Ülker Ece Bütün Fındıklı Ve Fındıklı Kremalı Sütlü Çikolata 1 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Ece Bütün Fındıklı Ve Fındıklı Kremalı Sütlü Çikolata 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hasanoğulları Kuruyemiş Satıcı Ünvanı: SATILMIŞ ARU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2657248736000001 Vergi Kimlik Numarası: 0850041946
    Bu ürün Hasanoğulları Kuruyemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lezzeti ve tazeliği ile çikolata sevenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan Ülker Ece Define İkramlık Çikolata 1 kg sizlerle!
  • Bütün fındıklı ve fındık kremalı sütlü çikolatalı yapısı sayesinde mükemmel bir lezzete sahiptir.
  • Bayramda lezzetlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan çikolatalar arasında fark yaratıp öne çıkar.
  • İster ikramlık isterseniz de hediyelik olabilecek muhteşem bir lezzettir.
  • Kutu paketi sayesinde kolay ve basit kullanım imkanı sunar.
  • 1000 gramlık paketi sayesinde uzun süre güvenle tüketebilirsiniz.
  • Hemen siparişinizi verin, ürününüzü kapınızdan teslim almanın keyfini yaşayın!
Geri Bildirim Ver

Ülker OCŞ-00001 Ece 1 kg Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata

Çikolatalar bayramlarda, misafirliklerde, aile ziyaretlerinde ağızları tatlandıran ikramlıkların başında gelir. Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolata ise tadı ve kalitesiyle öne çıkan bir üründür. Damaklara tazelik hissi veren bu çikolatanın kreması ağızda kolayca dağılır. Ülker Ece 1 kg fındıklı çikolata özel günlere lezzetiyle daha fazla tat katar. Ortasında bulunan bütün fındığıyla bu ürün, 7’den 70’e herkesin damak zevkine hitap eder. Siz de sevdiklerinize Ece bütün fındık ve kremalı sütlü çikolatadan ikram edebilir, ağızlarını tatlandırabilirsiniz.

  • Paket ağırlığı 1 kg
  • Kakao kremalı ve bütün fındıklı
  • %100 yerli üretim

Ülker Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Ülker Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolata bayramla özdeşleşen bir üründür. Özel günleri daha keyifli kılan bu çikolata yerli üretimdir. Bahsedilen ürünün içeriğinde domuz yağı bulunmaz. Bu lezzetli çikolatanın içerisinde %8 oranında bütün fındık, sütlü çikolata, yağsız süt tozu ve kakao yer alır. Ayrıca söz konusu üründe %43 oranında fındık kreması bulunur. Ülker Ece bütün fındıklı sütlü çikolata 1 kg eser miktarda sert kabuklu meyveler, gluten ve yumurta içerebilir. Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolatada şeker ve bitkisel yağlar da vardır. Söz konusu üründe %4 oranında peyniraltı suyu bulunur. Ece çikolatanın yapımında neredeyse tüm tatlı atıştırmalıklarda kullanılan malzemeler tercih edilir. Bu çikolatayı tüketmeden önce içerisindeki maddelere karşı alerjik duyarlılığınız bulunmadığından emin olmanız önerilir.

Ülker Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata Lezzetli midir?

Ülker Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata Lezzetli midir?

Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolatanın hem içi hem de dışı oldukça akışkandır. Bu ürünün kreması ağızda kısa sürede erir. Kakao ve fındık aromasının birlikte kullanıldığı Ece, damağınızda eşsiz tat bir bırakır. Üstelik bu ürün içeriğindeki yoğun süt sayesinde mis gibi kokar. Ülker Ece sütlü çikolatanın tam ortasında bütün fındık bulunur. Ürünün içindeki fındıklar bahçeden yeni toplanmış kadar tazedir. Kakaonun ve sütün eşsiz lezzetine, taze fındığın tadı eklenir. Ağızda eriyen kreması, mis gibi süt kokusuyla bu çikolata damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolatanın eşsiz tadını bir kez aldığınızda bırakmak hiç de kolay olmaz. Bu lezzetli çikolata, sevdiklerinizin ağzına layık bir üründür. Siz de bayramlarda ya da aile ziyaretlerinde Ece’yle sohbetlerinizi tatlandırabilirsiniz.

Ülker Ece 1 Kg Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata Kaliteli midir?

Ülker Ece 1 Kg Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata Kaliteli midir?

Ülker Ece’nin kalitesi kendini ambalajından belli eder. Parlak, küçük mavi kalpli ambalaj tasarımıyla bu ürün, dostlarınıza ve ailenize sunabileceğiniz kalitededir. Bahsedilen çikolata, marka kalitesini yansıtan şık kutusu ve ambalajıyla dikkat çeker. Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolata, Ülker’in üstün kalite standartlarına uygun üretilir. Kakao, süt ve fındıktan oluşan eşsiz aromasıyla bu ürün geleneksel bayramlarda ve özel günlerde en sık tercih edilen çikolatalardan biridir. Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolatanın içeriğinde kullanılan tüm malzemeler, birinci sınıf kalitedeki ürünler arasından özenle seçilir. Söz konusu ürünün yapımında insan sağlığına doğrudan zarar verecek herhangi bir katkı maddesi kullanılmaz. Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolata lezzetiyle olduğu kadar kalitesiyle de öne çıkan bir üründür. Bu lezzetli ürünü daha önce alanların değerlendirmelerini görmek isterseniz Ülker Ece 1 kg bütün fındıklı sütlü çikolata yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.