünü cazip fiyat avantajlı ile satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Umkaimun 15 Efervesan Tablet Fiyatı

Bütçe Dostu Umkaimun 15 Efervesan Tablet Fiyatı

Kış aylarının vazgeçilmezi olan bu tablet, bitkisel içerikli bir üründür. Ağızda mandalina lezzetli bırakan içeriğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Bitkisel içeriği ve kolay kullanımı ile dikkat çeker. Bu besin, farklı yaş aralıklarına hitap eder. Ayrıca son derece uzun ömürlü bir başarı sergiler. Uzun süre bozulma ve şekerlenme olmadan rahatlıkla tüketilebilir. Bu tabletin yanında takviye bir besin almanız ise sağlığınıza daha fazla bağışıklık kazandırmanızı sağlayabilir. Bu seçenek, damağınıza lezzet katmak için özel olarak üretilir. Ürünün dikey bir dış tasarıma sahip olması, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Mandalina içerikli Umkaimun 15 Efervesan tablet fiyatı da ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Belirlenen satış rakamaları ise farklı bütçelere hitap eder. Pratik kullanımı ve lezzetli tadı ile dikkat çeken bu seçeneğe Trendyol avantajları sahip olabilirsiniz.