Ülker Atıştırmalık Mega Paket - 45 Parça Dev Abur Cubur Paketi

477,21 TL
(10,60 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Atıştırmalık Mega Paket - 45 Parça Dev Abur Cubur Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepetime Bak Satıcı Ünvanı: SELMA ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1200247790
    Bu ürün Sepetime Bak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Ülker Atıştırmalık Mega Paket - 45 Parça Dev Abur Cubur Paketi

Atıştırmalıklar günün hangi saati olursa olsun enerji ve motivasyon vermek için tercih edilebilir yiyecekler arasında sayılabilir. Ofisinizdeki çekmecede, evinizinde veya arabanızda saklayabileceğiniz abur cuburlar, ihtiyaç duyduğunuz anda açlığınızı yatıştırır. Ayrıca ihtiyacınız olan enerjiyi size sağlar. Tüm bu durumlar nedeni ile çok fazla abur cubur tüketiyorsanız toplu olarak satın almanız, size ekonomik bir seçenek sunar. Ayrıca, erişilebilirlik konusunda yardımcı olur. Ülker atıştırmalık mega paket - 45 parça dev abur cubur paketi, geniş içeriği ile nerede olursanız olun, canınızın çektiği atıştırmalığı size sunar. Koli, içerisinde Ülker markasının birbirinden farklı ürünlerine sahiptir. Hem tatlı hemde tuzlu atıştırmalık çeşitliliği konusunda da zengin bir içerik sunar. Birkaç ürün dışında tüm ürünler ikişerli olarak paket içerisine dahil edilir.

  • Ürün çeşitliliği
  • Tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar
  • Toplu alım

Birbirinden Lezzetli Ülker Atıştırmalık Mega Paket İçeriği

Birbirinden Lezzetli Ülker Atıştırmalık Mega Paket İçeriği

Gündelik yaşantınızda abur cubur ve atıştırmalık ürünlerini çok tüketiyorsanız, ürünleri sürekli olarak satın almak zaman kaybetmenize ve yorulmanıza neden olabilir. Tek seferde sevdiğiniz Ülker atıştırmalık ürünlerini satın alabilir ve dilediğiniz yerde depolayabilirsiniz. Ülker 45 parça dev abur cubur paketi, adından da anlaşılacağı üzere içerisinde 45 adet ürün bulundurur. Paket içerisine çikolatalar, kek çeşitleri, krakerler, bisküviler ve diğer sevilen atıştırmalıklar eklenir. Wanted Bumba Karamel, Maximus, Piko, Caramio çikolataları ikişer adet bulunur. Metro, Laviva, Albeni çikolataları ise paket içerisinde birer adet yer alır. Rondo, Kremalı bisküvi çeşitleri ise ikişer adet olacak şekilde paket içeriğinde öne çıkar. Her bir ürün Ülker markasının sevilen ürünleri arasından seçilir. Ülker atıştırmalıklar sayesinde gün içerisinde enerjinizi toplayabilir, acıkmanızı bastırabilir ve motivasyonunuzu artırarak güne devam edebilirsiniz.

Beğeni Toplayan Çikolata Dolu Ülker Atıştırmalık Paketi

Beğeni Toplayan Çikolata Dolu Ülker Atıştırmalık Paketi

45 adet ürüne sahip Ülker atıştırmalık paketi, özellikle gün içerisinde sıklıkla tüketilen abur cuburlar arasında ilk sırayı alan çikolata ürünleri bakımından zengindir. Ülker markasının birbirinden lezzetli ve sevilen çikolataları tercih edilir. Paket içerisinde Albeni, Maximus, Piko gibi çikolata ihtiyacını dolu dolu karşılayan ürünler bulunur. Bu ürünlerin yanı sıra acıktığınızda tercih edebileceğiniz Coco Pops gibi gevrek ve çikolatadan oluşan enerji barı da tercih edilebilir. Ülker atıştırmalık kutu sadece çikolata ürünleri bakımından değil, kek ve bisküvi ürünleri bakımından da çeşitlidir. Rondo, Çizi, Haylayf bu ürünler arasında öne çıkarken, kraker ürünleri arasında da Crax çeşitleri dikkatleri çeker. Açlığı bastırmak için tercih edebileceğiniz Crax seçeneklerinin yanı sıra, sağlıklı ve kalori bakımından düşük Gong mısır patlağı ürünü de paket içerisinde bulunur.

Ülker Atıştırmalık Mega Paket 45 Parça Fiyatı ve Yorumları

Ülker Atıştırmalık Mega Paket 45 Parça Fiyatı ve Yorumları

Ülker atıştırmalık mega paket, içerik bakımından aylık abur cubur ihtiyacınızın tamamını karşılayabilir. Atıştırmalık dolu paketi sadece kendiniz için değil, yakınlarınıza bir hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Bu paket, farklı ve dikkat çeken bir hediye alternatifi olabilir. Özellikle evden uzakta olan çocuklarınız veya sevdiğiniz kişi için gülümseten bir hediye seçimi yapmanıza yardımcı olabilir. Geniş ürün çeşitliliği ve markanın sıklıkla satın alınan ürünleri ile dolu olması, paketin öne çıkan özellikleri arasında sayılabilir. Tüm bu avantajlar ve özellikler Ülker atıştırmalık mega paket - 45 parça dev abur cubur paketi fiyatı belirlenirken göz önünde bulundurulur. Paket, geniş ürün yelpazesi ve fiyatı ile müşterilerin dikkatini çeker. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Ülker atıştırmalık mega paket - 45 parça dev abur cubur paketi yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilir ve ay boyunca istediğiniz atıştırmalığa kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.